Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

geras klausimas apie namų darbų kėlimą į kūdrą, kai nd dar nesibaigę...
Aš tai žinokit būčiau visai už, kad nuotrauką, ruoštą ir įkeltą į namų darbų albumą į visus kitus mums norimus puslapius keltųme jau pasibaigus balsavimui smile.gif
Kai keliama iš karto, dingsta ta mažutė intriga kas gi autorius. Ne visada juk atpažįstam autorių.
Na bet čia tik pamąstymai. Vienok, nieko nekeičia ir tai, kad darbai keliami į kitus puslapius ir anksčiau. Juk geras darbas išliks geru, kada ir kur jį bekeltum...
Atsakyti
Aš pritarčiau Desiree. Išliks daugiau intrigos, o tą darbą galima butų įdėt po ND.
Atsakyti
gal kas gali padėt, lyg Desireei buvo tokis klausiams iškilęs.. kaip Nd pažiūrėt originalų foto vaizdą.. dabar neberandu toks funkcijos.. g.gif

ačiū, jau radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 04 vasario 2008 - 22:22
QUOTE(kooala @ 2008 02 04, 17:41)
4u.gif  ptiko šio šuns žvilgsnis rolleyes.gif  spalva, kailis biggrin.gif  Ir šeip jis man pasirodė įdomus ax.gif  blush2.gif
žvilgsnis na yra. kailis irgi nieko. Bet kur kompozicija? Ta moteris antrame plane, su kailine apykakle ir panašia plaukų spalva traukia mano dėmesį tiek pat kiek ir šuo.

QUOTE(marakeš @ 2008 02 04, 18:12)
štai. mano retro meškiukai ir dar vienas bandymas fokusuoti. šį kartą palikau vaiką ramybėj smile.gif) mažas dalykas, bet labai savim didžiuojuos, nes jau pradedu matyt fokuso kritimo skirtumą.
sveikinu su mažyčiu, bet naudingu pasiekimu 4u.gif Ir žinai, trijų serija man visai patinka.

QUOTE(Elina @ 2008 02 04, 19:38)
Sveikučiai, grįžau tik šiąnakt, dar nuotraukų neperžiūrėjau. Įspūdžiai nerealūs wub.gif
sveika sugrįžusi 4u.gif

QUOTE(katuka @ 2008 02 04, 20:02)
Bandžiau kažkurį savaitgalio vakarą pafotografuoti naktinį Kauną.
Matau, kad galutinis variantas mane ne itin tenkina, bet norėčiau paklausti jūsų į ką reiktų atkreipti dėmesį ir ką taisyti.
nedaug teišmanau apie naktines foto. Gal Silwio išsamesnį komentarą parašys.

QUOTE(kooala @ 2008 02 04, 20:44)
Dar viena nuotrauka 4u.gif  Man patiko, nes šešėlis eina per kampą ir man tai kažkodel gražu blush2.gif  ir šeip man patinka šešėliai ax.gif
na štai ir pasirinkai temą ieškojimams. Šešėlių pasaulis gan įdomus ir labai netikėtas. Kad jau pakarpei pati nuotrauką, tai aš siūlyčiau dar stipriau karpyti iki taisyklingo kvadrato, kiek iš kairės ir kiek iš dešinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 vasario 2008 - 22:27
marakeš, šaunuolė 4u.gif puikiai susitvarkei su užduotimi mirksiukas.gif labai įdomi serija gavosi. vadovėlinė thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif As siandien is gatves karsta.gif
Jauciu kad reikalingas statyvas doh.gif pabandziau nuvotkinti judanti objekta, gavosi isprotejes troleibusas doh.gif Nezinau kaip jums bet man atrodo kad greitis apie 100km/h Ar tik man taip atrodo bigsmile.gif
user posted image
Va ir dar klausimas, kaip padaryti kad pastatai, stulpai negriutu i centra g.gif Atrodo lyginu pastata, tada baisiai visa kita griuna. Va pvz.iseina taip
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 04, 22:42)
Jauciu kad reikalingas statyvas doh.gif  pabandziau nuvotkinti judanti objekta, gavosi isprotejes troleibusas doh.gif Nezinau kaip jums bet man atrodo kad greitis apie 100km/h Ar tik man taip atrodo bigsmile.gif

ech, kad galas būtų nenusikirpęs, būtų super..o dėl griūvimo efekto, tai net nežinau.. gal optikoje bėda..
Atsakyti
Anasko, man pirmoji patinka mirksiukas.gif .. gal kiek kontrasto dėčiau...

dėl griūvimo.. šiaip fotografuojant tam tikru kampu namus jie turi tendenciją griūti smile.gif ..ir kai fotografuoji, visada susirask orientyrą , kažkokią vertikalią linijai vienai iš vaizdo ieškiklio kraštinių.. bent jau dabar aš vis rečiau tiesinu savo foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 04 vasario 2008 - 22:49
anasko, pirma puiki, trūksta kontrasto ir kiek kitokio kadravimo
dėl griūvimo, tai dėl optikos. natūralus procesas, kad į viršų fotografuojant iš apačios, sugriūna viršūs į centrą. taisyt su PS reik. funkcija Transform. priklausomai kas sukelia iškraipymus, ten reik pasirinkt ką taisyt. tiesiog ištempi kraštinius viršų taškus į kairę ir dešinę ir išsitiesina 4u.gif natūraliai to išvengti neįmanoma
Atsakyti
sveiki 4u.gif
daug nuotraukyciu thumbup.gif
labai patiko silwio ziema (ypac 1), bites aguonos (paskutine) ir westos langai ir Elinos portretukai (pirma ir paskutinio ponulio reakcija lotuliukas.gif ) thumbup.gif
Simulickos 'prisiminimai' man kazkodel panasu i siaubeka.. ta prasme sukelia nemalonius jausmus.. ax.gif
o as tyliai dziaugiuos, kad siame skyrelyje vis daugiau kaunieciu... smile.gif
is valandos stadiju pereinu po biski i trecia verysad.gif atrodo fotkini, ziuri ka fotkini... padarai 100kadru isimeti i kompa, tada 50 istrini nes sudrebejo ranka, dar 25 del pozos(vaiku), dar 15 nes blogas ISO, dar 9nes fokusas nugrybaves... doh.gif
aprasojes
user posted image
uogeles
user posted image
lb laukiu komentaru blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 04 vasario 2008 - 23:36
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 04, 22:45)
ech, kad galas būtų nenusikirpęs, būtų super..o dėl griūvimo efekto, tai net nežinau.. gal optikoje bėda..
Rytoj jei bus geras oras vel eisu gaudyti bigsmile.gif tiesiog pirma karta pabandziau ir iskart taip gavosi blink.gif
Westa aciu, jau pakontrastavu, tikrai geriau ziurisi 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 02 04, 22:50)
anasko, pirma puiki, trūksta kontrasto ir kiek kitokio kadravimo
dėl griūvimo, tai dėl optikos. natūralus procesas, kad į viršų fotografuojant iš apačios, sugriūna viršūs į centrą. taisyt su PS reik. funkcija Transform. priklausomai kas sukelia iškraipymus, ten reik pasirinkt ką taisyt. tiesiog ištempi kraštinius viršų taškus į kairę ir dešinę ir išsitiesina  4u.gif natūraliai to išvengti neįmanoma
Sansara, kazko tai nerandu transform'o g.gif o kur jis yra gal gali tiksliau parasyti ax.gif 4u.gif Aciukas uz pataryma oro_buckis.gif
Atsakyti
Anasko, pirma thumbup.gif Galo kiek truksta, bet ne esme irnesakyk.gif
Atsakyti