Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 01 31, 22:25)
iš kur žinai?  unsure.gif  biggrin.gif

juk aš ten pozuoju biggrin.gif švedija - super, jos neatpažinti neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 31, 22:08)
užėjau į ND temą šokolado tema  unsure.gif  nori nenori reik eit kokį gabaliuką to gėrio į burną įsimest

priminei biggrin.gif pati nuėjau pažiūrėt... ech, Sillwio šokaladinės nuotraukos wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 31, 22:30)
juk aš ten pozuoju biggrin.gif švedija - super, jos neatpažinti neįmanoma.

nebent iš mašino numerio g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 31, 22:30)
priminei  biggrin.gif pati nuėjau pažiūrėt... ech, Sillwio šokaladinės nuotraukos  wub.gif  thumbup.gif

aha.. dabar koks puskilogramis tokio šokolado pas mane pilve plaukioja unsure.gif .. ir vis per tas foto unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 31, 21:08)
beje gal netyčia kas turit pavyzdžių Retro tema  smile.gif
man Avytess stilius retro.

QUOTE(Degutė @ 2008 01 31, 21:14)
Ačiū, Desiree, už išsamų komentarą  4u.gif Kitą savaitę vėl eisiu fotkint ten smile.gif
O kairėj ta lipdoma virvutė buvo, užtai erdvę palikau smile.gif Bet neišsiskiria ji...
Fokusą taikiau į rankytes smile.gif
šitoje kaip išsijuosęs dirba 4u.gif Momentas geras, bet foto geresnės norisi. Liuks, kad galėsi grįžti ten ir fotografuoti. Lauksim kitų darbų iš tos pačios serijos.

QUOTE(westa @ 2008 01 31, 21:27)
kvepalų buteliukas ten  smile.gif .. tiek to.. lai bus nevykę ND .. gal kada prie progos padarysiu, o gal ir naujokai kaip tik kartos.. manau praverstų jiems tokios temos  smile.gif
aš tai atpažinau, kad ten kvepalų buteliukas. Gal pati būčiau rinkusis kitokį objektą fotografavimui, bet ir tavo pasirinktas yra įdomus. Įdomus bus kursų vadovo komentaras, Kai žinosi, gal pasidalink 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 sausio 2008 - 22:45
westa, ir mane paskatinai uzeit. mane tai sita be galo prajuokino, tokia subtiliai seksova thumbup.gif

http://public.fotki....a/bilekas3.html
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 22:45)
aš tai atpažinau, kad ten kvepalų buteliukas. Gal pati būčiau rinkusis kitokį objektą fotografavimui, bet ir tavo pasirinktas yra įdomus. Įdomus bus kursų vadovo komentaras, Kai žinosi, gal pasidalink  4u.gif

tai aš jau apsigyniau šiandien savo darbą smile.gif .. objektas buvo ne tiek įdomus kiek sudėtingas fotografavimui.. veidrodinis paviršius, kuris reaguoja į šviesą visai kitaip nei įprasti daiktai.. o dar šiaip visokie atspindžiai, papuolantys ant jo..buvo įdomu su tokiu objektu ekperimentuot.. ir vadovas neišpeikė.. jam patiko mano bandymai.. dabar galiu kibt į sekančią užduotį

Gaziulka, dabar tik įsigilinau doh.gif .. liux smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 31 sausio 2008 - 22:52
westa, man visai patiko. kiek natiurmortui priskirimas kliuna, bet sumoj man foto kabinanti. gal vos vos norisi kamštuko kitokio apšvietimo, bet sumoj smagu nagrinėti tą centrą.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 31, 22:46)
westa, ir mane paskatinai uzeit. mane tai sita be galo prajuokino, tokia subtiliai seksova thumbup.gif

http://public.fotki....a/bilekas3.html

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal tikrai tokia bileko mintis ir buvo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bitele,liux gatve bigsmile.gif as irgi pirma rinkciausi 4u.gif
Aveda,as taves senai pasigedau rolleyes.gif nuotraukos tikrai geltonos,o man kai aiskino kaip CWB pasidaryt,tai nufotografuoji balta lapa toj aplinkoj kur fotografuoji,nueini ant nustatymu custom wb ir ten ismeta tau ta balta lapa(paskutine foto),tada spaudi ok,ir fotografuoji jau ant CWB nustatymo ax.gif nu va kaip paaiskinau biggrin.gif nzn ar supratai,nes as prasta pasakotoja blush2.gif sakyk jei nesupratai mirksiukas.gif
Desiree,man tavo sita foto issiskirianti is kitu,nes tikrai keista matyt spalvota ir dar tokia visa zalia biggrin.gif bet vistiek, pas tave visos nuotraukos graziai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 31 sausio 2008 - 23:02
QUOTE(Sansara @ 2008 01 31, 22:54)
westa, man visai patiko. kiek natiurmortui priskirimas kliuna, bet sumoj man foto kabinanti. gal vos vos norisi kamštuko kitokio apšvietimo, bet sumoj smagu nagrinėti tą centrą.

ačiū.. kas man pačiai patiko šitoj foto, tai įspūdis , kad daiktas pakilęs nuo žemės smile.gif .. apkritai kartais visai smagu pasižaist va taip..
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 31, 22:31)
nebent iš mašino numerio  g.gif  biggrin.gif

ne.
Atsakyti
Blackiss welcome  pirma man kiek nenatūralios spalvos ir kažkaip kasdieniška  Antrojoje stalas/laikrodis labai įdomus, bet blaško vaizdą aplink jį esančios kėdės ir kt stalas. Jei yra galimybė dar kartą fotografuot, tai ieškok kampų ir parodyk stalą taip kad ir jo pateikimas būtų įdomus 

Aciu Getter, ir kietiem uz kritika 4u.gif mokysiuos ir stengsiuos tobulet biggrin.gif kazkas ten rase, kad nenaturaliai atrodo, tai taip as bandziau kazka keist, kaip man atrode geriau blush2.gif nu zodziu...jau supratau, kad man dar mokytis mokytis ir mokytis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 31 sausio 2008 - 23:16