Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti žaislai

QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 07, 12:13)
Vėžliukas-apyrankė

Ir mintis, ir vėžliukas thumbup.gif
Atsakyti
Dėkoju wub.gif
O čia peliukai rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
peliukai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif sauniai padirbejai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulxx: 10 lapkričio 2009 - 13:56
Kokie nuostabūs žaisliukai 4u.gif Gal kas bandėt ežiuką nert,gal schemutę turit? Bandžiau ieškot,tai nieko gero neradau. g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif .

Gal kaip ir ne į temą, ar nežinote, kur galima būtų Lietuvoje įsigyti tokių ar panašių akyčių žaislams
user posted image

Viename internetiniame psl radau, bet kaina sakyčiau nemaža, plius atsisiuntimas.
Atsakyti
Ačiū mergikės 4u.gif

Egmilia, na bet koks grožis čia wub.gif wub.gif wub.gif O ir tos akys, primena Šreko katinėlio žvilgsnį lotuliukas.gif

Kur radai akių? Gal būtų norinčių kartu pirkt, bet jei nemaža kaina... Lt aš randu tik limpančias plasmases doh.gif

Bet Lt yra toks puslapis, tai žiūriu kad tos akys lyg tokios pat g.gif
Priemonės lėlių, meškinų gamybai
Papildyta:
QUOTE(matre @ 2009 11 10, 14:20)
Kokie nuostabūs žaisliukai 4u.gif Gal kas bandėt ežiuką nert,gal schemutę turit? Bandžiau ieškot,tai nieko gero neradau. g.gif

Be schemų
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vaidullka zaisliukai super thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 10, 15:19)
na bet koks grožis čia  wub.gif  wub.gif  wub.gif O ir tos akys,

Kur radai akių?
Bet Lt yra toks puslapis, tai žiūriu kad tos akys lyg tokios pat  g.gif

Aha, ir man tas suslikas patiko, tos akys visą grožį ir duoda.

Ten pat ir radau, bet 4-5 lt kaip ir daugokai būtų, nes jei žaislas nepavyktų, kažkaip gaila būtų investuoti g.gif .

Va dar kokias akis radau , bet jau nėra tokių akyčių, kaip tuose ornamentuose.lt. O dar mąstau, gal čia vnt kaina tokia ax.gif ?
Dar viename internetiniame psl radau, kad galima visko įsigyti Gerose akyse, bet kažkaip netenka man nuvažiuoti, nes jos Kaune, Vilniuje ir Panevežyje randasi.

Beje buvau kažkur rusų forume užtikusi, kad rusaitės panašias akis pačios gaminasi, bet pasimečiau ir neatgaminu kur doh.gif .
Atsakyti
Bet jei nepavyksta žaislas, išimi akis ir viskas g.gif
Na bet nėra daug už porą, juk tos paprastos lipinamos kainuoja 1 ar 1,5, o yra tokios ne pasakiškos. Senas naujas psl, turbūt viena akis tiek g.gif

Aš pas rusaičių mačius tik nosių gamybą g.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes 4u.gif
Visu labai nuostabus ir mieli darbeliai wub.gif
Uzsidegiau noru ir as kazka nunerti smile.gif
Ir labai noreciau,kad kas nors ikeltu ZIRAFOS schemute... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 10, 17:52)
Bet jei nepavyksta žaislas, išimi akis ir viskas  g.gif

juk tos paprastos lipinamos kainuoja 1 ar 1,5,

Ir taip pasidedi kur nors laugh.gif ir praguli nepanaudotos biggrin.gif . Va čia visame kame ir aukštoji matematika umn.gif - jei siųstis iš internetinio psl, reiktų užsisakyti jau ne vieną porą akyčių, kad siuntimo išlaidos ne tokios baisios už vieną porą pasirodytų, o tai mastau.gif, jei neišeitų panaudoti, taip kaip norisi, tai kažkaip numesti į kampą ir nesinorėtų. Va iš parduotuvės tikrai užsimerkusi pirkčiau, o ten ir pačiupinėti galima biggrin.gif ...
Ne, galvoju, vistiek reikia internete ieškoti kaip jos gaminamos. Ieškosiu, kol rasiu biggrin.gif .

O kaip tos lipinamos atrodo unsure.gif ?

Papildyta:
QUOTE(moliugele @ 2009 11 10, 18:32)
Ir labai noreciau,kad kas nors ikeltu ZIRAFOS schemute...

tidirindi.lt forume mačiau žirafiuko schemutę ax.gif ...
Atsakyti