Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 04, 00:09)
tai as uz tai kad duotumem Anasko slaptazodi. Isipareigoju issiusti gavus dar poros nariu palaiminima ax.gif
apie ekspokorekcija kalbi?

QUOTE(westa @ 2008 02 04, 00:10)
Aciu mergaites 4u.gif bet man atrodo kad dar per anksti, as tam nepasiruosusi blush2.gif rolleyes.gif nebent susitikimus paziureti hihihi.gif as gi nekalta kad esu Zosia flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 04 vasario 2008 - 00:26
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 04, 00:12)
bet tavo ten nera, norejau jai ta pati parasyti,kad yra pirmam psl,bet paziurejau o taves nerandu  unsure.gif  ar as visai zliba  blush2.gif
Bet as jau paziurejau su tavo foto vienoj programelej ka turi  biggrin.gif

aj, as nejauciu poreikio butinai tam sarase buti. be to, nemanau, kad labai svarbu, kas su kuo fotografuoja - na, nebent is konkrecios foto koks specifinis klausimas kyla g.gif o kam reikia, tas suranda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 04, 00:14)
Aciu mergaites 4u.gif bet man atrodo kad dar per anksti, as tam nepasiruosusi blush2.gif  rolleyes.gif nebent susitikimus paziureti hihihi.gif as gi nekalta kad esu Zosia  flirt.gif

Nesikuklink nesikuklink.... biggrin.gif
Man tai pvz butu laaabai idomu paziureti i praietus ND,kokios foto,kaip kas..kokie komentarai,taip labai galima daug o ismokti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 14:49)
susirgau cross'u  doh.gif  unsure.gif

user posted image

Super blink.gif thumbup.gif Atvirukas.
Tikrai ant sienos miela pasikabinti butu toki aguonu lauka.

QUOTE(gus @ 2008 02 03, 15:12)
Ciburaska sveikute 4u.gif jau rasiau,bet velgi noriu tau padekoti uz mainu foto ir grazu sveikinima wub.gif esu be galo tau dekinga,lb patiko 4u.gif

Malonu, kad patiko smile.gif Tu man tik atleisk, kad taip susivelinau blush2.gif tongue.gif
O mainu organizavimo kaltininkei tikrai noriu padekoti uz miela sumanyma. Labai buvo gera gauti nuotrauka. Aciu Nendei. Jau radau remeli ir papuosiau kambario siena.

QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 16:38)
turiu tokį action'ą Lomo Cross processing. tik neprisimenu iš kur jį gavau, ar čia iš Avytess nuorodos (http://www.atncentral.com/download.htm#Crops) ar aš jį anksčiau turėjau. jei norit, galiu atsiųst.

Ar galima ir man atsiusti pabandymui i justi_sev@yahoo.com

Jei nesunku ir ta plugina J/B nuotraukoms kas galite persiusti?

Is anksto dekoju 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 19:29)

Keliu skrybele pries tavo fantazija ir mokejima tai pateikti nuotraukoje. Man pati ideja labi patinka. Tookia Madona... Sutinku per sviesu, lyg ir tamsiau noretusi (juodziau ar rudziau)... Zinai ziurint i sia nuotrauka man noretusi uzdeti toki sluoksni seno popieriaus arba drobes fakturos...

Siaip RETRO - labai faina tema eksperimentams, pamastymams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 04 vasario 2008 - 01:38
Sveiki,

Na mane pritrenke Bites majos "crosininmas" blink.gif Labai gerai tos spalvos ziurisi ant tokiu fotografiju. Pirma labai labai labai patiko wub.gif Tuoj pakeisiu nuomone del tik juodai baltu fotografiju kabinimo namie ant sienos ir pradesiu pirkti Tavo spalvotas biggrin.gif SUPERR thumbup.gif

Ateinu su vienu paprastu portretuku...paskutinem dienom dziaugiuosi nors viena kadra pagavus, nes vaikai nesiduodaaaa doh.gif

Cia mazdaug buvo- "pozuoju...a teip gerai..?" biggrin.gif
user posted image
ISO 800, F1.8, 1/250s
Uzdejau "old paper" efekta ax.gif Jei barsit del spalvu galesiu ir spalvota parodyt...
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 03, 20:13)
aš šiandien Lietuvos šiek tiek parodau  smile.gif .. saulės per savaitgalį mažai buvo.. tokia ta Lietuva šiomis dienomis ..

