Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

. aš šiandien Lietuvos šiek tiek parodau smile.gif .. saulės per savaitgalį mažai buvo.. tokia ta Lietuva šiomis dienomis ..

Westa, ta 4 nuotrauka is serijos ar ne Kaune daryta? Man net blink.gif zoptai ant grindu nukrito ant kiek panasu i musu kaima. Netgi iki pacios detales kad is desines auksciausias medis azuolas ir aplinkui kvieciu laukai. Nostalgija mane apeme...kaime praleisdavau savo vaikyste ir visus savaitgalius. Man aisku mieliausia nuotrauka del tos asociacijos wub.gif
Desiree ta nuotraukele lyg tu kokioj pirty garuose paskendus. Man graziai ziurisi, bet dar graziau ziuretusi ne j/b o sepia rudumu.
Nu bet Desiree ir chameleonas bigsmile.gif . Kiekvienoj nuotraukoj tu kitaip atrodai. autoportreto ND pamenu atrodei vyriskai lyg koks slaptas agentas, o si nuotrauka toookia moteriska.
Cia mazdaug buvo- "pozuoju...a teip gerai..?" biggrin.gif

CA_girl nu kad as tiek pasiekciau kad tokias nuotraukas laikyciau "paprastu" tarpe blush2.gif
Mano suneli uzvakar kieme fotkinau ir beveik visi kadrai toki "nepatogus"- pusiau sypsena pusiau susiraukimas. Po ilgo pyskinimo mane paklause:"Jau viskas!!?, dabar einam ziureti manes kompiuteriu?" doh.gif Gaila kad jau supranta kas tas aparatas ir pradeda varzytis. O tavo vaikuciai toki gryni modeliukai ir net moka kaip pozuoti 4u.gif

Nors cia ne mano ND, bet tik atlikau savo pirma retro vestuvines nuotraukos restoravima su PS (amerikonkos mociutes daryta c1918), visai nieko isejo pagal mano sugebejimus. Juokinga kad jie toki sustinge kaip mumijos, norisi juos prajuokint (nors suprantu del ko taip reikedavo mirksiukas.gif )

Prasau pasakykit man kas tas cross'as? Nesusigaudau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

gaila, bet mano savaitgalio pasifotografavimas praktiškai niekinis..sad.gif
bet nieko, ilgėja dienos, savaitgalį važiuojam porai dienų į klaipėdą smile.gif kitą savaitgalį - į savo numylėtus Pociūnus į aerodromą, sulauksiu aš savo kadriukų..biggrin.gif

westa, man Tavo gamta atrodo tvarkinga, man labiausiai gal lemtingasis upeliukas patiko. Iš antros serijos labai tie daiktai, kurių tiksliai įvardinti niekas negalėjo biggrin.gif langai, stalai, balkonai? biggrin.gif maladiec 4u.gif

california_girl, labai mielas portretas. bla bla bla, na ką čia daugiau bepasakysi? beje, šį kartą man atspalvis labai patiko, nors šiaip nesu jų mėgėja, bet gal pasufleruotum, kas ty per daiktas? smile.gif

Simulcika, jei atvirai, man patiko durys su uždaviniu ir nakties pakoreguotas variantas. Netgi labai patiko. Interpretacijos.. tai, aišku, skonio reikalas, o mano neįgudusioms akims jos neišbaigtos.. nors tos su akimis idėja lyg ir nebloga, man atlikimas nelabai.. pasipasakok apie save; akivaizdu, kad jei jau interpretuoji, turi ką pasakyti.

bite_maja aguonų net nemomentuosiu. šakės tau, asiliuk, kaip sakė vienam multike.. doh.gif čia aš sau biggrin.gif aš tikriausiai niekada taip nemokėsiu unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 03, 20:13)
čia tas nelemtas upeliukas  smile.gif 

Man pavasariu pakvipo smile.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 03, 23:48)
Rida_R, Nei viena kaizkaip nekabinanti,man per daug aplinkos,tu daiktu pasaliniu...

Aišku wink.gif

O kalbant apie stadijas... Na, man jau seniai ir viena vienintelė 'Nieko nežinau, nieko nemoku' kartu su 'Ir nieko neišmoksiu' Nepasitikiu savimi kažkodėl labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 04, 08:29)
Prasau pasakykit man kas tas cross'as? Nesusigaudau  ax.gif  blush2.gif

buvo jau aptarta. pagal laiką neseniai, bet dar anoj temoj viduryje. geriausia gugle įvesk "cross processing" ir iš karto wikipedijoje paskaityk.
o čia aptariama kartais tai, o kartais fotošopinis pamėgdžiojimas.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 03, 23:09)
Desiree ta nuotraukele lyg tu kokioj pirty garuose paskendus. Man graziai ziurisi, bet dar graziau ziuretusi ne j/b o sepia rudumu.
Nu bet Desiree ir chameleonas  bigsmile.gif . Kiekvienoj nuotraukoj tu kitaip atrodai. autoportreto ND pamenu atrodei vyriskai lyg koks slaptas agentas, o si nuotrauka toookia moteriska

vaje doh.gif autoportreto namų darbams buvau suruošusi penkis darbus, o užstrigo tik tas, kurį dėjau tiesiog, kad jus suklaidinčiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 vasario 2008 - 09:53
QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 03, 23:09)
Nu bet Desiree ir chameleonas bigsmile.gif . Kiekvienoj nuotraukoj tu kitaip atrodai. autoportreto ND pamenu atrodei vyriskai lyg koks slaptas agentas, o si nuotrauka toookia moteriska

vaje doh.gif autoportreto namų darbams buvau suruošusi penkis darbus, o užstrigo tik tas, kurį dėjau tiesiog, kad jus suklaidinčiau doh.gif

g.gif g.gif kodel cituoja kaip mano posta, nors visai ne mano g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lil'Princess @ 2008 02 03, 14:44)
Na, bandau dėti savo suvoktą 'retro' temos nuotrauką.

