. aš šiandien Lietuvos šiek tiek parodau smile.gif .. saulės per savaitgalį mažai buvo.. tokia ta Lietuva šiomis dienomis ..
Westa, ta 4 nuotrauka is serijos ar ne Kaune daryta? Man net zoptai ant grindu nukrito ant kiek panasu i musu kaima. Netgi iki pacios detales kad is desines auksciausias medis azuolas ir aplinkui kvieciu laukai. Nostalgija mane apeme...kaime praleisdavau savo vaikyste ir visus savaitgalius. Man aisku mieliausia nuotrauka del tos asociacijos
Desiree ta nuotraukele lyg tu kokioj pirty garuose paskendus. Man graziai ziurisi, bet dar graziau ziuretusi ne j/b o sepia rudumu.
Nu bet Desiree ir chameleonas . Kiekvienoj nuotraukoj tu kitaip atrodai. autoportreto ND pamenu atrodei vyriskai lyg koks slaptas agentas, o si nuotrauka toookia moteriska.
Cia mazdaug buvo- "pozuoju...a teip gerai..?" biggrin.gif
CA_girl nu kad as tiek pasiekciau kad tokias nuotraukas laikyciau "paprastu" tarpe
Mano suneli uzvakar kieme fotkinau ir beveik visi kadrai toki "nepatogus"- pusiau sypsena pusiau susiraukimas. Po ilgo pyskinimo mane paklause:"Jau viskas!!?, dabar einam ziureti manes kompiuteriu?" Gaila kad jau supranta kas tas aparatas ir pradeda varzytis. O tavo vaikuciai toki gryni modeliukai ir net moka kaip pozuoti
Nors cia ne mano ND, bet tik atlikau savo pirma retro vestuvines nuotraukos restoravima su PS (amerikonkos mociutes daryta c1918), visai nieko isejo pagal mano sugebejimus. Juokinga kad jie toki sustinge kaip mumijos, norisi juos prajuokint (nors suprantu del ko taip reikedavo )
Prasau pasakykit man kas tas cross'as? Nesusigaudau