Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti žaislai

Sveikos merginos,
labai reikia patarimo pradejau nerti meskuti, bet neturiu sintefono(man regis taip jis vadinasi), kad prikimsti i vidu. O man ta meskuti reikia skubiai padaryti. Tai pagalvojau o gal tiktu vata ?? Jeigu, kai baigsiu man reiketu ismaudyti jis nesusigadintu?? arba gal turite ideju ka kita idedu i meskucio vidu?? rolleyes.gif
Atsakyti
Ieškau meškučio, bet radu ir kitų grožybių, na šis man nerealus:
user posted image
Na ir meškučiai nuostabūs bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2008 12 19, 18:36)
taigi rasiau, kad ten prisiregistruoti reikia, kitaip neileis  schmoll.gif  jau issiunciau, tikiuosi eiliskuma atsirinksi  ax.gif

Laaaaaaaaaaaaabai ačiū už schemutes bigsmile.gif - gavau 4u.gif
Atsakyti
o stai ir kiskiukas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2008 12 28, 12:47)
o stai ir kiskiukas  ax.gif

Nuostabus kiskiukas wub.gif Jau toks jaukus, ir kelnytes su petnesom labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
prasau pagalbos!!! Gal kas matet kur sio Nojaus laivo aprasyma (tiktu angliskai, rusiskai). Bent jau paties laivo, kad ir be "gyventoju"... busiu iki grabo lentos dekinga notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zidudu: 04 sausio 2009 - 16:00
QUOTE(zidudu @ 2009 01 04, 15:58)
prasau pagalbos!!! Gal kas matet kur sio Nojaus laivo aprasyma (tiktu angliskai, rusiskai). Bent jau paties laivo, kad ir be "gyventoju"... busiu iki grabo lentos dekinga  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif
user posted image

oho koks fainas daiktas thumbup.gif Jeigu kas galetu pasidalinti aprasymu as taip pat labai noreciau 4u.gif
Atsakyti
va cia dalinasi aprashymais moterishkes...tik reik paprashyt kad atsiustu:
http://www.allcrafts...p?TOPIC_ID=7589
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2008 12 02, 18:14)
4u.gif  4u.gif
Gal kas gali išverst į lietuvių kalbą drambliuko aprašymą  blush2.gif  wub.gif

turiu rusiskai, jei nori rasyk savo el. pasta i AZ
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2008 12 28, 13:47)
o stai ir kiskiukas  ax.gif
user posted image

zidudu, šaunuolė thumbup.gif
Noriu paklaust, kaip dėjai akis?- darei užmetimą ,ar iš vienos išmezginėjai 2? ( čia apie galvą)- nes man bais negražiai gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 01 07, 14:27)
zidudu, šaunuolė thumbup.gif
Noriu paklaust, kaip dėjai akis?- darei užmetimą ,ar iš vienos išmezginėjai 2? ( čia apie galvą)- nes man bais negražiai gaunasi g.gif

As uzmetinejau, tik ismezgant tada reikia ziureti uz kurio siulo ir kurios puses kabinti, kad skyles nesigautu
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 01 05, 12:46)
va cia dalinasi aprashymais moterishkes...tik reik paprashyt kad atsiustu:
http://www.allcrafts...p?TOPIC_ID=7589

verysad.gif ech....kad niekas nesiuncia verysad.gif
Atsakyti