Silpnoka. Kokybe yra, bet tai tik sieninio sviestuvo foto.

QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 14:49)
susirgau cross'u  doh.gif  unsure.gif

Smagiai susirgai smile.gif Saunuole.
Ziu dabar visus apkresi ir vel pasipils cross’as kur reikia ir kur nereikia biggrin.gif

QUOTE(Cinside @ 2008 02 03, 16:50)
Sveiki. Esu viena iš tų "tyliųjų" skaitytojų.

Labas. Drasiau junkis.

QUOTE(Lil'Princess @ 2008 02 03, 17:33)
Tęsiu 'retro' temą  mirksiukas.gif

Zr. pries tai buvusi komentara.

QUOTE(Lil'Princess @ 2008 02 03, 17:58)
O štai temai 'gatvė' galiu priskirti neseniai padarytą nuotrauką:

Reiketu mazumele patiesinti.

QUOTE(Rida_R @ 2008 02 03, 19:24)
Nu patinka man šis berniukas. Akių į mane nepakėlė, atvirai emocijų nerodė, bet jis toks mielas. Ką manote?
Sesutė buvo dar nedrąsesnė, todėl tik mieganti.

Man smarkokai akis bado photoshop’as. Ka darei?

QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 19:29)
mano ieškojimai namų darbams.  Kažkodėl neišdrįsau kelti į albumą.

Sveisumas cia ne beda, bent jau man. Man nepatinka kitokios spalvos vinjete sudarkanti viska. Galbut jeigu ji butu balta ir su svelniu perejimu, taip neatrodytu. Desiree, gali ir geriau.

QUOTE(westa @ 2008 02 03, 20:25)
tiesą sakant apsinuakę buvo.. tokios ir buvo spalvos  smile.gif .. kam čia ką gražint, tokia diena buvo, tokia ir yra  smile.gif
,,išėjo..."

Sveika pargrizus, westa. Is pirmosios serijos deja neuzkabino nei viena. “Isejo” manau padauginai photoshop’o.

QUOTE(marakeš @ 2008 02 03, 21:43)

Labas.

Papildyta:
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 21:50)
Prisijungiu ir aš  ax.gif

Labas.

QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 03, 22:31)
nusicross'inau ir as siandien tongue.gif tas veido orange tai kelia abejoniu, bet siaip patinka

Nu va sakiau, bite apkrete visus biggrin.gif Gaziulka, nematau pateisinimo cross’inimui ir tokiam tamsumui sad.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 03, 22:49)
ačiū už komentarus  smile.gif .. iš tiesų jaučiau juodą fotografavimo abstinensiją .. tikėjaus daug iš kelionės o galimybės fotografuot buvo nedaug.. bet kuriuo atveju tikrai yra foto, kurios man mielos  smile.gif
įmesiu dar kelias foto.. kai nebetelpi savy  smile.gif

Va. O cia puiku. Ypac pirmoji. Labai gerai.

QUOTE(westa @ 2008 02 03, 23:12)
na ir paskutinės mano foto.. pridėjau už visą savaitgalį
,,važiuoju"
,,eina"
einu peržiūrėt jūsų foto

westa, panasu, kad fotografuodama skubejai.

QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 23:20)
P.S Pavadinimas "Ryskejantis prisiminimai"  Sitas darbelis keliaus i paroda smile.gif

Man labai patinka. Viskas – ir ideja, ir atlikimas. Sveikinu.

QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 23:32)
Visas FP tik tame kad idėtas uždavinukas. Nuotrauka taip ir vadinasi "Sprendimas"
smile.gif

Irgi labai patinka. Gal kirpciau kaires beveik iki pat duru, kad atsirastu sioks toks balansas.

QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 23:56)
Nu ka, dedu paskutinę šiandienai ir einu miegoti  ax.gif 

Ideali simetrija cia man nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 04 vasario 2008 - 10:09
QUOTE(sillwio @ 2008 02 04, 09:10)
Desiree, gali ir geriau.
rezultatai rodo, kad negaliu smile.gif
ten buvo mano ieškojimai smile.gif vis dar ieškau. gal iki nd pabaigos surasiu. O gali būti ir ne.

Gaziulka, net nežinau kodėl rodo, kad ten tavo citata...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 vasario 2008 - 10:16
QUOTE(sillwio @ 2008 02 04, 10:10)
Man smarkokai akis bado photoshop’as. Ka darei?

Truputį žaidžiau su level'iais ir šarpinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 04, 10:14)
Truputį žaidžiau su level'iais ir šarpinau  ax.gif

Panasu, kad persarpinai 4u.gif
Atsakyti
Desiree, aciu uz slaptazodi... net nezinau, kaip ir pateisinti toki pasitikejima.
Iki kada darom ND (retro ir gatve)? jei gerai suskaiciavau tai iki kitos savaites antradienio? Labai noriu sudalyvaut, bet visa savaite diena nakti sedesiu darbe; tai tik savaitgali atsiras laiko g.gif
Beje, labai patiko Desiree retro portretas. Kaip kazkas sake - gal sepia labai ziuretus, bet gal kiek standartinis sprendimas butu tada g.gif
Ok, iki savaitgalio, gal kiek pasivaidensiu nebent verysad.gif
Sekmes naujokams!
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 04, 10:21)
Panasu, kad persarpinai  4u.gif

Sutinku smile.gif Fokusas buvo ne ant veido, o ryškumo norėjosi.
Atsakyti