ptiko šio šuns žvilgsnis spalva, kailis Ir šeip jis man pasirodė įdomus
įdomiai nuplaukia jo užpakalinė dalis )
štai. mano retro meškiukai ir dar vienas bandymas fokusuoti. šį kartą palikau vaiką ramybėj ) mažas dalykas, bet labai savim didžiuojuos, nes jau pradedu matyt fokuso kritimo skirtumą.
QUOTE(bite maja @ 2008 02 01, 23:03)
vvvvv, tiesa, tu panaši į S. Jessica Parker
va stiliuka tai is jos pasiskolinciau, vaidybos sugebejimus taip pat.... bet va kuo maziausiai noreciau but panasi tai isvazda
daznai mane su kuo nors sutapatina kazkodel.. vienu metu visiems buvau dainininke Anastacia.. kai nesiojau spalvotus akinukus
kazkam buvau ir dainininke Laima Vaikule ir t.t.t.
tavo Vilnius kaip visad TAVO ir tik TAVO!
na o ta su mociute ir vaikuciu nustebino... visai patiko.. matosi, kad nepozuota... gan naturali... siek tiek erdves maziui ir butu visai idealu... zodziu as tavo vietoje drasinciaus ir gaudyciau zmones... matosi, kad ju nuotaikas sugebi pagaut
na o aguoooooooooonos... kokios aguoooooonos, koks dangus.....
manau tai trapiausias tavo darbas... trapiausias reiskia moteriskiausias, svelniausias ir graksciausias...
gal atsiustum ir man ta plug'ina cross'o?? vaidulia@yahoo.com
----------
si kart issirinkau foto favorites
Desiree, issigandes modeliukas..
superine poza, ispudinga suaugusiojo israiska.. nerealiai perteiktas jausmas..
o ir fonas uznugary, tos baltos sviesos...
susidare ispudis beziurint, tarsi ji paparacina... tarsi is visu pusiu ji puola fotoaparatais ir blykstem kaip didziausia zvaigzde, o jis uz galvos susiemes nezino kur sleptis, kur dingti....
na o pati tai irgi ispudingai atrodai.. kazkas teisingai tave pavadino chameleonu.. gali tapti bet kuom, isikunyti i bet koki personaza ar vaidmeni....
vadinasi esi ne tik talentinga fotografe, bet dar ir aktore... super!
portretuko patiko sviesumas.. isblukusi, baigianti isnykti istorija.... kazkada jos nebeliks, bet ji liks musu sirdyse... gal vos vos kontrastuko (taip nepastebimai) siek tiek pagyvintu nuotrauka... na tai is kart atimtu ta isnykimo nuotaika (gal but), bet jauciu sukurtu kita... cia reikia sprest paciam autoriui kokia istorija sia nuotrauka nori papasakot.... jei siuo atveju autoriui patinka, vadinasi si foto pasakoja butent ta istorija, kuria jis ir norejo papasakoti....
va su remeliu dar pazaisciau.... kad nebutu uzpiltas tiesiog spalva.. o igautu faktura.. lengva lengva.. tarsi kartoninio popieriaus... gal butu gyviau? nors.. reik tiesiog bandyt... kartais rezultatas nuvilia, o kartais pasiteisina..
Kooala, isimine tavo kamuolio nuotrauka su geltonu atsplaviu, t.y. apdirbimu..
nu kazka turi.. vat uzkliuvo akis ir idomu buvo i ja ziuret...
ir Desiree variantas koreguotas patiko.. ypac tuo jog apverstas buvo.... ir taip savita nuotaika igavo.... ssiryskino namas... matosi, kad kamuolys tarsi pamestas zmogaus gyvenancio jame.. o tai jau tarsi kazkokios istorijos pradzia...
Sillwio!!!!!!!!!!! nerodo man siuo metu tavo foto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(valanda @ 2008 02 03, 01:49)
Na, mano0 stadijos buvo:
1.Esu nuostabiai talentinga fotografe
2. Aha, jum reikia taisykliu,bet as netradicine ir jas lauzau, bo man taip grazu (beje, net nezinodama taisykliu ))
3.Oho,man laikas sleptis po lapais
4.Zinau, kad nieko nezinau.
