geras klausimas apie namų darbų kėlimą į kūdrą, kai nd dar nesibaigę...
Aš tai žinokit būčiau visai už, kad nuotrauką, ruoštą ir įkeltą į namų darbų albumą į visus kitus mums norimus puslapius keltųme jau pasibaigus balsavimui
Kai keliama iš karto, dingsta ta mažutė intriga kas gi autorius. Ne visada juk atpažįstam autorių.
Na bet čia tik pamąstymai. Vienok, nieko nekeičia ir tai, kad darbai keliami į kitus puslapius ir anksčiau. Juk geras darbas išliks geru, kada ir kur jį bekeltum...
Aš pritarčiau Desiree. Išliks daugiau intrigos, o tą darbą galima butų įdėt po ND.
QUOTE(kooala @ 2008 02 04, 17:41)
ptiko šio šuns žvilgsnis spalva, kailis Ir šeip jis man pasirodė įdomus
žvilgsnis na yra. kailis irgi nieko. Bet kur kompozicija? Ta moteris antrame plane, su kailine apykakle ir panašia plaukų spalva traukia mano dėmesį tiek pat kiek ir šuo. QUOTE(marakeš @ 2008 02 04, 18:12)
štai. mano retro meškiukai ir dar vienas bandymas fokusuoti. šį kartą palikau vaiką ramybėj ) mažas dalykas, bet labai savim didžiuojuos, nes jau pradedu matyt fokuso kritimo skirtumą.
sveikinu su mažyčiu, bet naudingu pasiekimu Ir žinai, trijų serija man visai patinka.QUOTE(Elina @ 2008 02 04, 19:38)
Sveikučiai, grįžau tik šiąnakt, dar nuotraukų neperžiūrėjau. Įspūdžiai nerealūs
sveika sugrįžusi QUOTE(katuka @ 2008 02 04, 20:02)
Bandžiau kažkurį savaitgalio vakarą pafotografuoti naktinį Kauną.
Matau, kad galutinis variantas mane ne itin tenkina, bet norėčiau paklausti jūsų į ką reiktų atkreipti dėmesį ir ką taisyti.
nedaug teišmanau apie naktines foto. Gal Silwio išsamesnį komentarą parašys. Matau, kad galutinis variantas mane ne itin tenkina, bet norėčiau paklausti jūsų į ką reiktų atkreipti dėmesį ir ką taisyti.
QUOTE(kooala @ 2008 02 04, 20:44)
Dar viena nuotrauka Man patiko, nes šešėlis eina per kampą ir man tai kažkodel gražu ir šeip man patinka šešėliai
na štai ir pasirinkai temą ieškojimams. Šešėlių pasaulis gan įdomus ir labai netikėtas. Kad jau pakarpei pati nuotrauką, tai aš siūlyčiau dar stipriau karpyti iki taisyklingo kvadrato, kiek iš kairės ir kiek iš dešinės.
Sveiki As siandien is gatves
Jauciu kad reikalingas statyvas pabandziau nuvotkinti judanti objekta, gavosi isprotejes troleibusas Nezinau kaip jums bet man atrodo kad greitis apie 100km/h Ar tik man taip atrodo
Va ir dar klausimas, kaip padaryti kad pastatai, stulpai negriutu i centra Atrodo lyginu pastata, tada baisiai visa kita griuna. Va pvz.iseina taip
Jauciu kad reikalingas statyvas pabandziau nuvotkinti judanti objekta, gavosi isprotejes troleibusas Nezinau kaip jums bet man atrodo kad greitis apie 100km/h Ar tik man taip atrodo
Va ir dar klausimas, kaip padaryti kad pastatai, stulpai negriutu i centra Atrodo lyginu pastata, tada baisiai visa kita griuna. Va pvz.iseina taip
QUOTE(Anasko @ 2008 02 04, 22:42)
ech, kad galas būtų nenusikirpęs, būtų super..o dėl griūvimo efekto, tai net nežinau.. gal optikoje bėda..
