Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti žaislai

Ar pas jus tas triušis irgi toks neproporcingas gavosi. kažkaip tas kūnas toks mažiukas lyginant su galva ir kojomuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 01 30, 20:31)
Ar pas jus tas triušis irgi toks neproporcingas gavosi. kažkaip tas kūnas toks mažiukas lyginant su galva ir kojom[img]

Na, kunas yra nedidelis, bet tu atsipalaiduok ir viska pabaik. Kai aprengsi suknyte kokia, viskas atrodys kitaip. O kojytes jo yra tikrai nemazos wink.gif
Atsakyti
Na va, galutinis rezultatas... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 02 02, 17:10)

labai gražus zuikutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 02 02, 15:40)

o kokia mergycka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bent jau mano akiai nekliuna nei tos kojos nei galvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 02 02, 15:40)

o kokia mergycka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bent jau mano akiai nekliuna nei tos kojos nei galvos g.gif
Atsakyti
Žaisliukai ir idėjos

PAŽIŪRĖKIT KOKS PUSLAPIUKAS, IDĖJŲ doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes mano naujausi zaisliukai:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabimik: 13 vasario 2009 - 14:42
QUOTE(Gabimik @ 2009 02 13, 14:37)
Sveikutes mano naujausi zaisliukai:
user posted image

šitas koks fainas bigsmile.gif thumbup.gif

aš irgi pasirodysiu, mano pirmasis blynas biggrin.gif toks truputį prisvilęs, bet vakar labai norėjau pabaigti ir pažiūrėti ar iš vis kas gausis blush2.gif čia turėjo būti viščiukas, bet kiekviena galit spręsti į ką jums panašu biggrin.gif kitą darbelį stengsiuos kruopščiau daryti smile.gif
user posted image
Atsakyti
o as pabaigiau savo vaikiui kartuve... tikslaiu tai gavosi visa karve.... ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
...mano vaikinui labai patinka karves, tai nusprendziau numegzti kokia karvute.... gavosi visa karve :shock:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
wow bigsmile.gif Super!!! O cia pati is galvos sitokia karyte nunarpliojai??? Nu nieko sau grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti