Viskas,uzsipompavau,kol prisivijau..pakomentuot be sansu...
avyteeems noriu padekoti uz tikrai galva pasukt verciancia tema
naujokai,sveiki atvyke
QUOTE(valanda @ 2008 02 03, 00:49)
Na, mano0 stadijos buvo:
1.Esu nuostabiai talentinga fotografe
2. Aha, jum reikia taisykliu,bet as netradicine ir jas lauzau, bo man taip grazu (beje, net nezinodama taisykliu
))
3.Oho,man laikas sleptis po lapais
4.Zinau, kad nieko nezinau.
5. infoinfoinfo......
6. Gal neverta net pradeti
7. bandyti, ieskoti, semtis, suzinoti, isiklausyti,priimti....zodziu,mokytis raides...
patiko sitos stadijos.Tik kazkodel galvoju..ir kur man tai jau girdeta
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 13:49)
susirgau cross'u
Majau biciau,siulau nepasveikt
man kaip is pasakos sitos fotografijos...[lenkiu galva pries jas]tos pievos su ramunem,kaip noreciau ir as...bet esu labai nedrasi prasyt... kazkaip nesigauna man zinok tas actionas..kazkaip spaudziu ok ok ok..ir geda sakyt bet fotografija beveik nepasikeicia.maciau plugina ydejai.Eisiu pasizet,ten maciau labai liuksiskai parodyta kas ir kaip.Balionas tau uz ji
silwio peizaziukai irgi uzu sirdies stveria..Pas jum peizazuose tie raudoni namukai labai labai dekyngi.
Kazkaip labai kandziai skaiciau
Getter postus...Nezinau,ar pas tave dienos ne tos,ar tiesiog nera nuotaikos,bet nemalonu buvo skaityti tavo kabinejimasi prie zodziu.nenoriu visiskai nieko komentuot.
desirre,tavo darbelis mane sokiravo
.Pirmiausia,jei kas pasakytu,kad ce tavo darbas,tai dar ilgai lazinciausi,kad tikrai ne
Labai patiko ideja.sviesumas taip neuzkliuvo,kaip tas remelis.kazkodel tikiu,kad tai darei labai viska apgalvodama,taciau del retro labai bijau apsigaut komentuodama,nes kolkas neturejau laiko panagrineti...
westa,tavo peizaziukai man tvarkyngai ziuris spalvotieji.
Is naujoku atkreipiau demesi y
Simulcikos darbus.Man visai patinka interpretacijos, taciau,kuriose nedingsta naturalumas.is tavo visu ydetuju rinkciausi duris su uzduotim.man tinka ten koloritas ir seip as duru-langu megeja.Tik gal kiek trumpiciau is kaires.Tiesa,butu ydomu suzinoti tavo patirti.[ne photoshopo,o fotografijos]
nezinau,ar pakomentavau
wyshnios nespalvotaja serija,kuri man stovi akyse,ir norejau labai pagirti del mokejimo susitarti su sviesa,nes net ir naturalios fotografijos spalvos buvo labai dekyngos
kazkur california dingus?
As po maziaus gimdienio bandau atrinkt kas y archyvus,kas siuksliu dezen.Daug darbelio laukia.Bet buvo smagu.Jei rasiu,kas bus dekynga ydet butinai ydesiu ir pas jum.
iki greito
Papildyta:
ir dar praeitoj zinutei pamirsau pasisveikinti
sveiki visi
ir dar:
westa be galo patiko tas nespalvotasis pastato fragmentas.
kazka pamirsau...dar...zinau,kad daug..bet kazka svarbaus dar norejau...