Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 02 04, 20:52)
vvvvv ačiū už pastebėjimus , ačiū už nuomonę  4u.gif

na tam cia ir esam matyt, kad ja issakyt rolleyes.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 02 04, 20:53)
tyliai laukiu kol praeis, bet jis bjaurybė neskuba...

žiūrinėju dabar nuotraukas iš devynioliktojo amžiaus. Nerealybių nerealybė.
Nebenoriu aš to Hasselio, parduoti reikia. Noriu dabar didelio formato!!!!!!!!!!!!!!!!!! o jei dar tyliai pakuždėčiau, kad vyras man pažadėjo ją iki Kalėdų pagaminti pats savo rankutėm... Pradėjo prieš du metus, gaila nepasakė iki kurių metų pagamins  smile.gif

laukim drauge 4u.gif
o fotika laikyk isikabinus, niekur nepaleisk ir nepardavinek!!
saunuolis tavo vyras!
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 04, 20:16)
Kaip tavo sūnaitėlis? Linkiu, kad blogasis metas baigtųsi.

sūnus normaliai.. jo, dar ir su sūnum viskas gerai..biggrin.gif va, dar ne tragedija.. doh.gif
ačiū.. 4u.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 02 04, 20:43)
o tu laikykis.. isivaizduoju kaip jautiesi...  4u.gif
sako viskas praeina, tad ir as to laukiu  4u.gif

suremsim pečius ir pralauksim.. doh.gif 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 04, 20:45)
junkitės prie manęs su Desiree friends.gif Desiree, o tau gal jau pasibaigė blogasis periodas?

teisingai, gi dar viena į kompaniją.. 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 02 04, 20:53)
tyliai laukiu kol praeis, bet jis bjaurybė neskuba...

žiūrinėju dabar nuotraukas iš devynioliktojo amžiaus. Nerealybių nerealybė.
Nebenoriu aš to Hasselio, parduoti reikia. Noriu dabar didelio formato!!!!!!!!!!!!!!!!!! o jei dar tyliai pakuždėčiau, kad vyras man pažadėjo ją iki Kalėdų pagaminti pats savo rankutėm... Pradėjo prieš du metus, gaila nepasakė iki kurių metų pagamins  smile.gif

ir Tau, ir visiems kitiems linkiu, kad greičiau prašliaužtų.. bo kažkokia nesąmonė, o ne metų pradžia.. doh.gif
Atsakyti
įkėliu į ND albumą į variacijas su PS vieną foto. labai įdomus personažas, tik man drąsos pritrūko veido sulaukt. bet nuotrauka pilna detalių, tad manau bus linksma pasižaisti su karpymais blush2.gif jei turėsit noro, parašau 4u.gif
Atsakyti
Rašiau rašiau ir kažką kitą veikt pradėjau, tai viską išjungiau, ką prirašiau doh.gif

Ooo, Elina!! Sveika sugrįžusi!!

Man irgi kažkoks liūdnas laikas, vyras antrą parą dirba verysad.gif viena namie sukuosi, ech... verysad.gif

Vvv, Liubitelius ir pas mane stovi, ir juostą turiu nuspirkus, bet reikia užraktą biški pataisyt, nes stringa.. ir detalės neturiu ant ko juosta vyniojasi.. kažkur nusidaigojus, tai ir stovi aparatas kaip muziejinė vertybė biggrin.gif ne kokia ten vertybė, bet vistiek.. vis neprisiruošiu pasitvarkyt jo..
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2008 02 04, 21:02)
Bandžiau kažkurį savaitgalio vakarą pafotografuoti naktinį Kauną.
Matau, kad galutinis variantas mane ne itin tenkina, bet norėčiau paklausti jūsų į ką reiktų atkreipti dėmesį ir ką taisyti.

man per tamsu. reikėjo šiek tiek pažaist su nustatymas. arba bandyt fotografuot, kai dar buvo šiek tiek šviesos. ir trūksta aštrumo. bet jei tai pirmas bandymas, tai visai neblogas. mano pirmas blynas ir ne koks buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 04, 22:27)
man per tamsu. reikėjo šiek tiek pažaist su nustatymas. arba bandyt fotografuot, kai dar buvo šiek tiek šviesos. ir trūksta aštrumo. bet jei tai pirmas bandymas, tai visai neblogas. mano pirmas blynas ir ne koks buvo  doh.gif

