Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti žaislai

Mano naujasis žaisliukas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2009 03 10, 08:35)
va dar tokia turiu, kitos tai net nekvepia vabaliuku smile.gif user posted image

Sveikutės 4u.gif o gal turite tos mašinytės schemutę? ax.gif Ir dar ieškau lėlyčių schemučių, nertų vąšeliu, kol kas nieko doro neaptinku, gal kur matėte?
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 03 14, 01:12)
Sveikutės  4u.gif o gal turite tos mašinytės schemutę?  ax.gif Ir dar ieškau lėlyčių schemučių, nertų vąšeliu, kol kas nieko doro neaptinku, gal kur matėte?

iras noreciau, tik gal kad butu ne rusu kalba... nesuprantu....
Atsakyti
sveikos visos 4u.gif as cia naujoke, grozejausi jusu numegztais ir nunertais zaisliukais thumbup.gif gal nepasikartosiu, siulau meskiuku myletojoms paganyti akis

http://br0mba.blox.p...2146,169.html?1
Atsakyti
Labas 4u.gif .

Dėkui, Erossai už neblogą nuorodėlę, neblogų minčių ir idėjų pasirinkau, nes man meškiukai dabar "ant bangos" wub.gif .

Keli mano meškiukai tongue.gif

user posted image

Atsakyti
gal turite sio peliuko schemute ax.gif peliukas
Atsakyti
QUOTE(intentar @ 2009 03 14, 21:06)
gal turite sio peliuko schemute  ax.gif peliukas

nerk iš akies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 14, 22:04)
nerk iš akies  biggrin.gif

Kazin ar man taip iseis, tikejau, kad gal kas schemute tures, tai garantuota buciau, kad iseis darbelis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano meškutis:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(intentar @ 2009 03 14, 19:06)
gal turite sio peliuko schemute  ax.gif peliukas

Aš irgi nerčiau pagal nuotrauką, nes kaži ar įmanoma, rasti tokio peliuko schemą unsure.gif .
Atsakyti
kas norite masinytes aprasymo, parasykit i AZ savo el. pasta (nes as kazkaip dar nesusivokiu ar imanoma prikabinti failus prie AZ doh.gif ) galiu ir lelyciu dar paieskoti, bet tada irgi i AZ rasykite wink.gif

o cia musu naujasis "miego katinas" - pats miegantis ir miegui salia vaiko skirtas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2009 03 15, 11:50)
Mano meškutis:

user posted image

labai dailutis thumbup.gif
Atsakyti