Anasko, man pirmoji patinka .. gal kiek kontrasto dėčiau...
dėl griūvimo.. šiaip fotografuojant tam tikru kampu namus jie turi tendenciją griūti ..ir kai fotografuoji, visada susirask orientyrą , kažkokią vertikalią linijai vienai iš vaizdo ieškiklio kraštinių.. bent jau dabar aš vis rečiau tiesinu savo foto
dėl griūvimo.. šiaip fotografuojant tam tikru kampu namus jie turi tendenciją griūti ..ir kai fotografuoji, visada susirask orientyrą , kažkokią vertikalią linijai vienai iš vaizdo ieškiklio kraštinių.. bent jau dabar aš vis rečiau tiesinu savo foto
anasko, pirma puiki, trūksta kontrasto ir kiek kitokio kadravimo
dėl griūvimo, tai dėl optikos. natūralus procesas, kad į viršų fotografuojant iš apačios, sugriūna viršūs į centrą. taisyt su PS reik. funkcija Transform. priklausomai kas sukelia iškraipymus, ten reik pasirinkt ką taisyt. tiesiog ištempi kraštinius viršų taškus į kairę ir dešinę ir išsitiesina natūraliai to išvengti neįmanoma
dėl griūvimo, tai dėl optikos. natūralus procesas, kad į viršų fotografuojant iš apačios, sugriūna viršūs į centrą. taisyt su PS reik. funkcija Transform. priklausomai kas sukelia iškraipymus, ten reik pasirinkt ką taisyt. tiesiog ištempi kraštinius viršų taškus į kairę ir dešinę ir išsitiesina natūraliai to išvengti neįmanoma
sveiki
daug nuotraukyciu
labai patiko silwio ziema (ypac 1), bites aguonos (paskutine) ir westos langai ir Elinos portretukai (pirma ir paskutinio ponulio reakcija )
Simulickos 'prisiminimai' man kazkodel panasu i siaubeka.. ta prasme sukelia nemalonius jausmus..
o as tyliai dziaugiuos, kad siame skyrelyje vis daugiau kaunieciu...
is valandos stadiju pereinu po biski i trecia atrodo fotkini, ziuri ka fotkini... padarai 100kadru isimeti i kompa, tada 50 istrini nes sudrebejo ranka, dar 25 del pozos(vaiku), dar 15 nes blogas ISO, dar 9nes fokusas nugrybaves...
aprasojes
uogeles
lb laukiu komentaru
daug nuotraukyciu
labai patiko silwio ziema (ypac 1), bites aguonos (paskutine) ir westos langai ir Elinos portretukai (pirma ir paskutinio ponulio reakcija )
Simulickos 'prisiminimai' man kazkodel panasu i siaubeka.. ta prasme sukelia nemalonius jausmus..
o as tyliai dziaugiuos, kad siame skyrelyje vis daugiau kaunieciu...
is valandos stadiju pereinu po biski i trecia atrodo fotkini, ziuri ka fotkini... padarai 100kadru isimeti i kompa, tada 50 istrini nes sudrebejo ranka, dar 25 del pozos(vaiku), dar 15 nes blogas ISO, dar 9nes fokusas nugrybaves...
aprasojes
uogeles
lb laukiu komentaru
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 04, 22:45)
ech, kad galas būtų nenusikirpęs, būtų super..o dėl griūvimo efekto, tai net nežinau.. gal optikoje bėda..
Rytoj jei bus geras oras vel eisu gaudyti tiesiog pirma karta pabandziau ir iskart taip gavosi Westa aciu, jau pakontrastavu, tikrai geriau ziurisi
QUOTE(Sansara @ 2008 02 04, 22:50)
anasko, pirma puiki, trūksta kontrasto ir kiek kitokio kadravimo
Sansara, kazko tai nerandu transform'o o kur jis yra gal gali tiksliau parasyti Aciukas uz pataryma