kokios mintys
o žinot ką aš noriu nunerti vaikui - lėlę ant rankos, tokią kur burna išžiodinti galima, na atseit kalba. gal kas turit pvz?
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 23, 11:53)
kokios mintys
o žinot ką aš noriu nunerti vaikui - lėlę ant rankos, tokią kur burna išžiodinti galima, na atseit kalba. gal kas turit pvz?
turiu varna tik reikia paieskoti, jei nori, rasyk i AZ
QUOTE(zidudu @ 2009 03 24, 10:05)
turiu varna tik reikia paieskoti, jei nori, rasyk i AZ
dėkui gavau tik kad rusiškai
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 25, 23:00)
dėkui gavau tik kad rusiškai
tai kad dauguma aprasymu arba angliskai arba rusiskai.... aisku dar kinietiskai, japoniskai ir pan buna bet tai tikriausiai ne geresnis variantas
QUOTE(zidudu @ 2009 03 26, 08:53)
tai kad dauguma aprasymu arba angliskai arba rusiskai.... aisku dar kinietiskai, japoniskai ir pan buna bet tai tikriausiai ne geresnis variantas
va va
Puikūs paukščiukai
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 23, 12:53)
kokios mintys
vis dar ieškau. varnos schemutę turiu, bet noriu tiesiog žmogučio...gal kas matėt arba žinot, kaip angliškai tokias lėles ant ranku vadina, pagooglinčiau
ant pirštukų
Papildyta:
Papildyta:
sveikutės, na ir grožių prikūrėte , pasirodysiu ir aš savo žaisliuką iš siūlų likučių