Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 02 03, 23:52)
i aki taikiau verysad.gif tiesiog tikrai reikia viska iki automatizmo davesti, kad nesamoningai jausciau kada ka padidinti kada sumazinti rolleyes.gif
Simulcika, Agniuke aciuks 4u.gif  4u.gif

nenusimink mirksiukas.gif .. gerą patarimą gavai.. bandyk namie su visokiais daikčiukais .. ir prie savo fotoaparato reik priprast smile.gif ..

ISO ir aš nemėgstu kelt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 03, 23:49)
greiciausiai tau sviesos buvo per mazai (Iso kelk, diafragma atverk, blykste isorine), tai islaikymas toks ribinis - galejai nenulaikyt rankoj ar vaikas truputi pajudejo, ir pabega tas fokusas mirksiukas.gif

beje, tu su slaptazodziu nuo ND? g.gif
mastau.gif be topsecret.gif
Atsakyti
Nu ka, dedu paskutinę šiandienai ir einu miegoti ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 23:32)
Idedu dar vieną:

ne per daug "sušildei" sienas?
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 04, 01:52)
o as patalpoje, vakare, degant paprastom kambarinem lempom neisivaizuoju mazesnio. ypac jeigu be jokiu papildomu sviesos saltiniu ar blykstes

Na, pas mane yra funkcija ant fotiko, kad galiu pasididint šviesumą - ir tiek. ISO kelti nereikia net. Blyksto nenaudoju.

Kokia aparatūra pas jumi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 23:56)
Nu ka, dedu paskutinę šiandienai ir einu miegoti  ax.gif 

kažkaip peržaista, bandau atsekti mintį, nukeliauju pusę kelio ir pasimetu tarp įvairių nuotraukos vingrybių
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 04, 01:59)
ne per daug "sušildei" sienas?

Šildžiau, ale norėjosi man to geltonio. Sienos ir taip geltonos buvo, tai tik vos vos pašildyti reikėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 04, 00:02)
Šildžiau, ale norėjosi man to geltonio. Sienos ir taip geltonos buvo, tai tik vos vos pašildyti reikėjo smile.gif

būčiau dar kokią tekstūrą užmetęs, tik tada į lovą ėjęs biggrin.gif biggrin.gif saldžių sapnų
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 04, 02:01)
kažkaip peržaista, bandau atsekti mintį, nukeliauju pusę kelio ir pasimetu tarp įvairių nuotraukos vingrybių

2x2 = 4 lotuliukas.gif

O jei rimtai - pasitelk fantaziją. Nebūtinai turi būti aiškiai matoma mintis. Interpretuok.

Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 03, 23:55)

tai as uz tai kad duotumem Anasko slaptazodi. Isipareigoju issiusti gavus dar poros nariu palaiminima ax.gif

QUOTE(Simulcika @ 2008 02 04, 00:00)
Na, pas mane yra funkcija ant fotiko, kad galiu pasididint šviesumą -  ir tiek. ISO kelti nereikia net.  Blyksto nenaudoju. 

apie ekspokorekcija kalbi?

musu technika surasyta pirmam psl
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 04, 00:09)
tai as uz tai kad duotumem Anasko slaptazodi. Isipareigoju issiusti gavus dar poros nariu palaiminima ax.gif

aš už
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 04, 00:09)
musu technika surasyta pirmam psl

bet tavo ten nera, norejau jai ta pati parasyti,kad yra pirmam psl,bet paziurejau o taves nerandu unsure.gif ar as visai zliba blush2.gif
Bet as jau paziurejau su tavo foto vienoj programelej ka turi biggrin.gif
Atsakyti