Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti žaislai

Aš nemokėsiu ten kur sumegzt akis, kitam pridėt. kaip tas rombas gausis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 01, 15:02)
Aš nemokėsiu ten kur sumegzt akis, kitam pridėt. kaip tas  rombas gausis  unsure.gif

bandau isversti visa aprasyma, gal taip bus viskas aiskiau smile.gif

reikalinga: siulai triju (septyniu) spalvu, virbalai Nr 2.5-3, ir adata su placia anga siului.

surinkti 25 akis. megzti gerom akim. keisti spalvas kas dvi eiles:
1-2 - pirma spalva
3-4 - antra spalva
5-6 - trecia spalva ir t.t.
mezgimo schema tokia: kas antroj eilej, eiles pradzioje prideti 1 aki, ir eiles pabaigoje sumegzti dvi akis. (mezginio busima forma parodyta paveiksliuke nr 1)

numegzti 60 eiliu (tokiu budu kiekviena spalva pasikartos 10 kartu)

susiuti virsu ir apacia. tada surinkti ant siulo viena krasta ir sutempti. Prikimsti kamuoliuka. galima i vidu ideti nuo kinder siurprizo dezute uzpilduta zirniais, ir idet i vidu (kad barsketu) ir tada uztempti analogiskai kita puse.

sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caulyte @ 2009 04 01, 16:19)
bandau isversti visa aprasyma, gal taip bus viskas aiskiau smile.gif
reikalinga: siulai triju (septyniu) spalvu, virbalai Nr 2.5-3, ir adata su placia anga siului.

surinkti 25 akis. megzti gerom akim. keisti spalvas kas dvi eiles:
1-2 - pirma spalva
3-4 - antra spalva
5-6 - trecia spalva ir t.t.
mezgimo schema tokia: kas antroj eilej, eiles pradzioje prideti 1 aki, ir eiles pabaigoje sumegzti dvi akis. (mezginio busima forma parodyta paveiksliuke nr 1)

numegzti 60 eiliu (tokiu budu kiekviena spalva pasikartos 10 kartu)

susiuti virsu ir apacia. tada surinkti ant siulo viena krasta ir sutempti. Prikimsti kamuoliuka. galima i vidu ideti nuo kinder siurprizo dezute uzpilduta zirniais, ir idet i vidu (kad barsketu) ir tada uztempti analogiskai kita puse.

sekmes  4u.gif

šaunuolė 4u.gif ačiū už vertimą, gal kada ir mums prisireiks smile.gif
Atsakyti
Dėkoju labai labai 4u.gif

Atrodo nesudėtinga, reikės pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
šiandienos darbas - triušiokas bigsmile.gif
user posted image

Prie to pačio paklausiu, gal kas įsivaizduojat kaip prinert žiedlapius šiai gėlei.
user posted image

Ir šiuos ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 01, 18:21)
šiandienos darbas - triušiokas    bigsmile.gif
Prie to pačio paklausiu, gal kas įsivaizduojat kaip prinert žiedlapius šiai gėlei.
user posted image

Kaip nerealu wub.gif thumbup.gif O ziedlapiai, tai manau, kad prisiuti blush2.gif
Atsakyti
o jau trucio grozis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tie megzti lengvi kamuoliukai labai faini. Mano dičkė labai mėgsta su tokiais žaist. Ir svarbiausia, kad nereikia šviestuvų saugot
Atsakyti
Sveikos! wink.gif
Esu naujoke pas jus, bet tokia pat pamisus del zaisliuku, kaip ir dauguma cia esanciu smile.gif
Turiu klausimeli: gal kar turit ar zinot, kur rasti jureivio ar laivo schemute? Vienas pazistamas uzsimane tokios gimtadienio dovanos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 31, 11:11)
zidudu-atsiprašau, iš Tavo albumo paimsiu
gal turi schemą, nes iš vaizdo nežinau ar man pavyktų...dar virbalais smile.gif
o radau ir vąšeliu

o šituos irgi pati darei?
user posted image

ta kur vaseliu, tai neriau is galvos, pagal tos kitos "virbalines" nuotrauka smile.gif (kai tik ja turejau) O po to radau ir virbalines aprasyma. "virbalines" turiu aprasyma, bet rusiskai g.gif galesiu permesti.

o siutuosius irgi pati dariau (albume visi zaislai ir visa kita yra mano daryti blush2.gif ) ten labai paprasta, paimi kvardata medziagos, per viduri dedi i rutuliuka suvyniotos vilnos gabala, apacioj surisi arba sutrauki sudygsniuotu siulu medziaga. tada krastus susiuvi, per koki neuzsiuta kamputi isverti, pabaigi uzsiuti ir uzmezgi mazgiukus vietoj kumsteliu... jei nori su mediniu ziedu, apatine dali ilenki i vidu, kad medziaga apimtu zieda ir medziaga sukabini. Na, o tada dar ir kepure galima pasiuti, trumpesne, ar ilgesne, jei norisi irgi mazgiuka uzristi, arba su dviem smaigaliais... Nezinau, ar pasidare aiskiau blush2.gif bet tai labai paprasta, tik reikia pradeti daryti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Dark Moon @ 2009 04 05, 11:28)
Sveikos! wink.gif
Esu naujoke pas jus, bet tokia pat pamisus del zaisliuku, kaip ir dauguma cia esanciu smile.gif
Turiu klausimeli: gal kar turit ar zinot, kur rasti jureivio ar laivo schemute? Vienas pazistamas uzsimane tokios gimtadienio dovanos smile.gif

pasiziuresiu, lyg tai kazkur maciau...
Atsakyti
QUOTE(Dark Moon @ 2009 04 05, 11:28)
Sveikos! wink.gif

radau viena, parasyk savo el.pasta i AZ, atsiusiu
Atsakyti
Nagi gavos man tas kamuoliukas thumbup.gif Trizniojau be reikalo lotuliukas.gif nėra nieko ten sudėtingo, vėliau nufotkinsiu, bet toks beformis gavos, tižena doh.gif

Žinau kad tie žaislai su mazgeliais, nėra šiaip paprasti, jie turi kažkokią lavinančią prasmę, bet vat niekaip internete nerandu paskaityti apie tai, gal čia man vaidenas biggrin.gif Radau tokį sumazgytą zuikį kažkur, tai neriu dabar rolleyes.gif
Atsakyti