pirmas blynas bet labai užkabliavo, būtinai ir antras bus
taip ten zirafa, vyras mano irgi pirma sake kad ten karve tik truksta papuku
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 27, 15:25)
Čia tas, kur per kelis lapus diskusijos vyko? Nerealus O jau nosytė
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 27, 17:37)
Čia tas, kur per kelis lapus diskusijos vyko? Nerealus O jau nosytė
Aha, tik to pirmo nė nerodžiau, nes nevykėlis
Pora naujų
buvom Airijoj, o ten gi avyciu tiek! vaikas tik be-be ir be-be.... nutariau kokia numegzti... gavosi stai kas
o po to keliavom i draugu vestuviu vakareli, paskutine diena bandziau dovanele sukurpti... :oops: turejo buti du meskiukai, spejau tik viena...
o cia jis jau supakuotas
na, o pasibaige tai kaip visada, mano vaikis irgi tokio uzsimane... teko megzti
kazkada buvau toki zydra meskiuka pradejus megzti, bet taip ir liko tik galva ir pilvas, reikes pabaigti kas nerealiai smagu, kad situ meskiuku kojytes, rankutes ir galvyte sukiojasi! :Yahoo!: dabar jau uzveze ant mazu zaisliuku... :ROFL:
o po to keliavom i draugu vestuviu vakareli, paskutine diena bandziau dovanele sukurpti... :oops: turejo buti du meskiukai, spejau tik viena...
o cia jis jau supakuotas
na, o pasibaige tai kaip visada, mano vaikis irgi tokio uzsimane... teko megzti
kazkada buvau toki zydra meskiuka pradejus megzti, bet taip ir liko tik galva ir pilvas, reikes pabaigti kas nerealiai smagu, kad situ meskiuku kojytes, rankutes ir galvyte sukiojasi! :Yahoo!: dabar jau uzveze ant mazu zaisliuku... :ROFL:
Zidudu, super
Kaip padarai, kad galvytė sukiotųs? Niekaip neišjudinu
O čia naujasis vyro draugas
Kaip padarai, kad galvytė sukiotųs? Niekaip neišjudinu
O čia naujasis vyro draugas
Vaidullka, ten nieko nereikia judinti, nei ranku, nei koju, nei galvos detales susijungia taip, kaip kad butu ant kokio pagaliuko pamautos ir todel gali sukiotis. Siaip sunkoka zodziais nupasakoti, kuria diena susiruosiu tai su nuotraukytem aprasyma padarysiu kaip tai atrodo, tik nezinau kada susiruosiu
Lauksiu
galvos nemoku prijungt, nesuprantu iš tų aprašymų
galvos nemoku prijungt, nesuprantu iš tų aprašymų