Is serijos labiausiai su upeliu ir nuo Merkines kalno panorama patiko.

Simulcika, 2 pakarpytas varoantas geriau.

QUOTE(westa @ 2008 02 03, 22:49)

Man sita labi patiko. Savotiskas ornamentas, ne is karto supratau, kad tai langai, pastato fragmentas.

QUOTE(Anasko @ 2008 02 03, 23:14)
Buvom vaiku kambary, be galo sunku fotografuoti, ypac kai ant fotiko rodo kad viskas gerai, o realiai kompe vos 1-2 normaliai isejo, ir tos tik seimos albumui verysad.gif Pagavau toki momenta ax.gif mazos dideli rupesciai ax.gif daraiu ir jb,bet labai atrodo tragiskai, dar tas tinklas unsure.gif

Gaili lialkos israiskele smile.gif Fokusas nugrybavo i kedutes atloseli ir sijoneli...

QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 23:20)
user posted image
P.S Pavadinimas "Ryskejantis prisiminimai"  Sitas darbelis keliaus i paroda smile.gif

Manipuliacijos uzmacia patinka, pateikimas irgi, realizavimas truputuka kliuna... Man noretusi visur vienos spalvos, o nuotraukos su vezimu rekianciai i geltonuma nesa... Gal uzmacia tokia - RYSKEJANTIS PRISIMINIMAS, todel ir ryskesnis, bet man ta ryskuma norisi kiek kitokia spalva pateikti... rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(ciburaska @ 2008 02 04, 01:58)
Man sita labi patiko. Savotiskas ornamentas, ne is karto supratau, kad tai langai, pastato fragmentas.

O man atrodo ten balkonai g.gif tik pasukti kitu kampu, gal aš ir klystu g.gif
Atsakyti
Viskas,uzsipompavau,kol prisivijau..pakomentuot be sansu...

avyteeems noriu padekoti uz tikrai galva pasukt verciancia tema 4u.gif

naujokai,sveiki atvyke 4u.gif

QUOTE(valanda @ 2008 02 03, 00:49)
Na, mano0 stadijos buvo:
1.Esu nuostabiai talentinga fotografe
2. Aha, jum reikia taisykliu,bet as netradicine ir jas lauzau, bo man taip grazu (beje, net nezinodama taisykliu smile.gif))
3.Oho,man laikas sleptis po lapais
4.Zinau, kad nieko nezinau.
5. infoinfoinfo......
6. Gal neverta net pradeti
7.  bandyti, ieskoti, semtis, suzinoti, isiklausyti,priimti....zodziu,mokytis raides...

patiko sitos stadijos.Tik kazkodel galvoju..ir kur man tai jau girdeta hihihi.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 13:49)
susirgau cross'u  doh.gif  unsure.gif

Majau biciau,siulau nepasveikt bigsmile.gif man kaip is pasakos sitos fotografijos...[lenkiu galva pries jas]tos pievos su ramunem,kaip noreciau ir as...bet esu labai nedrasi prasyt... kazkaip nesigauna man zinok tas actionas..kazkaip spaudziu ok ok ok..ir geda sakyt bet fotografija beveik nepasikeicia.maciau plugina ydejai.Eisiu pasizet,ten maciau labai liuksiskai parodyta kas ir kaip.Balionas tau uz ji 4u.gif

silwio peizaziukai irgi uzu sirdies stveria..Pas jum peizazuose tie raudoni namukai labai labai dekyngi.

Kazkaip labai kandziai skaiciau Getter postus...Nezinau,ar pas tave dienos ne tos,ar tiesiog nera nuotaikos,bet nemalonu buvo skaityti tavo kabinejimasi prie zodziu.nenoriu visiskai nieko komentuot.

desirre,tavo darbelis mane sokiravo biggrin.gif .Pirmiausia,jei kas pasakytu,kad ce tavo darbas,tai dar ilgai lazinciausi,kad tikrai ne smile.gif Labai patiko ideja.sviesumas taip neuzkliuvo,kaip tas remelis.kazkodel tikiu,kad tai darei labai viska apgalvodama,taciau del retro labai bijau apsigaut komentuodama,nes kolkas neturejau laiko panagrineti...

westa,tavo peizaziukai man tvarkyngai ziuris spalvotieji.

