QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 06, 10:38)
Nagi gavos man tas kamuoliukas Trizniojau be reikalo nėra nieko ten sudėtingo, vėliau nufotkinsiu, bet toks beformis gavos, tižena
Žinau kad tie žaislai su mazgeliais, nėra šiaip paprasti, jie turi kažkokią lavinančią prasmę, bet vat niekaip internete nerandu paskaityti apie tai, gal čia man vaidenas Radau tokį sumazgytą zuikį kažkur, tai neriu dabar
Žinau kad tie žaislai su mazgeliais, nėra šiaip paprasti, jie turi kažkokią lavinančią prasmę, bet vat niekaip internete nerandu paskaityti apie tai, gal čia man vaidenas Radau tokį sumazgytą zuikį kažkur, tai neriu dabar
Tokius kamuoliukus reikia stengtis megzti kuo kieciau. Siaip tai jie jega! As irgi tokius megsiu tik va niekaip neprisiruosiu, tai Velykoms ko reikia, tai vaiko gimtadieniui sugalvojau "ferma" numegzti.... kada nors ateis eile ir jiems
o del tu siutu zaisliuku, tai sakiau, kad juos paprasta patiems padaryti, o del to "nepaprastumo", tai yra keletas dalyku, kurie yra suepr gerai vaikui:
- Dizainas labai paprastas tam, kad stimuliuotų vaiko vaizduotę, t.y. vaikas pats sukuria emocijas ar žaislas linksmas, ar liūdnas. Kuo žaislas paprastesnis, tuo lengviau jis prisitaiko prie vaiko nuotaikos, poreikių ir pomėgių. Pvz. mazgelių priraišiota skudurinė lėlytė, paversta ant šono, gali tapti kad ir povandeniniu laivu ar pan.
-Ugdo sensoriką, t.y. žaislų ausis, kepurėles ir kitas dalis galima kaskart surišti vis kitose vietose mazgeliais, vaikas juos čiupinėja tokiu būdu lavindamas pirštus, užčiuopdamas skirtingų dydžių mazgelius, skirtingą mazgelių kietumą ar minkštumą.