Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti žaislai

Oho, koks įdomus tavo kūrinėlis MILDĖ thumbup.gif

O štai mano Vėlykinių viščiukų porelė cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilia: 30 kovo 2009 - 17:11
Milde-liuks thumbup.gif
Atsakyti
Mandra Sandra, labai saunus rankiniai zaisliukai! gal dar ir kokiu schemuciu buvo???? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2009 03 31, 08:24)
Mandra Sandra, labai saunus rankiniai zaisliukai! gal dar ir kokiu schemuciu buvo????  bigsmile.gif

žinok, jei kas ir buvo, tai net ne rusiškai ar angliškai, tai net nežiūrėjau schemučių. ir nelabai moku jas skaityti tiesą sakant blush2.gif aš mezgu iš vaizdo smile.gif galvoju, kad kokį nors būtinai savo berniukui numegsiu ar nunersiu smile.gif tik reikia išsirinkti, ko noriu ir siūlų reikia (vajetau, sakiau jau nebepirksiu) doh.gif nes šimtakojis tas didžiulis „suėdė“ mano visus siūlus ir net likučius smile.gif
Atsakyti
oi kokie gražučiai wub.gif visi darbeliai blush2.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidilutė: 31 kovo 2009 - 09:46
user posted imagezidudu-atsiprašau, iš Tavo albumo paimsiu user posted image
gal turi schemą, nes iš vaizdo nežinau ar man pavyktų...dar virbalais smile.gif
o radau ir vąšeliu

o šituos irgi pati darei?
user posted image
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Su mažuoju meškiuku.. NEtinka jis į amigurumių temą, tai rodaus čia. Pirmas nelabai vykęs gavosi, antras jau geriau thumbup.gif
user posted image

Pagaliau patvirtino mane į Satilina, tai dabar jau kaip kibsiu į žaislus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 03 31, 13:19)
Sveikos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Su mažuoju meškiuku.. NEtinka jis į amigurumių temą, tai rodaus čia. Pirmas nelabai vykęs gavosi, antras jau geriau  thumbup.gif
Pagaliau patvirtino mane į Satilina, tai dabar jau kaip kibsiu į žaislus  thumbup.gif  thumbup.gif

Koks grozis wub.gif O kaip kojytes reiktu nerti? g.gif
Atsakyti
Neriau pagal aprasyma, todel papasakot nemoku schmoll.gif

Gal kas nėrėt šiuos kamuoliukus?
http://knitted-toys....d.ru/balls.html
Niekaip nesuprantu jų nėrimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 01, 11:24)
Neriau pagal aprasyma, todel papasakot nemoku  schmoll.gif

Gal kas nėrėt šiuos kamuoliukus?
http://knitted-toys....d.ru/balls.html
Niekaip nesuprantu jų nėrimo  schmoll.gif

jie yra megzti virbalais, mezgasi gabalas rombo formos, vienam gale sumezgamos akys, kitam gale pridedamos, pabaigoj, vienam gale per akis pertaukiamas siulas ir jis sutraukiamas, kamuoliukas prikemsamas, ir su kita puse panasiai padaroma, siaip neturetu buti sudetinga, sekmes 4u.gif

jeigu reikia tiksliau galiu isversti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caulyte: 01 balandžio 2009 - 11:27
Ačiū.
nemegsiu aš jo schmoll.gif Kažkaip atrodė, kad vašeliu, o virbalais tikrai nepavyks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 04 01, 13:45)
Ačiū.
nemegsiu aš jo  schmoll.gif Kažkaip atrodė, kad vašeliu, o virbalais tikrai nepavyks  schmoll.gif

pagal aprasyma jis nera labai sudetingas smile.gif mezgasi tik gerom akim geroj pusej ir blogom - blogoj smile.gif
Atsakyti