Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ačiū už komentarus smile.gif .. iš tiesų jaučiau juodą fotografavimo abstinensiją .. tikėjaus daug iš kelionės o galimybės fotografuot buvo nedaug.. bet kuriuo atveju tikrai yra foto, kurios man mielos smile.gif

Desiree žinai, o man ta pirmoji nespalvota patinka labiau nei namas .. namas šiaip iš saves įdomus.. pirmoje žaidė emocija.. iš tiesų jis išėjo.. nes užkniso žmona, užtįsųsi jį per tokį šaltį ant Merkinės piliakalnio smile.gif .. šitoj foto aš jaučiu jo pyktį

DI .. ačiū už komentarą .. va ir man tos spalvos mielos.. nieko nenoriu joms daryt.. iš tiesų gal nėra tos razinkos jose smile.gif ..

įmesiu dar kelias foto.. kai nebetelpi savy smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 03 vasario 2008 - 22:50
QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 21:27)
Desiree aš vis dar labai laukiu tavo atsakymo dėl kursų  ax.gif  4u.gif
o kodėl lauki mano nuomones, ją juk išsakiau. niekas juk iš mūsų tų kursų nelankė. Jei mane domintų verti tie kursai ko nors ar ne, aš tiesiog bandyčiau pasiieškoti kokių diskusijų, atsiliepimų apie juos internete.
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 02 03, 21:49)
įmesiu dar kelias foto.. kai nebetelpi savy  smile.gif
pirmoji man labai patinka. Liuks.

Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2008 02 03, 21:21)
gal čia kiek geriau? atsiprašau, tikrai nenorėčiau nuolaidų vien dėl to, kad fotografuoju savo vaiką, tiesiog ji dažniausiai būna "po ranka" smile.gif
vis dar trūksta ryškumo. O ir šviesesnės foto norisi.

QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 03, 21:31)
nusicross'inau ir as siandien tongue.gif tas veido orange tai kelia abejoniu, bet siaip patinka
mmmm man ta oranžinė nelabai..
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 21:50)
Prisijungiu ir aš  ax.gif

nu tamsu. nieko nematau.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 18:55)
aš į tokius kursus neičiau

QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 22:58)
o kodėl lauki mano nuomones, ją juk išsakiau. niekas juk iš mūsų tų kursų nelankė. Jei mane domintų verti tie kursai ko nors ar ne, aš tiesiog bandyčiau pasiieškoti kokių diskusijų, atsiliepimų apie juos internete.

Kažkaip man sunkiai sekėsi suprast pirmają tavo nuomonę, todėl paklausiau konkrečiau. Atsakyma gavau - ačiū unsure.gif
Atsakyti
na ir paskutinės mano foto.. pridėjau už visą savaitgalį

,,važiuoju"

user posted image

,,eina"

user posted image

einu peržiūrėt jūsų foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 03 vasario 2008 - 23:20
Buvom vaiku kambary, be galo sunku fotografuoti, ypac kai ant fotiko rodo kad viskas gerai, o realiai kompe vos 1-2 normaliai isejo, ir tos tik seimos albumui verysad.gif Pagavau toki momenta ax.gif mazos dideli rupesciai ax.gif daraiu ir jb,bet labai atrodo tragiskai, dar tas tinklas unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 03, 23:14)
Buvom vaiku kambary

pabėgęs fokusas.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 04, 00:27)
user posted image
Truputuką pakirpau ir kontrastą patvarkiau ir tai čia su Picasa. Ir iš kar supratau kas man nepatiko - buvo per tamsu  smile.gif 

P.S. nuorauką galiu ir išimt jei nenori kad čia kabėtų  mirksiukas.gif
Papildyta:

čia nuolaidų dėl vaikų tikrai niekas nedalina  hihihi.gif 
Niu man ir šita nelabai fokuse...norisi dar aštriau ir dar ryškiau kad būtų, bet čia tik man, gal kitiems kitaip pasirodys  g.gif
Papildyta:
Desiree aš vis dar labai laukiu tavo atsakymo dėl kursų  ax.gif  4u.gif

Tegu kabo, nemaiso. Bet man pirmasis variantas patinka labiau. O fotkiu tvarkymui picasos nenaudoju. Esu fotosopo fane smile.gif

Kitas darbelis is manipuliaciju srities jau smile.gif

user posted image

Prasom labai nekibti prie grudo. Mano fotikas prie menko apsvietimo, padidinus ISO meta neitin grazu gruda.

P.S Pavadinimas "Ryskejantis prisiminimai" Sitas darbelis keliaus i paroda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simulcika: 03 vasario 2008 - 23:22
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 03, 23:19)
pabėgęs fokusas.
doh.gif einu nusisausiu doh.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 23:20)
Esu fotosopo fane smile.gif
Prasom labai nekibti prie grudo.

už pirmą pagarba.
už antra: kažkaip per silpna manipuliacija.
už trečią: tam yra triukšmų slopinimo įrankiai, bet jie naikina detalumą slopindami triukšmus.
Atsakyti
Anasko, Iso tavo mazokas, galejai dar kelti bent iki 800. Ir fokusas pabeges, net nelabai suprantu kur, ant sijonuko berods. nei tinklas, nei spalvos nemaiso - greiciau atvirksciai, gerai juos panaudojus, sakyciau, linksmas, spalvingas fonas vaiku fotografavimui. nors kaip sitam vienam kadrui gal per daug tu spalvotu demiu paemei - kairiam apatiniam kampe kzk melyno, ta melyna deze uz tinklo, staliuko krastelis, kzk palei tinkla - as arba dar labiau atverciau diafragma, arba tiesiog kitaip deliociau kompozicija
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 23:20)
Tegu kabo, nemaiso.  Bet man pirmasis variantas patinka labiau. O fotkiu tvarkymui picasos nenaudoju. Esu fotosopo fane smile.gif
user posted image
P.S Pavadinimas "Ryskejantis prisiminimai"  Sitas darbelis keliaus i paroda smile.gif

Aš picasos irgi nebenaudoju, tiesiog pirma programa po ranka pasitaikė biggrin.gif

Manipuliacijos man nelabai, kažko trūksta, kažkas kažkur panašaus jau ne kartą matyta blush2.gif bet čia tik mano subjektyvi nuomonė doh.gif
Atsakyti