Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

nebespėju aš jau su jumis. totaliai.... arba tenka praleist pusę, arba neatidžiai peržvelgti sad.gif

įstrigo bitės aguonos. to cross nelabai ir jaučias, bet palyginti su originalu - wow.
beje, ten iš kur siunteis LOMO action yra dar vienas cross action daugiau architektūrai wink.gif urban acid vadinasi. dar pabandyk šį blogį gal lotuliukas.gif

sillwio žiema kažkodėl tik pirma sudomino savo paslaptim. ketvirtoj man kažkodėl spalvos pjaunasi (gal tiesiog laikina nuotaikos įtaka), bet per ryšku man ir norisi namą išmest. nes tas medis vėjyje užburia...

desiree retro patiko savotiškai, tik žvilgsnio ne į apačią norisi... kadangi žiūriu per tamsiausią pasaulyje monitorių, tai per šviesu nebuvo ax.gif o toks rėmelis tikrai iš
tų laikų, turiu savo proprosenelės foto būtent su tokia vinjete tongue.gif

valandos klasė nelabai patiko. dėl nusisukimo, o antra - abstrakcija biški. blush2.gif bet darbo vieta thumbup.gif

Simulcikos manipuliacijos man prie širdies.

Užuolaidos tomas sojeris thumbup.gif tik pasvirimas keista, bet negaliu sakyt, kad visiškai nesižiūri
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 02 04, 13:10)
paprastos praėjusio amžiaus 30-40 metų nuotraukos http://rapira.ru/index.php?id=273

jei nekreipti dėmesio į tam tikrą simboliką ir gestus - kaip primena "tarybines" nuotraukas.... vat žiūrėjau ir galvojau: irgi gi buvo žmonės su savo gyvenimu, šeimomis... ir taip nekentė bolševikų... baisus dalykas karas.

buvo labai įdomu pažiūrėt. dėkui už nuorodą.

QUOTE(Sansara @ 2008 02 04, 13:17)
įstrigo bitės aguonos. to cross nelabai ir jaučias, bet palyginti su originalu - wow.
beje, ten iš kur siunteis LOMO action yra dar vienas cross action daugiau architektūrai wink.gif urban acid vadinasi. dar pabandyk šį blogį gal  lotuliukas.gif

šitas blogis kažkodėl neveikia pas mane verysad.gif. kita vertus - gal tai į gerą lotuliukas.gif
Atsakyti
Bitute, Desiree, Sillwio, Sansara,Westa dekui visiems uz komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sillwio, kaip tu spalvas tvarkytum? As pati norejau saturation nuimti.

Andriuska, dekui uz nuoroda.

Man Desiree auto nelabai. Nezinau,kodel. Gal, kad skaitmena(?) smile.gif Ir kazkokia nedesireetiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 04 vasario 2008 - 14:20
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 02 04, 13:16)
Man Desiree auto nelabai. Nezinau,kodel. Gal, kad skaitmena(?) smile.gif Ir kazkokia nedesireetiska.
o kokia būtų Desireeiška foto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 04, 15:35)
o kokia būtų Desireeiška foto?  smile.gif

biggrin.gif 4u.gif Neaprasysiu, bet ne tokia. Blanki, rukine, be kontrasto, su daug apdirbimo.... Nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 02 04, 13:40)
biggrin.gif  4u.gif Neaprasysiu, bet ne tokia. Blanki, rukine, be kontrasto, su daug apdirbimo.... Nezinau smile.gif
savo nuotrauka taikiau į dvidešimtuosius metus. jei tai būtų eilinis mano portretas, kurį rodau čia, rėkčiau pati pirma trink Desiree, greičiau tą darbą iš čia... Bet tai nėra eilinė foto o bandymas atkartoti kažkurią epochą, su kuria aš tiesą sakant nieko bendro neturiu. Netgi veido bruožai mano šaukia, kad apsimetėlė...
Iš visų komentarų šiai nuotraukai sutinku tik su Silwio nuomone bei su pastabom dėl rėmelio. Rėmelis čia tikrai nevykęs. Dėl šviesumo, blankumo ar dar ko kito lieku prie savo nuomonės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 04, 14:46)
savo nuotrauka taikiau į dvidešimtuosius metus. jei tai  būtų eilinis mano portretas, kurį rodau čia, rėkčiau pati pirma trink Desiree, greičiau tą darbą iš čia... Bet tai nėra eilinė foto o bandymas atkartoti kažkurią epochą, su kuria aš tiesą sakant nieko bendro neturiu. Netgi veido bruožai mano šaukia, kad apsimetėlė...
Iš visų komentarų šiai nuotraukai sutinku tik su Silwio nuomone bei su pastabom dėl rėmelio. Rėmelis čia tikrai nevykęs. Dėl šviesumo, blankumo ar dar ko kito lieku prie savo nuomonės  smile.gif

