Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti žaislai

Vaidullka labai jau gražus tavo darbeliai thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mazajai jau greit 2 men bus, noriu ir jai toki nunerti, turiu barskuti bumbuliuka, ideciau vidun, tik nemanau kad gausis taip graziai nunerti, forma ir visa kita. Vaidulka, ar is akies nerei ar pagal koki aprasyma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciukaslt@: 16 balandžio 2009 - 11:22
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2009 04 16, 12:21)
Mano mazajai jau greit 2 men bus, noriu ir jai toki nunerti, turiu barskuti bumbuliuka, ideciau vidun, tik nemanau kad gausis taip graziai nunerti, forma ir visa kita. Vaidulka, ar is akies nerei ar pagal koki aprasyma?

Aš tik į kotą įdėjau apvalų rutuliuką. nes netyčia atitiko, šiaip neplanavau doh.gif Gali jį pasidaryt pagal savo barškalą. Aš nėriau iš akies ir praeitam puslapyje pabandžiau įdėt pačios padarytą aprašymą, vis geriau negu nieko blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mano mažasis, naujas draugas:

user posted image
Atsakyti
Labai mielas katinėlis taip patogiai ant kaktuso įsitaisęs thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Kol supratau ant ko jis sėdi ir koks jo dydis bigsmile.gif

Super, toks mažuliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2009 04 16, 06:42)
saunuole Vaidullka  4u.gif  4u.gif  4u.gif As pagaliau prisiruosiau surasti zirafiuka.... deja, tik nuotrauka, be aprasymo... Na, bet gal keletas nuotrauku pades  ax.gif

Labai grazu wub.gif O kanopytes yra standziai prigrustos, ar irgi su barskaliukais? blush2.gif Snukutis turbut is keliu daliu nertos? O ketera kazin kap padaryt, kad taip susigarbanotu? blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Gabimik @ 2009 04 16, 18:42)
Sveikos, mano mažasis, naujas draugas:

Super zaisliukas thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 16, 19:16)
Kol supratau ant ko jis sėdi ir koks jo dydis  bigsmile.gif

Super, toks mažuliukas  thumbup.gif

Sėdintis jis apie 12 cm. smile.gif
Atsakyti
mano pirmasis žaisliukas, 11cm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 04 17, 12:14)
mano pirmasis žaisliukas, 11cm
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Dar vienas draugelis:

user posted image
Atsakyti
N-E-R-E-A-L-U-S darbeliai 4u.gif Laikau save pazengusia rankdarbiste, nu bet iki tokiu groziu man dar toli blush2.gif Saunuoles mamos (ir ne tik smile.gif), kad fantazijos jums nestigtu 4u.gif
Atsakyti