Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(latoya @ 2008 02 01, 09:27)
Desiree mielas miegaliukas...na man tos spalvos nezinau, gal per daug zalia...cia as matyt apie ta cross nelabai suprantu smile.gif
tik maciau avytess mergina crossinta, na ji tokia tikrai retro, ir ryski buvo - va ten tai patiko crossingas thumbup.gif

Cross arba patinka arba ne. Man patinka.

O apie Avytess foto atskira kalba.Ką ji bedarytų, esu veik šimtą procentų tikra, kad man patiks. Kas artima dūšiai, į tą ir žiūrim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 01, 10:31)
Sayonara man norisi kiek daugiau erdvės, spalvos mielos, bet pirmoji serija man tikrai nustelbia šį kadrą 4u.gif

tai faktas, kad nustelbia..smile.gif aš pati tą labai aiškiai žinau.. doh.gif tiesiog vakar absoliučiai visi kritikavo dėl kadravimo, todėl norėjau parodyti alternatyvą, kiek galima buvo išspausti iš pirminio netobulo varianto. šie abu, mano akimis, tikrai geresni.. ačiū Desiree smile.gif

ačiū visiems už kritiką..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 01, 09:37)
tai faktas, kad nustelbia..smile.gif aš pati tą labai aiškiai žinau..  doh.gif tiesiog vakar absoliučiai visi kritikavo dėl kadravimo, todėl norėjau parodyti alternatyvą, kiek galima buvo išspausti iš pirminio netobulo varianto. šie abu, mano akimis, tikrai geresni.. ačiū Desiree smile.gif

žinai, o aš pati karpiau ir dvejojau. Vis tiek tas erdvės trūkumas kairėje lieka. Sunku apsispręsti kas geriau.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 10:52)
žinai, o aš pati karpiau ir dvejojau. Vis tiek tas erdvės trūkumas kairėje lieka. Sunku apsispręsti kas geriau.

trūksta tai trūksta, nieko nepadarysi, toks kadras..smile.gif įduosiu mergytės mamai, lai turi atminimui..smile.gif
Atsakyti
del retro.. na as noreciau kad butu atskirta istorija ir retro.. nes jei placiai ziurint tai galima sioki toki ligybes zenkla det tarp ju... as noreciau susiaurintojo retro..
na bet cia jau kaip visi nuspres.. o ir tai bijau ka sakyt, o jei nieks nepavyks.. unsure.gif

Pupeliuk, man pirmos dvi labai israiskingos... gilios... su mintim ir jausmu.. ypac pirmoji kazkuo ypatingai patrauke..
jei nesupyksi tai pasakysiu, kad neskaicius autoriaus buciau galvojus, kad pirmas o gal net ir antras tikrai Desiree darbas blush2.gif
labai panasu i tai ka as dievinu...
na o treciajai kazko truksta... gal kompozicija nekabina.. gal po tu nuotrauku nublaunksta, nes ne taip jausminga... na bet darbai vis tiek saunus ir verti didziuliu pagyru! saunuole!

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 01, 09:05)
dabar jau eilė draugių, norinčių fotosesijos ten

cia matyt garsiai pasakei kiekvienos musu, ziurinciu siuos visus tavo kadrus, mintis lotuliukas.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 10:36)
Cross arba patinka arba ne. Man patinka.

O apie Avytess foto atskira kalba.Ką ji bedarytų, esu veik šimtą procentų tikra, kad man patiks. Kas artima dūšiai, į tą ir žiūrim  4u.gif

Desiree dabar issakei viska tai ka as sakydavau tau... o tu netikedavai..
man atrodo kad ka tu benufotografuotum tai yra tai ko tikejaus, laukiau ir kas man be galo reikalinga..
tavo nuotraukos pasikartosiu man buna geros, labai geros ir nepakartojamos...
tad nesigincyk biggrin.gif viska parasiau ta pati ka tu parasei apie Avytess tongue.gif
Atsakyti
vvvvv, o gal vis tik reikėtų leisti interpretuoti retro kaip kas nori ir suvokia? juk interpretacijos tema? biggrin.gif
aš pati sau prieštarauju, greičiausiai vis tiek bus tų klausimų "kur tu čia retro matai"..
kaip kiti manot? 4u.gif
Atsakyti
as manau kad avytess turetu apibrezti aiskiau sia tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 01, 11:59)
vvvvv, o gal vis tik reikėtų leisti interpretuoti retro kaip kas nori ir suvokia? juk interpretacijos tema? biggrin.gif
aš pati sau prieštarauju, greičiausiai vis tiek bus tų klausimų "kur tu čia retro matai"..
kaip kiti manot? 4u.gif

Aš už interpretaciją ax.gif Turiu vieną mintį galvoj, tik nžn ar pavyks ir kaip pavyks. Jei gražiai nepavyks pavaizduoti, tai ir nerodysiu blush2.gif Beje, pažiūrėjau jūsų blog'ą bigsmile.gif kiek ten daug visokio gėrio...kažkaip jis man nebuvo užkliuvęs už akių. Dabar jau naktim nebemiegosiu skaitysiu ir skaitysiu huh.gif
Atsakyti
Idedu dar viena nuotrauka:
user posted image
Is esmes, nelabai cia yra ka komentuoti, taciau turiu viena klausima del sios nuotraukos. Akivaizdziai isdeges vanduo, bet perfotografuot nenoriu. Fotografuojant vanduo spindejo nuo saules spinduliu ir butent todel tas momentas man taip patiko. Ar galima butu ka nors daryti kitaip?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 01, 11:29)
rodau kitokį vakar dienos savo nuotraukos variantą. Kadravau ne aš..smile.gif
man pačiai iš šių labiau patinka pirmoji.. 4u.gif
o šiaip.. man pačiai tai mielas kadras.. gal kad pažįstu šią balerinutę..biggrin.gif

Turbūt mano "žalios" nuomonė visai ir nesvarbi, bet man patinka antras variantas labiau nei pirmas blush2.gif
Atsakyti
de Nada man netrukdo isdege vanduo, jei jis butu visur vienodas butu ne taip idomu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 01, 10:59)
kaip kiti manot? 4u.gif

as sakau kaip pasakys avytes ar dauguma taip ir bus..
del ko pagalvojau apie tai ka parasei..
nes vakar perskaicius pasakiau vyrui tema.. o jis is kart pradejo sakyt, kad fotografuociau senus automobilius.. po net iki ziguliu daejo ir grieztai aiskino kad tai retro... del to ir sakau apie ta ligybes zenkla tarp retro ir istorijos..
man zigulys ne retro nors tu ka lotuliukas.gif
Atsakyti