Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(MyWay @ 2008 02 05, 00:33)
Degute, įdomi kaukė. Mano ryt darželyje bus čigoniuke.. umn.gif

hihihi.gif antrokas mano bus pabaisa ryt mokykloj ax.gif

Nu bet aš ne apie kaukę...
Fotkindama naudojau išorinį blicą. Ar viskas su juo gerai? Ar visdėlto yr kabliukų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 05 vasario 2008 - 00:36
QUOTE(Degutė @ 2008 02 05, 01:35)
Fotkindama naudojau išorinį blicą. Ar viskas su juo gerai? Ar visdėlto yr kabliukų?

norisi trečioje foto matyti kaukę aiškią, pirmoje foto viršuje trukdo šešėlis. antra foto ne visa matosi g.gif
Atsakyti
valanda, tu manai aš tokių minčių neturėjau lotuliukas.gif ? tik čia foto sena. praeito rudens. tas diedas toks įdomus, kaip iš kito amžiaus sėdi Kuldigos miestelio centre ant suoliuko ir stebi gyvenimą. a morda krasnaja krasnaja... toks pageriantis vyriokas. bet žmogus toje aplinkoje taip tiko thumbup.gif ech, drąsos pritrūko. jis atsisuko po 2 sek nuo šio kadro blush2.gif

anasko, transform funkcija yra Edit>Transform 4u.gif kad funkcija aktyvuotųsi reik visą foto pažymėt (Ctrl+A), tada nuėjus nurodytu keliu, ten pasirenki distrort arba skew. ir viršutinius kampus tempi už foto ribų, kol sienos atsistoja tiesiai 4u.gif
Atsakyti
labas rytas
vis dar rodau kaimynu mergyte smile.gif ka manot? ryskumo truksta, o ko dar? Nuemiau saturation ir biski apkarpiau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 05, 08:57)
anasko, transform funkcija yra Edit>Transform  4u.gif kad funkcija aktyvuotųsi reik visą foto pažymėt (Ctrl+A), tada nuėjus nurodytu keliu, ten pasirenki distrort arba skew. ir viršutinius kampus tempi už foto ribų, kol sienos atsistoja tiesiai  4u.gif
4u.gif Aciu, jau pritaikiau praktikoje, gavosi gerai rolleyes.gif

Degute man is visu patiko 3 labiausiai 4u.gif bet del blykstes nieko negaliu pasakyti, jos neturiu, tai kol kas ir galva neskauda biggrin.gif

Vauga as tik pastebejimus is savo puses kaip as daryciau parasysiu ax.gif kiek maziau erdves is desines, ir fotografuociau mergaites akiu lygyje ax.gif ir istiesinciau 4u.gif O del ryskumu, tai man viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Valio, Elina grizo! o mes taves laukem 4u.gif
Einu portretu ziuret, o pati nepamirsk ispudziu aprasyt bigsmile.gif
Dabar man patinka antra, septinta ir paskutine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 05 vasario 2008 - 10:33
Smuikelis...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Paskutinioji nereali 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o čia ne į seriją.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 05, 09:57)

anasko, transform funkcija yra Edit>Transform  4u.gif kad funkcija aktyvuotųsi reik visą foto pažymėt (Ctrl+A), tada nuėjus nurodytu keliu, ten pasirenki distrort arba skew. ir viršutinius kampus tempi už foto ribų, kol sienos atsistoja tiesiai  4u.gif

Bet ryskimas sumazeja;)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 05, 10:37)
Smuikelis...

Trečioji griebianti už širdies man. Ir tas žvilgsnio rimtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 02 05, 00:18)
Šventinė serijukė  ax.gif

antroje norisi ir reikia platesnės ryškumo zonos.
Atsakyti