Is naujoku atkreipiau demesi y Simulcikos darbus.Man visai patinka interpretacijos, taciau,kuriose nedingsta naturalumas.is tavo visu ydetuju rinkciausi duris su uzduotim.man tinka ten koloritas ir seip as duru-langu megeja.Tik gal kiek trumpiciau is kaires.Tiesa,butu ydomu suzinoti tavo patirti.[ne photoshopo,o fotografijos]

nezinau,ar pakomentavau wyshnios nespalvotaja serija,kuri man stovi akyse,ir norejau labai pagirti del mokejimo susitarti su sviesa,nes net ir naturalios fotografijos spalvos buvo labai dekyngos 4u.gif

kazkur california dingus?
As po maziaus gimdienio bandau atrinkt kas y archyvus,kas siuksliu dezen.Daug darbelio laukia.Bet buvo smagu.Jei rasiu,kas bus dekynga ydet butinai ydesiu ir pas jum.

iki greito biggrin.gif
Papildyta:
ir dar praeitoj zinutei pamirsau pasisveikinti blush2.gif sveiki visi biggrin.gif

ir dar: westa be galo patiko tas nespalvotasis pastato fragmentas. 4u.gif

kazka pamirsau...dar...zinau,kad daug..bet kazka svarbaus dar norejau...
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 02 04, 02:43)
Kazkaip labai kandziai skaiciau Getter postus...Nezinau,ar pas tave dienos ne tos,ar tiesiog nera nuotaikos,bet nemalonu buvo skaityti tavo kabinejimasi prie zodziu.nenoriu visiskai nieko komentuot.

Everyone entitled to their own opinion mirksiukas.gif
Be to jei juos būtum skaičiusi ne kandžia o malonia intonacija jie atrodytu visai kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Oi Zuveliuk, su gimtadienium musu bendravardi 4u.gif
Ir acius uz komentarus mano serijai smile.gif Tikrai ne bu jusu visu kazkas kartais gaunasi mirksiukas.gif

Labai kitoks Desiree darbas smile.gif Sviesumas man nekrito per daug, labiau noreciau kitokio remelio - bet na zaviuosi - kiek ideju turi 4u.gif

Patiko westos lietuviskos spalvos - paskutinieji du peizazai, tik mano akims zemes ten daugoka g.gif ir dar juodai balta, kai netelpi, pirmoji smile.gif

sayonara - 4u.gif

Gaziulka, nedaug as suprantu, bet man tai patiko tavo crossas 4u.gif

Anasko, tu tik treniruokis kuo daugiau ir pasiseks mirksiukas.gif

Nebekomentuosiu naujokiu nuotrauku, viskas daug maz pasakyta smile.gif Tik Simulickos durys neblogos neblogos - i nuotaika man smile.gif Sveikos prisijungusios 4u.gif

californiagirl, gera vel matyti tavo maziu smile.gif As si kart spalvu neprasysiu - labai patinka ir sie atspalviai 4u.gif Jei jau labai kabinejantis - gaila kad visa galvyte i kadra neitilpo, bet nepaisant to mielas, siltas portretukas wub.gif
Atsakyti
Kol wyshniuko neperskaiciau,nemaciau,kad mane aplenke California su portreciuku hihihi.gif ,man labai patiko spalvos ir nuotaika sito portretuko..sepia sumaisyta su j/b..labai noreciau ir pati pabandyt..kib vel uzkratas atein biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 02 04, 00:47)
user posted image
ISO 800, F1.8, 1/250s
Uzdejau "old paper" efekta ax.gif  Jei barsit del spalvu galesiu ir spalvota parodyt...

Gustas dekavoja wyshniukams mirksiukas.gif

ir dar,Bitut,panagrinejau tavo inmesta linka,tai kaip suprantu,tas vieno mygtuko spustelejimas budingas tik tajam CS3...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 04 vasario 2008 - 03:58