5. infoinfoinfo......
6. Gal neverta net pradeti
7. bandyti, ieskoti, semtis, suzinoti, isiklausyti,priimti....zodziu,mokytis raides...
1.Esu nuostabiai talentinga fotografe
2. Aha, jum reikia taisykliu,bet as netradicine ir jas lauzau, bo man taip grazu (beje, net nezinodama taisykliu ))
3.Oho,man laikas sleptis po lapais
4.Zinau, kad nieko nezinau.
5. infoinfoinfo......
6. Gal neverta net pradeti
7. bandyti, ieskoti, semtis, suzinoti, isiklausyti,priimti....zodziu,mokytis raides...
va cia tai super apibudinai stadijas!!! manau ir as per jas kopiu
man labai patiko kaip kazkada man vienas protingas imones vadovas tik pradejus dirbt (pacioje pirmoje kompanijoje) paklause: kiek procentu tu vertini savo marketingines zinias? atsakiau ilgai negalvodama, kad koki 80%.. kaip tik ka tik buvau baigus vadybos ir marketingo studijas.. jauciausi pasaulio bamba sioje srityje...
padirbus tris metus pasikartosiu pas beprotiskai protinga, labai griezta ir visus tris metus diena is dienos mane MOKINUSI vadova as vel sulaukiau jo to paties klausimo.. atsakymo jam teko laukti labai ilgai..... sedejau ir tylejau.... pabaigoje atsakiau, kad matyt nesiektu net 20% (remiausi teorija 20/80)...
supratau viena, kad kuo daugiau suzinai, tuo labiau supranti, kad nieko nezinai...
kuo daugiau pasaulio pamatai, tuo labiau supranti kiek daug tu dar nematei...
kuo daugiau fotografuoji, domiesi fotografijomis, tuo labiau supranti kaip tau iki to toli.... taip galima matyt sarasa test be pabaigos....
bet si mintis man yra auksine.. ir vercianti judeti, dometis ir siekti to didesnio procento!
---------------
westa, man tavo trobele, upeliukas, "isejo" patiko.. ypac kai puslapi slinkau zemyn ir nemaciau siu foto apacios...
zodziu kvadratas man joms idealiausias... ir dabar vis pridengiu apacia ranka ir nors tu ka man prasosi kvadrato.... nezinau ar kompoziciskai tai teisinga, bet mano akiai tada pasidaro be galo miela ir patrauklu..
na o "laiptai" ar "langai" ar "durys" ar dar kazkas nezinau kaip pavadint, bet SUPERINE foto... statau ja i antra vieta po supyniu...
Simulcika, patiko geltonos sienos uzdavinukas.... uzkabino, pakviete paklaidziot po nuotrauka... siek tiek pamastyt, prisimint.... ir siaip.. idomi
Californiagirl, sapnavau sianakt tavo maziu... paziurejau i sia paskutine foto ir vel prisiminiau ji... ta foto Kudroj slapiais plaukuciais man paliko neisdildoma ispudi....
tiesa, Pupeliuk, tavo nuorodos taip ir nespejau pazuret, bet butinai tai padarysiu!!!
QUOTE(Sansara @ 2008 02 04, 16:56)
bitę, išmėginau savo pasiūlytą tau blogį (Lomo) ant atostogų foto spėk kuo susirgau tiesa, šie rezultatai labai netolimi nuo tavo svajonės rezultato apie kurį tu man kartą į AŽ rašei, kai pletkinom apie vieną kūdros fotografą (jei pameni)
kur jau pamirši man ir tokia mintis buvo šovusi galvon dėl jo darbų
vvvvv, išsiunčiau
labuka
na krentu ir as i ta pati jusu liuna, labai megstu fotografuot, tik neseniai pradejau mokytis taisyklingai tai daryt, bet aisku dar man toli grazu...
o siaip tai as su tokiu klausimeliu
turiu Canon eos400 fotika, papildoma blica, bet...