Ačiū 4u.gif Čia mano visiškai visiškai pirmas bandymas doh.gif Ir stengsiuos perfotografuoti su kitais nustatymais, čia buvo per mažas išlaikymas ir diafragma atverta iki 6 doh.gif O kiek suprantu tokiose foto diafragma neturėtų būti taip atverta?
O kaip paaštrinti? Su Photoshopu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuka: 04 vasario 2008 - 21:37
QUOTE(andriuska @ 2008 02 04, 14:10)
paprastos praėjusio amžiaus 30-40 metų nuotraukos http://rapira.ru/index.php?id=273

nepatiko, tik tik tas laikotarpio užfiksavimas (manau, kad supratote mane) blush2.gif

QUOTE(Elina @ 2008 02 04, 21:38)
Sveikučiai, grįžau tik šiąnakt, dar nuotraukų neperžiūrėjau. Įspūdžiai nerealūs wub.gif

pasakok nuotykius savo mirksiukas.gif Sveika biggrin.gif

Strielka,
butinai nusistatyk fotoaparate tiksliai nustatymus, jei namie, tai lempute, jei ISO, tada lauke maziau. Nepergyvenk, ne viena Tu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprašau kad klausiu, bet ar galima ND skirtą nuotrauką kelti pvz į kūdrą? Juk bet kas pasižiūrėjęs supras kas autorius? ax.gif Ar nėra skirtumo?
Atsakyti
Dar viena nuotrauka 4u.gif Man patiko, nes šešėlis eina per kampą ir man tai kažkodel gražu blush2.gif ir šeip man patinka šešėliai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kooala: 04 vasario 2008 - 21:49
QUOTE(Elina @ 2008 02 04, 20:38)
Padariau portretukų seriją, ji čia

5
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2008 02 04, 21:36)
Ačiū  4u.gif Čia mano visiškai visiškai pirmas bandymas  doh.gif Ir stengsiuos perfotografuoti su kitais nustatymais, čia buvo per mažas išlaikymas ir diafragma atverta iki 6  doh.gif O kiek suprantu tokiose foto diafragma neturėtų būti taip atverta?
O kaip paaštrinti? Su Photoshopu?

nustatyk diafragmą nuo 8 iki 16. aš išbandau daug variantų.
su PS uždėk šiek tiek šarpo. ai, dar kai fotkini nusistatyk ant self-timer'io arba su distanciniu, jei turi.

QUOTE(Getter @ 2008 02 04, 21:40)
Atsiprašau kad klausiu, bet ar galima ND skirtą nuotrauką kelti pvz į kūdrą? Juk bet kas pasižiūrėjęs supras kas autorius?  ax.gif  Ar nėra skirtumo?

manau, kad galima unsure.gif

QUOTE(kooala @ 2008 02 04, 21:44)
Dar viena nuotrauka 4u.gif  Man patiko, nes šešėlis eina per kampą ir man tai kažkodel gražu blush2.gif  ir šeip man patinka šešėliai ax.gif

geriau, bet blaško fonas.
Atsakyti
QUOTE(Strielka @ 2008 02 04, 19:39)
turiu Canon eos400 fotika, papildoma blica, bet...
fotkinant objekta, nustacius tuos pacius parametrus nuotrauka kartais gaunasi labai ryski, aiski sviesi, kita karta, labai tamsiai, pilkai (nors nieko nekeiciu fotoaparate, jokiu nustatymu neperstatineju...

mano sigma kartais irgi kaip spjauna, tai baltuoja kadre viskas aplinkui. Nors tai būna gal vienas iš 500 kadrų. Ant kokio režimo fotkiji? Kaip fokusas? Jis sufokusuoja visada į tą pačią vietą? Kaip medikas bandau nustatyti simptomus, o po to bandyti nustatyti ligą smile.gif
Atsakyti