Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stikline @ 2008 02 01, 11:08)
Turbūt mano "žalios" nuomonė visai ir nesvarbi, bet man patinka antras variantas labiau nei pirmas  blush2.gif

ir svarbi, ir įdomi. ačiū smile.gif
Atsakyti
dar viena idesiu, apie veja
user posted image
Atsakyti
da nada, man irgi nekliūna išdegimas. juolab pati pasakei, kodėl taip paliktum. dėl tos pačios priežasties palikčiau ir aš mirksiukas.gif juk daugiau nieko neišdegę, tai tarsi akcentas, kurį norėjai parodyt. pvz naktį visada išdega žibinto šviesa, mašinų šviesos, to nepakeisi, bet tikrai niekas neprisikabins, jei yra priežastis ar pagrindimas tam mirksiukas.gif

wyshnios originalas šiek tiek pribloškė... niekaip neįsivaizduoju, kaip iš tokios foto išspausti kažką panašaus į galutinį variantą.. net nežinočiau nuo ko pradėt verysad.gif dėl to pasijutau liūdnai, kad net turėdama tokią foto, nieko panašaus į wyshnios net nesvajočiau išgaut ir nebandyčiau...

pupeliuk, puikios foto. sumoj tikrai graži fotosesija ir gerai, kad modeliukų kiekis tik augs mirksiukas.gif

dėl cross, manęs irgi nesužavėjo nei žalias miegaliukas, nei geltona mergaitė. vat avytess foto, tas cross toks natūralesnis, nekliūnantis taip. nežinau kaip paaiškinti. gal tiesiog čia tokie pavyzdžiai su stipriu spalvos dominavimu g.gif
Atsakyti
dar pora 4u.gif

su šia, tai buvo daryti keli kadrai ir visi panašūs, truputį išdegė viršugalvis, fotografuojant žinojau kad taip bus, bet man ta šviesa, apšviečianti galvyte visai patiko, tačiau jau pamačiusi nuotraukas atsirado kita problema - neryškumas, išdegimas netrukdo, bet va veiduko neryškumas, toks jausmas, kad grynai dėl grūdo, nes fokusas atrodo teisingas, kiek galima įžiūrėti matinio spausdinimo nuotraukoje, bet va tas neryškumas man truputį užkliuvo.. bet šios gražuolės mamytei ši nuotrauka labai patiko smile.gif

user posted image

ir dar viena, lempų apskritimai toks jausmas griauna kompozicijos balansą, ir natūraliai be PS nuotrauka dar ir kreiva (siaubas kaip tiesumo neatitkau..) doh.gif bet man asmeniškai ši viena iš gražiausių kadrų..

user posted image

na kol kas iš tos dienos kadrų tiek, gal dar vėliau tvarkydama ką naujo atrasiu smile.gif

po kurio laiko pašalinsiu šias nuotraukas, modeliukai nelabai nori ilgai būti viešumoje 4u.gif

Vvvv, tikrai nesupyksiu dėl palyginimo 4u.gif manau, kad Desiree darbus gali priminti tuo, kad gražus j/b (juostinis) ir didelis kontrastas smile.gif Ačiū labai už gražius žodžius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 01 vasario 2008 - 11:39
Aciu, Sansara ir Latoya, pasirodo isdegimas visgi nera totalus blogis smile.gif
Masinos retro? gal tam tikroj aplinkoj senas ziguli taip ir atrodys, bet as abejoju...
Pramogai imetu toki retro varianta smile.gif
user posted image

user posted image

ir dar viena is serijos "atgal i praeiti"

user posted image

Man sios nuotraukos ne su retro siejasi, o su praeitim. Nemanau, kad galiu sudalyvaut "retro" ND, nes tikrai neturiu jokios idejos.
Atsakyti
DeNada su primu automobiliu paieškojus kito rakusrso tikrai galima būtų padaryti retro 4u.gif tačiau dabar abi nuotraukos kaip iš autoplius portalo "parduodamas automobilis, spalva ..., metai ..." o trečioji irgi nelabai kabina..
Su kalnais tai tikrai nekliūva išdgęs vanduo, tik man atrodo reik tiesint horizontą šiek tiek, bet šiaip gražus peizažas 4u.gif
Atsakyti
aciu visiems uz kritika 4u.gif

pabandysiu dar viena foto idet ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almante: 01 vasario 2008 - 11:48
Almante! SUMAŽINK NUOTRAUKĄ! sunku net apžiūrėti, o kadras įdomus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 01, 11:46)
Almante! SUMAŽINK NUOTRAUKĄ! sunku net apžiūrėti, o kadras įdomus smile.gif

sorry, jau sumazinau blush2.gif
Atsakyti
Na va, jau geriau smile.gif Aš ji gal dar stipriau karpyčiau, o sepija čia tinka smile.gif visai smgaus kadras biggrin.gif toks vasaras pas močiutę kaime primenantis smile.gif
Atsakyti
Pupeliuk, sutinku, pasiukslinau truputi...
Almante, visai neblogas kadras, ypac vaikino veido israiska wink.gif
Atsakyti
Na man vos pagalvojus apie nuotrauką 'retro' iškyla vienas vaizdas - kokiam kaimo keliukyje stovi pobieda, nuotrauka būtinai rudai geltona ir dar karpytais kraštais blush2.gif Ši vizija taip užgožė viską, kad daugiau nieko ir nematau doh.gif
Atsakyti