Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti žaislai

QUOTE(egmilia @ 2009 05 24, 19:31)
O tu nerdama, ar užbaiginėji eilę, ar ištisai mezgi apskritimu  unsure.gif ? Aš tai pradžioj užbaigdavau eilę, o dabar apskritimu mezgu, bet visas akis skaičiuoju... Pvz. yra 30 - aš jas išmezgu, po to tą papildomą, kur reikia ir vėl pradedu skaičiuoti kiek reikia kitoje eilėje.

Jei iš storesnių siūlų, tai gaunasi apie 10 cm, tuos savo mažiukus nėriau iš plonų, kitaip irisinių siūlų, tai jei gavosi apie 5 cm cool.gif . Bet pagrinde jie apie 10 cm ir yra.

Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių blink.gif

Dabar jau mane sudominai labai, pasakok kaip tas nėrimas apvaliai atrodo, nes nu aš tai neriu ratu, bet nunėrus tuos tarkim 30 stulpiukų aš juos jungiu prie pirmojo, tada neriu dvi ar tris pynelės kilpas, kad pakilt aukštyn į sekančią eilę, tai įtariu kad aš neriu užbaigdama eilę g.gif

Ir taip neriant tau nesigauna kad kitoj eilėj tuo vienu per daug?

Nu ***** neriu jau nuo pirmos klasės, bet pasirodo nieko nemoku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 05 25, 09:13)
Dabar jau mane sudominai labai, pasakok kaip tas nėrimas apvaliai atrodo, nes nu aš tai neriu ratu, bet nunėrus tuos tarkim 30  stulpiukų aš juos jungiu prie pirmojo, tada neriu dvi ar tris pynelės kilpas, kad pakilt aukštyn į sekančią eilę, tai įtariu kad aš neriu užbaigdama eilę  g.gif

Tai vadinasi tu užbaiginėji eilę mirksiukas.gif . Pabandyk nejungti prie pirmojo stulpiuko, o viską megzti iš eilės. Gaila neturiu po ranka fotiko ir mezginio, tai aš tau parodyčiau mirksiukas.gif . Kai jungi prie pirmojo, tai eilės pradžia pasislenka gerokai ir tada niekur papildomi stulpeliai netelpa.

Atsakyti
nu kosmosas čia man blink.gif tai kaip man ten pakilt į kitą eilę g.gif Surask fotiką kai galėsi ir lauksiu fotoreportažo, nes neįkertu. pabandysiu kai galėsiu pati, bet pakolkas tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 05 25, 10:22)
nu kosmosas čia man  blink.gif tai kaip man ten pakilt į kitą eilę  g.gif Surask fotiką kai galėsi ir lauksiu fotoreportažo, nes neįkertu. pabandysiu kai galėsiu pati, bet pakolkas tai  schmoll.gif

Tai gal aš kosmosiškai aiškinu laugh.gif. Tai į jokią eilę nereikia kilti, megzk aplinkui niekur nepakildama. Tik megzk ir svarbiausia skaičiuok. O nufotkint tik galiu vakare ax.gif ...
Atsakyti
Ne ne, čia aš iš kosmoso bigsmile.gif
Dabar jau beveik nunėriau meškiną,liko sujungt ir akis įstatyt, bet būčiau dėkinga už apvalaus nėrimo fotosesiją bigsmile.gif

O kaip tiems meškinams nert sukneles, kelnes? vieną suknę nėriau, tai siaubas kaip ji ten man gavos doh.gif
Atsakyti
Šiaip ne taip galiu parašyti, nes nusprogo fotiko akumai, tai kol užkroviau ax.gif ...

Įkelsiu kelias foto, gal bus aiškiau mirksiukas.gif .
user posted image

user posted image

Yra pabaigta eilė, tai jei reikalinga papildoma akis ji išmezgama kaip 1 pvz., po to iš eilės neriamas pirmas kitos eilės stulpelis ( irgi kaip pvz) ir t.t. tas nėrimas, kaip sraigės kiautas susuktas. Dar kartą kartoju, jog nereikia pabaiginėti eilės.
Atsakyti
Dėkui tau labai.
Pabandysiu, gal ir man gausis g.gif

Vakar jungiau detales, nu kaip siaubingai gavos doh.gif Kojos kažkokios kreivos g.gif Nežinau kas čia man pasidarė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimisha @ 2009 01 18, 21:32)
Pagaliau sukeliau i interneta.  4u.gif

Teletabiai

Gal kas turit lietuviska vertima ax.gif blush2.gif
Atsakyti
mano naujakuriai biggrin.gif user posted image

Papildyta:
o cia nykstukinis pekinukas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
ax.gif