Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti žaislai

pirmas blynas blush2.gif bet labai užkabliavo, būtinai ir antras bus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 06 17, 18:00)
man atrodo, ten grazuole zirafa:)

Ups blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif taip ten zirafa, vyras mano irgi pirma sake kad ten karve tik truksta papuku biggrin.gif
Atsakyti
Meškiuklas wub.gif
Dydis 9,5 cm

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 27, 15:25)
Meškiuklas  wub.gif
Dydis 9,5 cm

Čia tas, kur per kelis lapus diskusijos vyko? Nerealus wub.gif O jau nosytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 27, 17:37)
Čia tas, kur per kelis lapus diskusijos vyko? Nerealus wub.gif O jau nosytė wub.gif

Aha, tik to pirmo nė nerodžiau, nes nevykėlis blush2.gif
Atsakyti
Pora naujų ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokie gražučiai wub.gif Užsimaniau ir aš meškiuko ax.gif
Atsakyti
buvom Airijoj, o ten gi avyciu tiek! vaikas tik be-be ir be-be.... nutariau kokia numegzti... gavosi stai kas
user posted image

o po to keliavom i draugu vestuviu vakareli, paskutine diena bandziau dovanele sukurpti... :oops: turejo buti du meskiukai, spejau tik viena...
user posted image
o cia jis jau supakuotas biggrin.gif
user posted image

na, o pasibaige tai kaip visada, mano vaikis irgi tokio uzsimane... teko megzti smile.gif
user posted image
kazkada buvau toki zydra meskiuka pradejus megzti, bet taip ir liko tik galva ir pilvas, reikes pabaigti smile.gif kas nerealiai smagu, kad situ meskiuku kojytes, rankutes ir galvyte sukiojasi! :Yahoo!: dabar jau uzveze ant mazu zaisliuku... :ROFL:
Atsakyti
Zidudu, super thumbup.gif

Kaip padarai, kad galvytė sukiotųs? Niekaip neišjudinu blush2.gif

O čia naujasis vyro draugas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Vaidullka, ten nieko nereikia judinti, nei ranku, nei koju, nei galvos biggrin.gif detales susijungia taip, kaip kad butu ant kokio pagaliuko pamautos ir todel gali sukiotis. Siaip sunkoka zodziais nupasakoti, kuria diena susiruosiu tai su nuotraukytem aprasyma padarysiu kaip tai atrodo, tik nezinau kada susiruosiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Lauksiu thumbup.gif
galvos nemoku prijungt, nesuprantu iš tų aprašymų schmoll.gif
Atsakyti