nustebčiau kur kas labiau, jeigu bandydama perteikti tą laikmetį būtum pasirinkusi tobulai ryškią nuotrauką arba labai kontrastingą apdirbimą.. o šiuo atveju aš irgi lieku prie savo nuomonės - nei per šviesi, nei kokia nors kitokia netokia, o netgi labai į temą, išskyrus rėmelį.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 04, 13:55)
nustebčiau kur kas labiau, jeigu bandydama perteikti tą laikmetį būtum pasirinkusi tobulai ryškią nuotrauką arba labai kontrastingą apdirbimą.. o šiuo atveju aš irgi lieku prie savo nuomonės - nei per šviesi, nei kokia nors kitokia netokia, o netgi labai į temą, išskyrus rėmelį.
aš ir tokią turiu smile.gif tik reiktų gal dar perdaryti, nes tiesiog veido išraiška nepatinka. Bet savaitgali gal parodysiu.

Mano penkesdešimtukas po išsiardymo visai nebefokusuoja normaliai. Neturėčiau juostinuko, su kuriuo sekasi sufokusuoti, tai arba lėkčiau pas okulistą arba keisčiau hobby. Nes iš šimto foto nė vienos fokuse ten kur norisi nėra.
Ieškau dabar kito. Gaila skaitmenai tiek daug investuoti į objektyvus, bet ir nuotraukų ryškių norisi, bent jau sūnaus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 vasario 2008 - 15:03
QUOTE(Desiree @ 2008 02 04, 15:01)
aš ir tokią turiu smile.gif  tik reiktų gal dar perdaryti, nes tiesiog veido išraiška nepatinka. Bet savaitgali gal parodysiu.

Mano penkesdešimtukas po išsiardymo visai nebefokusuoja normaliai. Neturėčiau juostinuko, su kuriuo sekasi sufokusuoti, tai arba lėkčiau pas okulistą arba keisčiau hobby. Nes iš šimto foto nė vienos fokuse ten kur norisi nėra.
Ieškau dabar kito. Gaila skaitmenai tiek daug investuoti į objektyvus, bet ir nuotraukų ryškių norisi, bent jau sūnaus  verysad.gif

ir parodyk.. aš kadangi to laikmečio nuotraukų nemažai praeityje mačius (kadaise kompe turėjau milžinišką nuo pirmųjų iki II pasaulinio karo portretų kolekciją), tai galiu tik pagirti, kad ir poza, ir žvilgsniu, ir šviesumu, ir net atspalviu labai neblogai pataikei..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 04, 13:27)

kudroje gerai pakilai, darbas to vertas.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 02 04, 14:16)
Sillwio, kaip tu spalvas tvarkytum? As pati norejau saturation nuimti.

Ir as noriu saturation nuimti. Kontrasta pamazint. Gal ir vinjete kazkokia pabandyt (gal netgi ornamentais apkirptus krastus, kaip vienu metu buvo madinga). Gal dar ir soft focus, apie kuri siandien jau kalbejau smile.gif Nuotrauka ir nuotaika joje verta eksperimentu.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 04, 17:04)
Ir as noriu saturation nuimti. Kontrasta pamazint. Gal ir vinjete kazkokia pabandyt (gal netgi ornamentais apkirptus krastus, kaip vienu metu buvo madinga). Gal dar ir soft focus, apie kuri siandien jau kalbejau smile.gif Nuotrauka ir nuotaika joje verta eksperimentu.

Aciu 4u.gif Pazaisiu sivakar, kai savo Sojeri uzmigdysiu smile.gif
Nuotrauka daryta geguzes men. Ir pradzioje norejau ja trinti. Atsiverciau po beveik metu ir visai kitaip i ja paziurejau. Tikrai, kad reikia laiko nuotraukoms susiguleti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 04 vasario 2008 - 16:14