Aš nemokėsiu ten kur sumegzt akis, kitam pridėt. kaip tas rombas gausis
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 01, 15:02)
Aš nemokėsiu ten kur sumegzt akis, kitam pridėt. kaip tas rombas gausis
bandau isversti visa aprasyma, gal taip bus viskas aiskiau
reikalinga: siulai triju (septyniu) spalvu, virbalai Nr 2.5-3, ir adata su placia anga siului.
surinkti 25 akis. megzti gerom akim. keisti spalvas kas dvi eiles:
1-2 - pirma spalva
3-4 - antra spalva
5-6 - trecia spalva ir t.t.
mezgimo schema tokia: kas antroj eilej, eiles pradzioje prideti 1 aki, ir eiles pabaigoje sumegzti dvi akis. (mezginio busima forma parodyta paveiksliuke nr 1)
numegzti 60 eiliu (tokiu budu kiekviena spalva pasikartos 10 kartu)
susiuti virsu ir apacia. tada surinkti ant siulo viena krasta ir sutempti. Prikimsti kamuoliuka. galima i vidu ideti nuo kinder siurprizo dezute uzpilduta zirniais, ir idet i vidu (kad barsketu) ir tada uztempti analogiskai kita puse.
sekmes
QUOTE(caulyte @ 2009 04 01, 16:19)
bandau isversti visa aprasyma, gal taip bus viskas aiskiau
reikalinga: siulai triju (septyniu) spalvu, virbalai Nr 2.5-3, ir adata su placia anga siului.
1-2 - pirma spalva
3-4 - antra spalva
mezgimo schema tokia: kas antroj eilej, eiles pradzioje prideti 1 aki, ir eiles pabaigoje sumegzti dvi akis. (mezginio busima forma parodyta paveiksliuke nr 1)
susiuti virsu ir apacia. tada surinkti ant siulo viena krasta ir sutempti. Prikimsti kamuoliuka. galima i vidu ideti nuo kinder siurprizo dezute uzpilduta zirniais, ir idet i vidu (kad barsketu) ir tada uztempti analogiskai kita puse.
sekmes
1-2 - pirma spalva
3-4 - antra spalva
sekmes
šaunuolė ačiū už vertimą, gal kada ir mums prisireiks
Dėkoju labai labai
Atrodo nesudėtinga, reikės pabandyti
Atrodo nesudėtinga, reikės pabandyti
šiandienos darbas - triušiokas
Prie to pačio paklausiu, gal kas įsivaizduojat kaip prinert žiedlapius šiai gėlei.
Ir šiuos
Prie to pačio paklausiu, gal kas įsivaizduojat kaip prinert žiedlapius šiai gėlei.
Ir šiuos
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 01, 18:21)
šiandienos darbas - triušiokas
Kaip nerealu O ziedlapiai, tai manau, kad prisiuti
o jau trucio grozis
Tie megzti lengvi kamuoliukai labai faini. Mano dičkė labai mėgsta su tokiais žaist. Ir svarbiausia, kad nereikia šviestuvų saugot
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 31, 11:11)
zidudu-atsiprašau, iš Tavo albumo paimsiu
gal turi schemą, nes iš vaizdo nežinau ar man pavyktų...dar virbalais
o radau ir vąšeliu
o šituos irgi pati darei?
gal turi schemą, nes iš vaizdo nežinau ar man pavyktų...dar virbalais
o radau ir vąšeliu
o šituos irgi pati darei?
ta kur vaseliu, tai neriau is galvos, pagal tos kitos "virbalines" nuotrauka (kai tik ja turejau) O po to radau ir virbalines aprasyma. "virbalines" turiu aprasyma, bet rusiskai galesiu permesti.
o siutuosius irgi pati dariau (albume visi zaislai ir visa kita yra mano daryti ) ten labai paprasta, paimi kvardata medziagos, per viduri dedi i rutuliuka suvyniotos vilnos gabala, apacioj surisi arba sutrauki sudygsniuotu siulu medziaga. tada krastus susiuvi, per koki neuzsiuta kamputi isverti, pabaigi uzsiuti ir uzmezgi mazgiukus vietoj kumsteliu... jei nori su mediniu ziedu, apatine dali ilenki i vidu, kad medziaga apimtu zieda ir medziaga sukabini. Na, o tada dar ir kepure galima pasiuti, trumpesne, ar ilgesne, jei norisi irgi mazgiuka uzristi, arba su dviem smaigaliais... Nezinau, ar pasidare aiskiau bet tai labai paprasta, tik reikia pradeti daryti
Papildyta:
QUOTE(Dark Moon @ 2009 04 05, 11:28)
Sveikos!
Esu naujoke pas jus, bet tokia pat pamisus del zaisliuku, kaip ir dauguma cia esanciu
Turiu klausimeli: gal kar turit ar zinot, kur rasti jureivio ar laivo schemute? Vienas pazistamas uzsimane tokios gimtadienio dovanos
Esu naujoke pas jus, bet tokia pat pamisus del zaisliuku, kaip ir dauguma cia esanciu
Turiu klausimeli: gal kar turit ar zinot, kur rasti jureivio ar laivo schemute? Vienas pazistamas uzsimane tokios gimtadienio dovanos
pasiziuresiu, lyg tai kazkur maciau...
QUOTE(Dark Moon @ 2009 04 05, 11:28)
Sveikos!
radau viena, parasyk savo el.pasta i AZ, atsiusiu
Nagi gavos man tas kamuoliukas Trizniojau be reikalo nėra nieko ten sudėtingo, vėliau nufotkinsiu, bet toks beformis gavos, tižena
Žinau kad tie žaislai su mazgeliais, nėra šiaip paprasti, jie turi kažkokią lavinančią prasmę, bet vat niekaip internete nerandu paskaityti apie tai, gal čia man vaidenas Radau tokį sumazgytą zuikį kažkur, tai neriu dabar
Žinau kad tie žaislai su mazgeliais, nėra šiaip paprasti, jie turi kažkokią lavinančią prasmę, bet vat niekaip internete nerandu paskaityti apie tai, gal čia man vaidenas Radau tokį sumazgytą zuikį kažkur, tai neriu dabar