Sveikučiai, grįžau tik šiąnakt, dar nuotraukų neperžiūrėjau. Įspūdžiai nerealūs
Padariau portretukų seriją, ji čia http://fotokudra.lt/img.php?img=62660
Pasiilgau jūsų
Sveika pargrįžus Elina Einu spoksot portretukų
QUOTE(Desiree @ 2008 02 04, 20:03)
sveikatėlės jums.
Su liubiteliu gali kvadratukus kepti Optika tikriausiai nekokia bus. Bet nusipirk plačiajuostę C 41 proceso juostelę ir išsibandyk. Nepabandžius nežinosi.
Nemanau kad ten yra eksponometras, tai diafragmą ir išlaikymą nusistatinėk tiesiog pasižiūrėjus kaip būtų fotografuojant su skaitmena.
Jei nemokėsi įsidėti juostelės, prašykis Avytess pagalbos
Su liubiteliu gali kvadratukus kepti Optika tikriausiai nekokia bus. Bet nusipirk plačiajuostę C 41 proceso juostelę ir išsibandyk. Nepabandžius nežinosi.
Nemanau kad ten yra eksponometras, tai diafragmą ir išlaikymą nusistatinėk tiesiog pasižiūrėjus kaip būtų fotografuojant su skaitmena.
Jei nemokėsi įsidėti juostelės, prašykis Avytess pagalbos
aciu... kol kas man tai tamsus miskas, bet manau su laiku issiaiskinsiu
ne taip greitai kaip jus cia visi, bet tikrai issiaiskinsiu
QUOTE(sayonara @ 2008 02 04, 20:07)
taigi, vvvvv, eksperimentų metas..
o man blogas metas, labai blogas metas.. visame kame, išskyrus darbą.. už-kni-so..
o man blogas metas, labai blogas metas.. visame kame, išskyrus darbą.. už-kni-so..
tikrai, kad eksperimentu... bet kazkaip siuo metu ir man sunkus periodas, tad atrodo jog ne pats tinkamiausias laikas eksperimentams...
o tu laikykis.. isivaizduoju kaip jautiesi...
sako viskas praeina, tad ir as to laukiu
QUOTE(Elina @ 2008 02 04, 20:38)
Sveikučiai, grįžau tik šiąnakt, dar nuotraukų neperžiūrėjau. Įspūdžiai nerealūs
Pasiilgau jūsų
Pasiilgau jūsų
valiooooo.. truko mums cia taves!!!!!!!!!!!
einu ziureti.......
QUOTE(sayonara @ 2008 02 04, 20:07)
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 04, 20:43)
bet kazkaip siuo metu ir man sunkus periodas, tad atrodo jog ne pats tinkamiausias laikas eksperimentams...
junkitės prie manęs su Desiree Desiree, o tau gal jau pasibaigė blogasis periodas?
vvvvvv
liubitelis tavo, tai kaip smena 8m - moksleiviškas aparatas. super kažko iš jo tikėtis neverta. nors..... gal bus kažkas panašaus į lomografiją (o tiksliau į holgagrafiją).
jei Vilnietė esi galiu paaiškinti akivaizdiniu būdu. dar turiu kelias senas plačias juosteles, kurių negaila ir apšviesti. jei ne Vilnietė - kiek sunkiau.
o šiaip paprastas TLR - twin lens system. apatinis objektyvas vaizdą projektuoja į juostą, viršutinis - į kietais stovintį veidrodį. užraktas ne fokalinis, o centrinis (objektyve stovi). veikimo modelis smagus. net nejauti, kaip fotografuoja.
žodžiu kreipkis su klausimais į až. paaiškinsiu, ką galėsiu pats turiu vieną TLR, tik japonamat Yashica Mat.
liubitelis tavo, tai kaip smena 8m - moksleiviškas aparatas. super kažko iš jo tikėtis neverta. nors..... gal bus kažkas panašaus į lomografiją (o tiksliau į holgagrafiją).
jei Vilnietė esi galiu paaiškinti akivaizdiniu būdu. dar turiu kelias senas plačias juosteles, kurių negaila ir apšviesti. jei ne Vilnietė - kiek sunkiau.
o šiaip paprastas TLR - twin lens system. apatinis objektyvas vaizdą projektuoja į juostą, viršutinis - į kietais stovintį veidrodį. užraktas ne fokalinis, o centrinis (objektyve stovi). veikimo modelis smagus. net nejauti, kaip fotografuoja.
žodžiu kreipkis su klausimais į až. paaiškinsiu, ką galėsiu pats turiu vieną TLR, tik japonamat Yashica Mat.
QUOTE(bite maja @ 2008 02 04, 19:45)
junkitės prie manęs su Desiree Desiree, o tau gal jau pasibaigė blogasis periodas?
tyliai laukiu kol praeis, bet jis bjaurybė neskuba...žiūrinėju dabar nuotraukas iš devynioliktojo amžiaus. Nerealybių nerealybė.
Nebenoriu aš to Hasselio, parduoti reikia. Noriu dabar didelio formato!!!!!!!!!!!!!!!!!! o jei dar tyliai pakuždėčiau, kad vyras man pažadėjo ją iki Kalėdų pagaminti pats savo rankutėm... Pradėjo prieš du metus, gaila nepasakė iki kurių metų pagamins
QUOTE(andriuska @ 2008 02 04, 20:49)
vvvvvv
kaip visada sudetingai, bet idomiai
manau ivaldzius kelias svarbiausias frazes butu labai aisku
kol kas... sunkiai suvokiu.. bet tavo pasiulymas vizualiu "pamoku" man patiko as vilniete, tad manau kai rimciau prisesiu prie sio reikalo, tuomet butinai kreipsiuos i tave! sakau ne taip greita, bet tikrai prisesiu...
QUOTE(Desiree @ 2008 02 04, 20:53)
tyliai laukiu kol praeis, bet jis bjaurybė neskuba...
mano irgi neskuba niekur trauktis
Bandžiau kažkurį savaitgalio vakarą pafotografuoti naktinį Kauną.
Matau, kad galutinis variantas mane ne itin tenkina, bet norėčiau paklausti jūsų į ką reiktų atkreipti dėmesį ir ką taisyti.
Matau, kad galutinis variantas mane ne itin tenkina, bet norėčiau paklausti jūsų į ką reiktų atkreipti dėmesį ir ką taisyti.