Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti žaislai

QUOTE(Kimisha @ 2008 12 16, 21:19)
Nuneriau Mike pukuotuka su draugais, bet neleidzia man nuotraukos prisegti  verysad.gif

Bet norejau paklausti, gal kuri zinote kokiu nors nerimo aprasymu ar nuorodu, kaip nerti teletabius???

turiu kazkur parsisiuntusi, tik nepamenu is kur, tai parasyk el. pasta savo i AZ, persiusiu (tik nepazadu kad labai greit smile.gif)

o nuotraukas pakrauk i interneta, pvz. atsidaryk www.keep4u.ru prikabink nuotrauka, o kai ismes kruva nuorodu, nukopijuok trecia ir iterpk i zinute! Labai lauksim nuotraukyciu!
Atsakyti
zidudu kokia fainuoliška Tavo mašinukė gavosi bigsmile.gif

O nuoroda su kiškiuko mezgimo schemute man neatsidaro, prašo slaptažodžio cray.gif Gal galėtum man schemutę į el.paštą įmesti b.baigiene@post.skynet.lt blush2.gif blush2.gif Mirtinai užsigeidžio to zuikelio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 19 gruodžio 2008 - 10:19
o nuotraukas pakrauk i interneta, pvz. atsidaryk www.keep4u.ru prikabink nuotrauka, o kai ismes kruva nuorodu, nukopijuok trecia ir iterpk i zinute! Labai lauksim nuotraukyciu!
[/quote]

Bandau ikelti, tikiuosi matysis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2008 12 19, 11:15)

O nuoroda su kiškiuko mezgimo schemute man neatsidaro, prašo slaptažodžio cray.gif Gal galėtum man schemutę į el.paštą įmesti b.baigiene@post.skynet.lt blush2.gif  blush2.gif Mirtinai užsigeidžio to zuikelio rolleyes.gif

taigi rasiau, kad ten prisiregistruoti reikia, kitaip neileis schmoll.gif jau issiunciau, tikiuosi eiliskuma atsirinksi ax.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]

kaip gražu wub.gif thumbup.gif smile.gif ,pamatęs mano sūnelis irgi tokių įsinorėjo, gal gali schemutėmis pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kimisha,2008 12 19, 18:32]
[/quote]
user posted image
[/quote]

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif siaip tai cia darbelio atrodo nemazai doh.gif SAUNUOLE!!
Atsakyti
Nuoroda radau sioje forumo skiltyje drinks_cheers.gif :
Mikė ir draugai
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimisha: 19 gruodžio 2008 - 17:57
QUOTE(Erbe @ 2008 12 19, 11:15)

O nuoroda su kiškiuko mezgimo schemute man neatsidaro, prašo slaptažodžio cray.gif Gal galėtum man schemutę į el.paštą įmesti b.baigiene@post.skynet.lt blush2.gif  blush2.gif Mirtinai užsigeidžio to zuikelio rolleyes.gif

PRAŠAU- KIŠKIS
Papildyta:
QUOTE(Kimisha @ 2008 12 19, 18:32)
Bandau ikelti, tikiuosi matysis  smile.gif
user posted image

oho darbelis- thumbup.gif -vaikui džiaugsmo blink.gif!!! - šaunuolė
Papildyta:
QUOTE(zidudu @ 2008 12 09, 18:42)

Zidudu- tai bent mašiniukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 20 gruodžio 2008 - 10:23
Žaisliukai wub.gif thumbup.gif , o ką dėjote į vidų?
Atsakyti
Sveikutes!

Kimisha - nuostabu!!! Ir dydis, ir spalvos, ir visas kruopštus išpildymas... thumbup.gif

O čia mano pažadėtasis liūtas...

user posted image

Prisipažinsiu - pritrūko jam vargšui mano meilės. Pabaigiau, kad negulėtų pradėtas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2008 12 21, 20:24)
Žaisliukai  wub.gif  thumbup.gif  ,  o ką dėjote į vidų?

na, kadangi as prie labai dideliu dar neperejua, tai paprastai kemsu karsta vilna, man kazkaip tai mieliau nei sinteponas....
Papildyta:
Kanarele, o liutukas tikrai saunus! wub.gif na gal kiek liudnas....
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2008 12 20, 11:31)
PRAŠAU- KIŠKIS
Papildyta:

TEN PRASO PRISIREGISTRUOTI! ir ne taip jau lengvai jie registruoja, bent jau man tik is antro karto pavyko ir per rusiska emaila.... tad jei kas labai dar norite stai cia yra aprasymas http://lessini.livej...030.html#cutid1
tiesa, netikinau ar jis pilnas cool.gif
Atsakyti