fotkinant objekta, nustacius tuos pacius parametrus nuotrauka kartais gaunasi labai ryski, aiski sviesi, kita karta, labai tamsiai, pilkai (nors nieko nekeiciu fotoaparate, jokiu nustatymu neperstatineju...
ar gali buti kad papildomas blicas blyksteli anksciau/veliau nei atsidaro uzraktas? gal fotikas su broku
na krentu ir as i ta pati jusu liuna, labai megstu fotografuot, tik neseniai pradejau mokytis taisyklingai tai daryt, bet aisku dar man toli grazu...
o siaip tai as su tokiu klausimeliu
turiu Canon eos400 fotika, papildoma blica, bet...
fotkinant objekta, nustacius tuos pacius parametrus nuotrauka kartais gaunasi labai ryski, aiski sviesi, kita karta, labai tamsiai, pilkai (nors nieko nekeiciu fotoaparate, jokiu nustatymu neperstatineju...
ar gali buti kad papildomas blicas blyksteli anksciau/veliau nei atsidaro uzraktas? gal fotikas su broku
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 04, 17:58)
O, su tokiu mano vaikai žaidžia Išardytas į smulkius gabalėlius
Ten dedasi lyg 16 mm juostelė. Kažin, ar tokių dar yra pirkt
QUOTE(Degutė @ 2008 02 04, 19:39)
O, su tokiu mano vaikai žaidžia Išardytas į smulkius gabalėlius
na va.. jau liudna zinia
idomu ka del pirmojo pasakys ismanantys
ar yra kokiu sansu del juosteles ir siaip pasibandymo su tuo aparatu
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 04, 16:58)
o vat dziugesne naujiena (turbut ) ta, kad gavau "palikima" - du fotoaparatukus:
1. Liubitel 166
1. Liubitel 166
sveikatėlės jums.
Su liubiteliu gali kvadratukus kepti Optika tikriausiai nekokia bus. Bet nusipirk plačiajuostę C 41 proceso juostelę ir išsibandyk. Nepabandžius nežinosi.
Nemanau kad ten yra eksponometras, tai diafragmą ir išlaikymą nusistatinėk tiesiog pasižiūrėjus kaip būtų fotografuojant su skaitmena.
Jei nemokėsi įsidėti juostelės, prašykis Avytess pagalbos
QUOTE(Desiree @ 2008 02 04, 20:03)
sveikatėlės jums.
Su liubiteliu gali kvadratukus kepti Optika tikriausiai nekokia bus. Bet nusipirk plačiajuostę C 41 proceso juostelę ir išsibandyk. Nepabandžius nežinosi.
Nemanau kad ten yra eksponometras, tai diafragmą ir išlaikymą nusistatinėk tiesiog pasižiūrėjus kaip būtų fotografuojant su skaitmena.
eksponometrų atskirai būna pirkti.. aš vieną seną tėčio gavau, nežinau, kiek jis suveiks.. o mano senučiukas, bet naujutėlis kiev 10 tai su eksponometru.. wow
taigi, vvvvv, eksperimentų metas..
o man blogas metas, labai blogas metas.. visame kame, išskyrus darbą.. už-kni-so..
QUOTE(sayonara @ 2008 02 04, 19:07)
eksponometrų atskirai būna pirkti.. aš vieną seną tėčio gavau, nežinau, kiek jis suveiks.. o mano senučiukas, bet naujutėlis kiev 10 tai su eksponometru.. wow
taigi, vvvvv, eksperimentų metas..
o man blogas metas, labai blogas metas.. visame kame, išskyrus darbą.. už-kni-so..
na taip, būna tų eksponometrų. Aš irgi turiu, bet tiesą sakant nesinešioju. Pakanka dviejų fotoaparatų, makro žiedų hasseliui, su kuriais portretus kepu, antro užpakaliuko, juostelių. Kuprinė kaip mat užsipildo. o dar vietos sauskelnėm rasti reikia, užkandžiams, gėrimui, žaislams.. Tai eksponometrą kaip nereikalingą jau palieku namuose taigi, vvvvv, eksperimentų metas..
Kaip tavo sūnaitėlis? Linkiu, kad blogasis metas baigtųsi.