Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti žaislai

QUOTE(neringa17 @ 2008 07 10, 16:22)
Bandau kelti foto savo darbelių - kolkas tik du, bet ateityje gal bus daugiau...

user posted image

user posted image

Teiskit ax.gif

Super žaislai,labaaai,labaaai gražūs ir dailūs
Atsakyti
Sveikos mezgėjos,

Kažkuri mamytė anksčiau buvo įmetusi štai tokios voverytės nuorodą

user posted image

Labai noriu numegzti tokią vaikams, bet nelabai suprantu schemos: kiek ir kokių dalių reikia, ką reiškia sutartiniai ženklai? Gal kas nors bandėt megzti? Jei kas nors suprantate schema, prašau, padėkite. Štai schema:

user posted image

Iš anksto dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2008 03 17, 12:12)
Mano daryti žaisliukai 4u.gif
mažytis meškiukas

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Labai gražūs žaisliukai. Net pati užsimaniau pasidaryti wub.gif Gal kartais turi meškiuko schemą??? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo intentar: 14 liepos 2008 - 08:32
QUOTE(neringa17 @ 2008 07 13, 18:44)
Sveikos mezgėjos,

Kažkuri mamytė anksčiau buvo įmetusi štai tokios voverytės nuorodą

Labai noriu numegzti tokią vaikams, bet nelabai suprantu schemos: kiek ir kokių dalių reikia, ką reiškia sutartiniai ženklai? Gal kas nors bandėt megzti? Jei kas nors suprantate schema, prašau, padėkite. Štai schema:

Iš anksto dėkoju aciuks.gif

Tai cia tikriausiai gana paprasta. Dar nemezgiau, bet jau ziurinejau smile.gif Tas vingiuotas daiktas, pirmasis is kaires - manau, uodega smile.gif jos reikia pora detaliu, iskirpti is kailio, susiuti, isversti ir prisiuti prie voverytes. Kitos dvi detales, manau ju reikia po viena, tik jos turi buti dvigubos, t.y. ten kur parasyta "srodek", ten yra lenkimas, tad reikia megzti iskart simetriskai ir kita puse. O jau susiuvimui, tai ten raidytes yra, kuri vieta su kuria turi susieiti. O megzti tai paprastom gerom akim, kur puse langelio uztusuoto, suinti dvi akis ismezgant i desine puse. Na, tai gal ir viskas. Tikiuosi, kad paaiskejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(intentar @ 2008 07 14, 09:31)
Labai gražūs žaisliukai. Net pati užsimaniau pasidaryti  wub.gif  Gal kartais turi meškiuko schemą???  blush2.gif

Ir aš labai noriu tokio meškiuko wub.gif ir patarimų: iš kokių siūliukų ir kuriuo vąšiuku tokį mažutį nerti? Gal kas matėte teletabių "gaminimo" schemą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 07 18, 17:52)
Ir aš labai noriu tokio meškiuko  wub.gif ir patarimų: iš kokių siūliukų ir kuriuo vąšiuku tokį mažutį nerti? Gal kas matėte teletabių "gaminimo" schemą?  ax.gif

gal jau buvo ta nuoroda g.gif
http://photo.163.com...2/42126337/#p10
Atsakyti
QUOTE(intentar @ 2008 07 14, 09:31)
Labai gražūs žaisliukai. Net pati užsimaniau pasidaryti  wub.gif  Gal kartais turi meškiuko schemą???  blush2.gif

Parašyk man į až savo mailą- persiūsiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Skarlet @ 2008 07 18, 17:52)
Ir aš labai noriu tokio meškiuko  wub.gif ir patarimų: iš kokių siūliukų ir kuriuo vąšiuku tokį mažutį nerti? Gal kas matėte teletabių "gaminimo" schemą?  ax.gif

aš neriu iš Maxi siūlų, tada jie gaunas mažyčiai
kuo storesnis siūlas, tuo meškutis didesnis
rašyk man į až savo mailą- persiūsiu
čia nemoku įkelt, gaunas labai mažas aprašymas
p.s aprašymas rusų kalba- tiks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 16 spalio 2008 - 17:48
Sveikos, merginos,

Iš karto atsiprašau, jei kartais ne į tą temą pataikiau, bet norėčiau padovanoti draugų vaikams megztus žaisliukus, tiksliau tuos iš disney - asiliukas, tigriukas, meskiukas. Bet kur radau nuorodą, visas aprašymas anglų kalba unsure.gif Aš labiau mėgėjiškai mezgu, nei neriu, ir įpratusi buvau prie rusiškų aprašymų, todėl kažkaip sudėtingai tapo išsiversti visus aprašymus schmoll.gif Gal kažkas turite terminų (schemų paaiškinimų) vertimus iš anglų į lietuvių ar rusų? Bandžiau iekoti forume kitose temose, bet kažkaip nelabai pavyko surasti... Labai ačiū wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites gal kas turite chemu kaip nunerti ar numegzti masineles ar lektuvelius.labai aciu smile.gif
Atsakyti
kaip nerti šiuos user posted image aprašymas čia mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
- ieškokitčia mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=frederica,2008 10 22, 11:58]
kaip nerti šiuos

Labai labai ačiū! 4u.gif Cia kaip tik yra vertimas iš anglų į rusų kalbą. Tai dabar nusimegsiu šį meškutį, o paskui jau pereisiu prie disnejaus žailiukų. Dar kartą didelis ačiū thumbup.gif
Atsakyti