mamytes dienos proga visoms mamytems zirafiukas ten is kitos puses galima ikisti pirstus ir ji kraipyti. Mano mazajam sis labai patinka, darem draugeliui, bet atrodo jis liks gyventi pas mus
QUOTE(zidudu @ 2008 05 04, 18:46)
mamytes dienos proga visoms mamytems zirafiukas ten is kitos puses galima ikisti pirstus ir ji kraipyti. Mano mazajam sis labai patinka, darem draugeliui, bet atrodo jis liks gyventi pas mus
Labai simpatulka toks su sparnais lyg, labai mielas
zidudu
nesupratau.... kazko visos nutilo, nieks jokiu darbeliu neideda??? man tai va peleda neisejo, tai dabar prie siutu zaislu persimeciau
QUOTE(zidudu @ 2008 05 23, 14:42)
nesupratau.... kazko visos nutilo, nieks jokiu darbeliu neideda??? man tai va peleda neisejo, tai dabar prie siutu zaislu persimeciau
Na, jei jau šioje temoje tokia tyluma, tai aš įmesiu savo porą darbiukų jūsų teismui ...
Eina sau kokie fainuoliai ypac peliukai nu super tiesiog
QUOTE(egmilia @ 2008 05 23, 17:38)
Na, jei jau šioje temoje tokia tyluma, tai aš įmesiu savo porą darbiukų jūsų teismui
labai grąžus
Čia ką radau internete, man katės ir pelės labai patinka, aš tik jas mėgstu megzti, tai parodau ir Jums:
QUOTE(egmilia @ 2008 05 24, 13:10)
Čia ką radau internete, man katės ir pelės labai patinka, aš tik jas mėgstu megzti, tai parodau ir Jums:
Oi kokie idomus ir nematyti
Bet ten turbut vielos reik i juos prikisti, kad jie nenulinktu ir taip stovetu
QUOTE(egmilia @ 2008 05 24, 14:10)
o as nematau nuotraukyciu tik kryziukus...
O zaisliukai-pirstukai ir peliukai - jega
as jau galvojau, kad cia nieks neuzklysta kadangi mes su mazu pasigavom kazkoki virusiuka, tai vel prisedau prie mezgimo tad "kazkas" greit pasirodys eteryje
QUOTE(zidudu @ 2008 05 25, 10:56)
o as nematau nuotraukyciu tik kryziukus...
as jau galvojau, kad cia nieks neuzklysta kadangi mes su mazu pasigavom kazkoki virusiuka, tai vel prisedau prie mezgimo tad "kazkas" greit pasirodys eteryje
Na, pas mane tai rodo nuotraukas , gaila, kad tu jų nematai.
Dėkui, už įvertinimą .
Bent aš tai užklystu, nes labai patinka megzti, nerti žaislai, tik gal tų mezgančiųjų, ar užsiimančių tais mezginiais nedaug yra ... Jūsų teismui greitu laiku įmesiu dar kelis savo darbiukus ...
QUOTE(sunnyday @ 2008 05 24, 20:06)
Bet ten turbut vielos reik i juos prikisti, kad jie nenulinktu ir taip stovetu
Gal ta viela ir nebūtinai, mano nuomone, tvirčiau ir tampriau išmegzti reikia ir užpildo prikimšti daugiau reikia. Aišku, kartais ir nuo siūlų priklauso- esu vieną pelę išmezgus (panašią į baltąją), tai iš vis į vidų nieko nekimšau, nes ir taip tvirtai išsimezgė ...