Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti žaislai

Pas mane tos lipinamos akys yra Čia juodam mažam šuniukui lipinau. Dabar didesnes dėsiu, kitam žaislui,tik dar nebaigtas jis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 11, 10:58)
Pas mane tos lipinamos akys yra Čia juodam mažam šuniukui lipinau. Dabar didesnes dėsiu, kitam žaislui,tik dar nebaigtas jis  biggrin.gif

Mano miesčiuky tai tokios lipinamos akytės kainuoja nuo 15 ct/vnt ax.gif . Vakar nuėjau į audinių, siūlų parduotuvėlę, paklausiau ar neturite akių žaislams, tai tik tokias lipinamas ir parodė, o paklausiau apie kitokias, tai pažiūrėjo į mane, lyg kažkokių nesąmonių užsimanius būčiau lotuliukas.gif ...
Man tos lipinamos nelabai patinka, jos tokios kažkokios g.gif ... Jau mieliau aš karoliukus dedu cool.gif .
Atsakyti
Mažos panašiai ir pasmus, bet man jos irgi nelabai. Kartais karoliukai netinka, tai tos akytės gerai.
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 11, 11:08)
Mažos panašiai ir pasmus, bet man jos irgi nelabai. Kartais karoliukai netinka, tai tos akytės gerai.

Aš su lipinamom akytėm nei sykio nedariau, kadangi mano megzti žaisliukai ne iš didžiųjų, tai visąlaik pritaikau karoliukus ax.gif .

Į vėžliukų temą rolleyes.gif :
user posted image
Atsakyti
O kaip čia karoliukas įmontuotas? labai gražu 4u.gif
Ir tavo galvytė taip gražiai laikos, ji prikabint prie kiauto? Aš ten to aprašymo nelabai supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 11, 12:46)
O kaip čia karoliukas įmontuotas? labai gražu  4u.gif
Ir tavo galvytė taip gražiai laikos, ji prikabint prie kiauto? Aš ten to aprašymo nelabai supratau  g.gif

aciuks.gif. Šįsyk karoliuką su karštais klijais klijavau, bet kadangi jis mažas, tai suvargau, kol sučiupinėjau doh.gif . O galvytę šiek tiek kabinau prie kiauto, nes man taip gražiau, nei atvėpusi cool.gif .
Atsakyti
fantastiskas vezliukas 4u.gif
Atsakyti
Fainas vėžliukas egmilia thumbup.gif
Aš savo žaisliukams taip pat dažniausiai akytes priklijuoju, arba didesnėms įdedu tokias su specialias tvirtinimais, arba prisiuvu karoliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rodute @ 2009 11 11, 13:38)
fantastiskas vezliukas 4u.gif

QUOTE(-Lilė- @ 2009 11 14, 13:22)
Fainas vėžliukas egmilia  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif .
Atsakyti
Gal kas matėte shemas kur nors kaip būtų galima nunerti arba numegzti "Paslapciu sodo" ( "In the night garden") personažus? Labai norėčiau numegzti ar nunerti sūneliui Iglį Piglį arba Meką Peką g.gif
Atsakyti
QUOTE(astaba @ 2009 11 17, 14:07)
Gal kas matėte shemas kur nors kaip būtų galima nunerti arba numegzti "Paslapciu sodo" ( "In the night garden") personažus? Labai norėčiau numegzti ar nunerti sūneliui Iglį Piglį arba Meką Peką  g.gif

čia paspaudus Download this torrent! parsisiūsit Iglio Piglio mezgimo schema
Atsakyti
Nu mamytes ir turite jus laiko tokiems dalykams g.gif reik ir man pradet suktis, nes tokiu nerealiu zaisliuku prisiziurejau ir tokiu nuostabiu ideju prisigaudziau - visai ziemai uzteks biggrin.gif
barskucius jau dabar pradesiu kurti biggrin.gif
Atsakyti