Labai fainas zirafiukas .
Pas mane eilej irgi vienas stovi, kai pabaigsiu viska ka pradejusi esu tai tada imsiuos zirafiuko
QUOTE(saulxx @ 2009 09 04, 22:03)
man tai cia labiau i labai faina karvute panasu
Sveikos,
Jusu darbeliai nuostabus. O kur Vilniuje galima pigiai gauti vatos ( ar siaip kazko, net nezinau) zaisliukams prikimsti ir pigiu siulu?
Jusu darbeliai nuostabus. O kur Vilniuje galima pigiai gauti vatos ( ar siaip kazko, net nezinau) zaisliukams prikimsti ir pigiu siulu?
QUOTE(arfineja @ 2009 09 12, 11:19)
Sveikos,
i devetu rubu parduotuve nueik, ir nusipirk pagalve su sinteponu viduj...
QUOTE(delfinyte @ 2009 09 12, 12:23)
i devetu rubu parduotuve nueik, ir nusipirk pagalve su sinteponu viduj...
nežinau, aš tai savo vaikui nedrįsčiau dezinfekuotos pagalvės sinteponu kimšto žaislo duot jei ant lentynos pasidėt mezgat, tai galima, bet tik ne vaikam
tai gali nauja nusipirkti mazytes nuo 6-9lt kainuoja
kokie nuostabus jusu zaisliukai
norejau paklaust tu mazuciu meskuciu ar negaletumet kas atsiust schemute?
bandziau ieskot tuose rusiskuose puslapiuose kur kalbejot seniau, bet rusu kalboj as ne bum bum... su google vertimu nelabai gavosi prisiregistruot , o neprisiregistravus nepadidina schemutes (ar aprasymo) vaizdo... o taip noreciau bent viena pabandyt
jei kas turit atskirai - labai lauksiu perkrauta@yahoo.com
norejau paklaust tu mazuciu meskuciu ar negaletumet kas atsiust schemute?
bandziau ieskot tuose rusiskuose puslapiuose kur kalbejot seniau, bet rusu kalboj as ne bum bum... su google vertimu nelabai gavosi prisiregistruot , o neprisiregistravus nepadidina schemutes (ar aprasymo) vaizdo... o taip noreciau bent viena pabandyt
jei kas turit atskirai - labai lauksiu perkrauta@yahoo.com
Bet aprašymai taip pat rusų kalba, vienas dar angliškai...
QUOTE(saulxx @ 2009 09 13, 20:52)
tai gali nauja nusipirkti mazytes nuo 6-9lt kainuoja
sintepono metras kainuoja 6 litai, kam tas pagalves pirkt jo uztenka 3-4 zaisliukams
QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 19, 08:49)
Bet aprašymai taip pat rusų kalba, vienas dar angliškai...
jei angliskai yra tai butu labai puiku , gal galetut atsiust?
o rusiskai jei turit tai irgi galit siust - pirma duosiu savo mamytei padaryt gyvai, o tada bandysiu nuziuret gal (is paveiksliuko pirma karta labai abejoju kad man kas ten pavyks )
Išsiunčiau
Parašyk ar gavai viską
Parašyk ar gavai viską
vaje jei čia tokius lobius dalinat, tai ir man
ragagana@gmail.com
ragagana@gmail.com