Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 19:07)
Kelioms į gmail'ą nenusiusiuntė, tai jei neateis tai rašyk kitą meilą  mirksiukas.gif

tada i naturino@myway.com

QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 19:55)
Siunčiu slaptažodį de Nadai ir Myway  4u.gif

ačiū, gavau drinks_cheers.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 03, 23:31)
nusicross'inau ir as siandien tongue.gif tas veido orange tai kelia abejoniu, bet siaip patinka
user posted image

ir man patinka
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 04, 01:26)
už pirmą pagarba.
už antra: kažkaip per silpna manipuliacija.
už trečią: tam yra triukšmų slopinimo įrankiai, bet jie naikina detalumą slopindami triukšmus.

Čia nenorėta per stipriai nusimanipuliuoti. Naudoti tik 2 layeriai. Šis darbelis prie paprastųjų, bet kadangi su juo buvo sužaista - jis jau eina į manipuliacijų kategoriją.
O triukšmų slopinimo įrankis čia buvo naudotas. Kiek buvo įmanoma tiek ir tvarkiau. Tiesiog tas grūdas buvo negražus, ir iki galo jo išnaikinti nepavyko.

Idedu dar vieną:

user posted image

Visas FP tik tame kad idėtas uždavinukas. Nuotrauka taip ir vadinasi "Sprendimas"
smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 03, 23:28)
Anasko, Iso tavo mazokas, galejai dar kelti bent iki 800. Ir fokusas pabeges, net nelabai suprantu kur, ant sijonuko berods. nei tinklas, nei spalvos nemaiso - greiciau atvirksciai, gerai juos panaudojus, sakyciau, linksmas, spalvingas fonas vaiku fotografavimui. nors kaip sitam vienam kadrui gal per daug tu spalvotu demiu paemei - kairiam apatiniam kampe kzk melyno, ta melyna deze uz tinklo, staliuko krastelis, kzk palei tinkla - as arba dar labiau atverciau diafragma, arba tiesiog kitaip deliociau kompozicija
blink.gif Oho kiek tu pastebejai 4u.gif Aciuks 4u.gif kazkaip kai bandau fokusuoti, iskrenta is galvos visa kita doh.gif o galu gale nei fokuso nei kito unsure.gif
Atsakyti
perbėgau kiek spėjau smile.gif ..

bitute
tavo Vilnius kaip visuomet wub.gif .. o aguonos tai iš viso... kaip narkomanui seilė nuvarvėjo biggrin.gif labai labai labai 4u.gif

sillwio man pirmoji iš keturių paliko įspūdį.. minkšta, švelnu..to, ko man šiuo metu reikia.. beje antros foto būčiau kirpus viršų.. būčiau palikus tik tas smilgas blush2.gif

Desiree
tavo retro.. man ji retro .. iš tiesų per šviesi.. bandyčiau gal sepia..gal sendinimo variantą.. šaunu, kad turi idėjų.. aš bijau, kad šį kartą pasuosiu su ND unsure.gif

Anasko, tikrai fokusas nušokęs .. papasakok kokiais nustatymais fotografuoji?

Sumulcika gal būsiu nepopuliari, bet man tokios manipuliacijos nepatinka.

Gaziulka,
kažko man ta oranžinė nelabai ,, ypač ta ranka priekinė ..

patiko Liovos leliuko portretukas.. kokybiška ir spalvinga

valandos klasė pirmoji patiko, tik man labiau patiktų, jei vaikai natūraliai dirbtų savo darbus smile.gif

b
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 03 vasario 2008 - 23:48
Westa,

O man tradicinė fotografija ne itin prie širdies. Bet kiekvienas darom tai ką mėgstam ane? mirksiukas.gif

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 03, 23:36)
Anasko, tikrai fokusas nušokęs .. papasakok kokiais nustatymais fotografuoji?
Av rezimas, be blico, 1,8f, iso 400, islaik 1/50 atrodo viskas g.gif aj, buvo autofokusas, nes nespeju dar greit rankom fokusuoti ( ir auto irgi doh.gif ) ir wb castom

Nuotraukas nekomentuosiu, labai galva plysta unsure.gif tik galiu pasakyti kad isiminiau bitesmajos aguonus- super 4u.gif , westos po upelio visos nuotraukos, iskyrus atrodo stalus apverstus ( tiesiog kol kas nepatinka man tokios), Purienos darzelis wub.gif , ir Pupeliuko sesija jb wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 03 vasario 2008 - 23:45
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 23:41)
Westa,

