Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti žaislai

QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 06, 10:38)
Nagi gavos man tas kamuoliukas  thumbup.gif Trizniojau be reikalo  lotuliukas.gif nėra nieko ten sudėtingo, vėliau nufotkinsiu, bet toks beformis gavos, tižena  doh.gif

Žinau kad tie žaislai su mazgeliais, nėra šiaip paprasti, jie turi kažkokią lavinančią prasmę, bet vat niekaip internete nerandu paskaityti apie tai, gal čia man vaidenas  biggrin.gif Radau tokį sumazgytą zuikį kažkur, tai neriu dabar  rolleyes.gif

Tokius kamuoliukus reikia stengtis megzti kuo kieciau. Siaip tai jie jega! As irgi tokius megsiu tik va niekaip neprisiruosiu, tai Velykoms ko reikia, tai vaiko gimtadieniui sugalvojau "ferma" numegzti.... kada nors ateis eile ir jiems thumbup.gif

o del tu siutu zaisliuku, tai sakiau, kad juos paprasta patiems padaryti, o del to "nepaprastumo", tai yra keletas dalyku, kurie yra suepr gerai vaikui:

- Dizainas labai paprastas tam, kad stimuliuotų vaiko vaizduotę, t.y. vaikas pats sukuria emocijas – ar žaislas linksmas, ar liūdnas. Kuo žaislas paprastesnis, tuo lengviau jis „prisitaiko“ prie vaiko nuotaikos, poreikių ir pomėgių. Pvz. mazgelių priraišiota skudurinė lėlytė, paversta ant šono, gali tapti kad ir povandeniniu laivu ar pan.

-Ugdo sensoriką, t.y. žaislų ausis, kepurėles ir kitas dalis galima kaskart surišti vis kitose vietose mazgeliais, vaikas juos čiupinėja tokiu būdu lavindamas pirštus, užčiuopdamas skirtingų dydžių mazgelius, skirtingą mazgelių kietumą ar minkštumą.

Atsakyti
Ačiū labai už info thumbup.gif

Tai mano zuikis nelabai įsipaišys į aprašymą, bet kažkas panašaus, jis turės snukelį ir spalvotas, bet dėl siūlų, mazgelių, atliks savo funkciją, bent jau dalinai thumbup.gif tik kad tą sijoną reikia nert nemažą, nes mazgeliai nesusimezga lotuliukas.gif

Turiu dar keletą idėjų, kurias norėčiau įgyvendint, kad lelkinas žaistų su naminiais žaislais, o ne pirktiniais, jei tik pavyks - pasirodysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Ką daryt????Neriu neriu tą mazgeliuotą zuikį, bet mazgai niekaip nenori susirišti unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 08, 14:42)
Ką daryt????Neriu neriu tą mazgeliuotą zuikį, bet mazgai niekaip nenori susirišti  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

tai gal gali parodyti nuotraukyte, kaip tai turetu atrodyti, tada butu galima pagalvoti kaip nunerti mirksiukas.gif
Atsakyti
Neriu tokį smile.gif
user posted image

Tik nėriau ne pagal aprašymą. Tai jau mano gerokai didesnis gaunas. Aš neriu dvi dalis,priekį ir nugarą, čia įtariu tik viena g.gif Tai man dar iš vienos dalies užsiriša mazgai, bet iš dviejų niekaip schmoll.gif

Čia aprašymas
Papildyta:
Zidudu, o tu gal turi žirafiuko aprašymą? Labai mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 09, 12:35)
Neriu tokį  smile.gif

Nu bet grozis, grozis wub.gif
Atsakyti
O kaip jums toks zaislas? blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 04 11, 10:11)
O kaip jums toks zaislas? blush2.gif    user posted image

tokia realybė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 04 11, 09:11)
O kaip jums toks zaislas? blush2.gif 

blink.gif koks fainas thumbup.gif Gal ir schemute kur nors metosi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 04 13, 08:53)
blink.gif  koks fainas thumbup.gif  Gal ir schemute kur nors metosi? blush2.gif

Deja schemos neturiu,radu tik toki paveiksliuka verysad.gif
Atsakyti
Neriu tokį  smile.gif
Tik nėriau ne pagal aprašymą. Tai jau mano gerokai didesnis gaunas. Aš neriu dvi dalis,priekį ir nugarą, čia įtariu tik viena  g.gif Tai man dar iš vienos dalies užsiriša mazgai, bet iš dviejų niekaip  schmoll.gif
Papildyta:
Zidudu, o tu gal turi žirafiuko aprašymą? Labai mielas  wub.gif

na taip, cia nertas vienas kvadratinis gabalas, o tada jis istrizai sulenktas ir paskutine eilute apnerta kartu. Itariu, kad mezgi storokais siulais, kuo storesnis mezgimas, tuo sunkiau bus suristi mazgus. Bet siaip tai is patirties zinau, kad juos ne taip lengva suristi, atrodo, kad niekaip nesusiris, o po to ziurek surisi, patraukti geriau ir viskas atsistoja i savo vietas.... nors atrodo, kad ne mazgas, o kalnas gausis mirksiukas.gif
del zirafiuko, tai zinok nepamenu... zinau, kad turiu paveiksliuka, is kurio minti emiau. Zinau, kad "suknele" tikrai savo sugalvojau... o va del galvos nesu tikra, gal ir buvo koks aprasymas. Reikes pasiziureti doh.gif
Atsakyti
Neriu tokį  smile.gif
Tik nėriau ne pagal aprašymą. Tai jau mano gerokai didesnis gaunas. Aš neriu dvi dalis,priekį ir nugarą, čia įtariu tik viena  g.gif Tai man dar iš vienos dalies užsiriša mazgai, bet iš dviejų niekaip  schmoll.gif
Papildyta:
Zidudu, o tu gal turi žirafiuko aprašymą? Labai mielas  wub.gif

na taip, cia nertas vienas kvadratinis gabalas, o tada jis istrizai sulenktas ir paskutine eilute apnerta kartu. Itariu, kad mezgi storokais siulais, kuo storesnis mezgimas, tuo sunkiau bus suristi mazgus. Bet siaip tai is patirties zinau, kad juos ne taip lengva suristi, atrodo, kad niekaip nesusiris, o po to ziurek surisi, patraukti geriau ir viskas atsistoja i savo vietas.... nors atrodo, kad ne mazgas, o kalnas gausis mirksiukas.gif
del zirafiuko, tai zinok nepamenu... zinau, kad turiu paveiksliuka, is kurio minti emiau. Zinau, kad "suknele" tikrai savo sugalvojau... o va del galvos nesu tikra, gal ir buvo koks aprasymas. Reikes pasiziureti doh.gif
Atsakyti