ačiū už komentarus .. iš tiesų jaučiau juodą fotografavimo abstinensiją .. tikėjaus daug iš kelionės o galimybės fotografuot buvo nedaug.. bet kuriuo atveju tikrai yra foto, kurios man mielos
Desiree žinai, o man ta pirmoji nespalvota patinka labiau nei namas .. namas šiaip iš saves įdomus.. pirmoje žaidė emocija.. iš tiesų jis išėjo.. nes užkniso žmona, užtįsųsi jį per tokį šaltį ant Merkinės piliakalnio .. šitoj foto aš jaučiu jo pyktį
DI .. ačiū už komentarą .. va ir man tos spalvos mielos.. nieko nenoriu joms daryt.. iš tiesų gal nėra tos razinkos jose ..
įmesiu dar kelias foto.. kai nebetelpi savy
QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 21:27)
Desiree aš vis dar labai laukiu tavo atsakymo dėl kursų
o kodėl lauki mano nuomones, ją juk išsakiau. niekas juk iš mūsų tų kursų nelankė. Jei mane domintų verti tie kursai ko nors ar ne, aš tiesiog bandyčiau pasiieškoti kokių diskusijų, atsiliepimų apie juos internete.Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 02 03, 21:49)
įmesiu dar kelias foto.. kai nebetelpi savy
pirmoji man labai patinka. Liuks.Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2008 02 03, 21:21)
gal čia kiek geriau? atsiprašau, tikrai nenorėčiau nuolaidų vien dėl to, kad fotografuoju savo vaiką, tiesiog ji dažniausiai būna "po ranka"
vis dar trūksta ryškumo. O ir šviesesnės foto norisi. QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 03, 21:31)
nusicross'inau ir as siandien tas veido orange tai kelia abejoniu, bet siaip patinka
mmmm man ta oranžinė nelabai..QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 21:50)
Prisijungiu ir aš
nu tamsu. nieko nematau.
QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 18:55)
aš į tokius kursus neičiau
QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 22:58)
o kodėl lauki mano nuomones, ją juk išsakiau. niekas juk iš mūsų tų kursų nelankė. Jei mane domintų verti tie kursai ko nors ar ne, aš tiesiog bandyčiau pasiieškoti kokių diskusijų, atsiliepimų apie juos internete.
Kažkaip man sunkiai sekėsi suprast pirmają tavo nuomonę, todėl paklausiau konkrečiau. Atsakyma gavau - ačiū
QUOTE(Anasko @ 2008 02 03, 23:14)
Buvom vaiku kambary
pabėgęs fokusas.
QUOTE(Getter @ 2008 02 04, 00:27)
Truputuką pakirpau ir kontrastą patvarkiau ir tai čia su Picasa. Ir iš kar supratau kas man nepatiko - buvo per tamsu
P.S. nuorauką galiu ir išimt jei nenori kad čia kabėtų
Papildyta:
čia nuolaidų dėl vaikų tikrai niekas nedalina
Niu man ir šita nelabai fokuse...norisi dar aštriau ir dar ryškiau kad būtų, bet čia tik man, gal kitiems kitaip pasirodys
Papildyta:
Desiree aš vis dar labai laukiu tavo atsakymo dėl kursų
Tegu kabo, nemaiso. Bet man pirmasis variantas patinka labiau. O fotkiu tvarkymui picasos nenaudoju. Esu fotosopo fane
Kitas darbelis is manipuliaciju srities jau
Prasom labai nekibti prie grudo. Mano fotikas prie menko apsvietimo, padidinus ISO meta neitin grazu gruda.
P.S Pavadinimas "Ryskejantis prisiminimai" Sitas darbelis keliaus i paroda
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 23:20)
Esu fotosopo fane
Prasom labai nekibti prie grudo.
Prasom labai nekibti prie grudo.
už pirmą pagarba.
už antra: kažkaip per silpna manipuliacija.
už trečią: tam yra triukšmų slopinimo įrankiai, bet jie naikina detalumą slopindami triukšmus.
Anasko, Iso tavo mazokas, galejai dar kelti bent iki 800. Ir fokusas pabeges, net nelabai suprantu kur, ant sijonuko berods. nei tinklas, nei spalvos nemaiso - greiciau atvirksciai, gerai juos panaudojus, sakyciau, linksmas, spalvingas fonas vaiku fotografavimui. nors kaip sitam vienam kadrui gal per daug tu spalvotu demiu paemei - kairiam apatiniam kampe kzk melyno, ta melyna deze uz tinklo, staliuko krastelis, kzk palei tinkla - as arba dar labiau atverciau diafragma, arba tiesiog kitaip deliociau kompozicija
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 23:20)
Tegu kabo, nemaiso. Bet man pirmasis variantas patinka labiau. O fotkiu tvarkymui picasos nenaudoju. Esu fotosopo fane
Aš picasos irgi nebenaudoju, tiesiog pirma programa po ranka pasitaikė
Manipuliacijos man nelabai, kažko trūksta, kažkas kažkur panašaus jau ne kartą matyta bet čia tik mano subjektyvi nuomonė