O man tradicinė fotografija ne itin prie širdies. Bet kiekvienas darom tai ką mėgstam ane?  mirksiukas.gif

be abejo mirksiukas.gif
QUOTE(Anasko @ 2008 02 03, 23:41)
Av rezimas, be blico, 1,8f, iso 400, islaik 1/50 atrodo viskas g.gif  aj, buvo autofokusas, nes nespeju dar greit rankom fokusuoti ( ir auto irgi doh.gif ) ir wb castom

prie tokios mažos diafragmos dažnai ryškumo zona nušoka į ryškesnį daiktą.. kažkada jau lyg andriuska rašė.. aš būčiau visgi pridarius g.gif .. su tokia maža diafragma fotografuoju laaabai iš arti.. bandau vis suprats kur jis pas tave ryškumo zona.. lyd pilvukas ir sijonukas g.gif ..o kur fokusavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 03 vasario 2008 - 23:46
O Anasko tai su fokusu padirbėti tikrai reikėtų. Šiaip siūlyčiau pasitreniravimui kiek pabandyti pafotografuoti smulkius objektus, kad ir supermacro ar macro režimu.
O dėl ISO didinimo - ne visada jis gelbsti. Aš, asmeniškai, nemėgstu ISO nusididinti. Ir 800 kaip čia kažkas pasiūlė - bent jau man tai perdaug. Aišku, nuo situacijos priklauso, ir nuo aparatūros. Šiaip - bandyk, bandyk ir bandyk. Tikrai atrasi tau geriausius nusistatymus.
O vaikiuko veido išraiška - super. wub.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Turiu truputuka laiko ne tik paskaityti, bet ir gal kazka pabandyti pakomentuoti ka as matau blush2.gif

Rida_R, Nei viena kaizkaip nekabinanti,man per daug aplinkos,tu daiktu pasaliniu...

Desirre, Man per sviesu, labai jau sviesu,reik labai isiziureti,kad normaliai viska pamatyti..

Westa, Is tu 5 foto, man labiausiai patiko 2 ir 3, tik 3-iai reiktu truputuka ryskumo kazkaip,tie miskai man lb blankus..

vauga, man patiko mergaites foto ant suoliuko..

Simulcika, ojojoj, keik juodos spalvos,man visai nesiziuri... Getter lb graziai ja pataise, tik as netgi dar vos vos ta juoda kirpciau...

Gaziulka, Mano akys laksto nuotraukoje,tai prie juodo kampo,tai i langa,tai i oranzines rankas... man nelabai...

Anasko, fokusas kiek pabeges,keik suprantu, bet man grazi nuotraukele, tinka man tas spalvotas tinklas labai,tik gal prie tokiu spalvu sypseneles noretusi,bet man grazu..

Simulcika,
paskutine foto kazkaip visai nekabina..

Cia tik mano, kaip neprofesionali nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 03 vasario 2008 - 23:48
QUOTE(Anasko @ 2008 02 03, 23:41)
Av rezimas, be blico, 1,8f, iso 400, islaik 1/50 atrodo viskas g.gif  aj, buvo autofokusas, nes nespeju dar greit rankom fokusuoti ( ir auto irgi doh.gif ) ir wb castom

greiciausiai tau sviesos buvo per mazai (Iso kelk, diafragma atverk, blykste isorine), tai islaikymas toks ribinis - galejai nenulaikyt rankoj ar vaikas truputi pajudejo, ir pabega tas fokusas mirksiukas.gif

beje, tu su slaptazodziu nuo ND? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 03 vasario 2008 - 23:49
QUOTE(westa @ 2008 02 03, 23:45)
prie tokios mažos diafragmos dažnai ryškumo zona nušoka į ryškesnį daiktą.. kažkada jau lyg andriuska rašė.. aš būčiau visgi pridarius  g.gif .. su tokia maža diafragma fotografuoju laaabai iš arti.. bandau vis suprats kur jis pas tave ryškumo zona.. lyd pilvukas ir sijonukas  g.gif ..o kur fokusavai?
i aki taikiau verysad.gif tiesiog tikrai reikia viska iki automatizmo davesti, kad nesamoningai jausciau kada ka padidinti kada sumazinti rolleyes.gif
Simulcika, Agniuke aciuks 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 23:46)
O Anasko tai su fokusu padirbėti tikrai reikėtų. Šiaip siūlyčiau pasitreniravimui kiek pabandyti pafotografuoti smulkius objektus, kad ir supermacro ar macro režimu.
O dėl ISO didinimo - ne visada jis gelbsti. Aš, asmeniškai, nemėgstu ISO nusididinti. Ir 800 kaip čia kažkas pasiūlė - bent jau man tai perdaug. Aišku, nuo situacijos priklauso,  ir nuo aparatūros.  Šiaip - bandyk, bandyk ir bandyk. Tikrai atrasi tau geriausius nusistatymus.
O vaikiuko veido išraiška - super.  wub.gif

o as patalpoje, vakare, degant paprastom kambarinem lempom neisivaizuoju mazesnio. ypac jeigu be jokiu papildomu sviesos saltiniu ar blykstes
Atsakyti