Pas mane tos lipinamos akys yra Čia juodam mažam šuniukui lipinau. Dabar didesnes dėsiu, kitam žaislui,tik dar nebaigtas jis
QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 11, 10:58)
Pas mane tos lipinamos akys yra Čia juodam mažam šuniukui lipinau. Dabar didesnes dėsiu, kitam žaislui,tik dar nebaigtas jis
Mano miesčiuky tai tokios lipinamos akytės kainuoja nuo 15 ct/vnt . Vakar nuėjau į audinių, siūlų parduotuvėlę, paklausiau ar neturite akių žaislams, tai tik tokias lipinamas ir parodė, o paklausiau apie kitokias, tai pažiūrėjo į mane, lyg kažkokių nesąmonių užsimanius būčiau ...
Man tos lipinamos nelabai patinka, jos tokios kažkokios ... Jau mieliau aš karoliukus dedu .
Mažos panašiai ir pasmus, bet man jos irgi nelabai. Kartais karoliukai netinka, tai tos akytės gerai.
O kaip čia karoliukas įmontuotas? labai gražu
Ir tavo galvytė taip gražiai laikos, ji prikabint prie kiauto? Aš ten to aprašymo nelabai supratau
Ir tavo galvytė taip gražiai laikos, ji prikabint prie kiauto? Aš ten to aprašymo nelabai supratau
QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 11, 12:46)
O kaip čia karoliukas įmontuotas? labai gražu
. Šįsyk karoliuką su karštais klijais klijavau, bet kadangi jis mažas, tai suvargau, kol sučiupinėjau . O galvytę šiek tiek kabinau prie kiauto, nes man taip gražiau, nei atvėpusi .
fantastiskas vezliukas
Fainas vėžliukas egmilia
Aš savo žaisliukams taip pat dažniausiai akytes priklijuoju, arba didesnėms įdedu tokias su specialias tvirtinimais, arba prisiuvu karoliukus
Aš savo žaisliukams taip pat dažniausiai akytes priklijuoju, arba didesnėms įdedu tokias su specialias tvirtinimais, arba prisiuvu karoliukus
QUOTE(rodute @ 2009 11 11, 13:38)
fantastiskas vezliukas
QUOTE(-Lilė- @ 2009 11 14, 13:22)
Fainas vėžliukas egmilia
Ačiū .
Gal kas matėte shemas kur nors kaip būtų galima nunerti arba numegzti "Paslapciu sodo" ( "In the night garden") personažus? Labai norėčiau numegzti ar nunerti sūneliui Iglį Piglį arba Meką Peką
QUOTE(astaba @ 2009 11 17, 14:07)
Gal kas matėte shemas kur nors kaip būtų galima nunerti arba numegzti "Paslapciu sodo" ( "In the night garden") personažus? Labai norėčiau numegzti ar nunerti sūneliui Iglį Piglį arba Meką Peką
čia paspaudus Download this torrent! parsisiūsit Iglio Piglio mezgimo schema
Nu mamytes ir turite jus laiko tokiems dalykams reik ir man pradet suktis, nes tokiu nerealiu zaisliuku prisiziurejau ir tokiu nuostabiu ideju prisigaudziau - visai ziemai uzteks
barskucius jau dabar pradesiu kurti
barskucius jau dabar pradesiu kurti