Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(marakeš @ 2008 02 03, 21:54)
man patinka žvilgsnis. bet tai jau turbūt mano pačios problema smile.gif matau, kad neryški...reikės turbūt pradžiai pasirinkti mažau judantį objektą

Labai gerai ir tai ne problema mirksiukas.gif tiesiog tas žvilgsnis man asmeniškai patiktų labiau jei būtų fokusas, taip kad nenukabink nosies, o fotoaparatą į rankas ir pirmyn bandyt tol kol akytės bus fokuse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 23:51)
marakeš ryškumo/fokuso trūksta, jis grybauja kažkur tarp rankytės ir kakliuko. Ryškiausios turėtų būti akytės, negi tau jos čia ryškios pačiai? Ir kaip jau įprasta klaust kas tau šioje nuotraukoje patinka? Apart to kad tai tavo vaikas?  4u.gif

Simulcika, kažkas nuotraukoje patinka, bet kažkas ir ne  g.gif  o kuom tau ji pačiai patinka?

Geter, dieviniu niūrius, debesuotus peizažus. Ne kiekvieną vakarą gali taip nutraukti. Todėl ir patinka, dėl niūrumo.
Atsakyti
Rida R berniukas ir man patinka. ir mergytė patinka. Bet nuotraukos tai nelabai. Tiesiog fotografuota, nemąstant daug apie nieką. Pirmoje ir antroje spalvos neaišku kokios. Trečioje spalvos geros. Trečioje norisi geresnės kompozicijos ir kiek paplaukusio fono. Norisi minkšto, šiltutėlio švelnaus jos miegelio. Pirmoje ir antroje kompozicija nekokia.
Aš dar tokį pasiūlymą turiu. Pradžioje stenkitės kadruoti taisyklingai, bet nekarpykit nuotraukų bet kokiu formatu. Karpykit jau tuomet, kai išmoksit bent kažkiek teisingai sukomponuoti.

Westa sveika sugrįžusi. Tvarkingų darbų atsivežei. Bet man šįkart nelabai. Kažkaip emociškai netraukia.

Iš antrosios serijos, antroji su nameliu patinka. Pirmą žiūriu ir nesuprantu. kažkas nepatinka, bet kas....?

Vauga na tvarkinga. daryčiau juodai baltą. taip labiau paryškintum jos nenuotaiką.

Sayonara, linkim, kad skausmai greitai praeitų 4u.gif

Marakeš fokusas nubėgo ne ten kur norėtųsi.

QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 20:50)
Prisijungiu ir aš  ax.gif
apačios man per daug, tiek daug tos juodos. Gerokai apkarpyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 vasario 2008 - 22:17
Uzbegu trumpam...
Desiree, is tikruju ir man per sviesu. Net ne visas detales sekasi iziureti, o ir veido bruozu.
Bitute, tavo foto su aguonomis - fantastiskos smile.gif Kabinciausi ant sienos wub.gif
Westa, man croso cia visai nereikia. Zinai.... man patinka cia isblukusios spalvos (nors nera jau jos tokios ir isblukusios). Kaip bebutu, bet cia lietuviskos spalvos. Naturalios. Labai artimos. dabar neatsimenu kuri, bet viena lyg ir buvo blankoka, bet visos kitos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 04, 00:12)
apačios man per daug, tiek daug tos juodos. Gerokai apkarpyčiau.

Nekarpysiu. Nukirpus nebelieka ispūdžio, "nebeatsimuša" dangus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 03, 21:15)
Nekarpysiu. Nukirpus nebelieka ispūdžio, "nebeatsimuša" dangus.  ax.gif
smile.gif gerai, kad gini savo darbus
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 22:12)
Aš dar tokį pasiūlymą turiu. Pradžioje stenkitės kadruoti taisyklingai, bet nekarpykit nuotraukų bet kokiu formatu. Karpykit jau tuomet, kai išmoksit bent kažkiek teisingai sukomponuoti.

Dėkui už patarimus 4u.gif Nuotraukas teko karpyti, nes vaikis žaidė tokioje mažoje erdvėje: iš vienos pusės sofa, iš kitos lovytė, o prie kojų apsikrovė pliušinukais, tad visa tai norėjosi nukirpti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 03 vasario 2008 - 22:19
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 03, 21:18)
Dėkui už patarimus  4u.gif Nuotraukas teko karpyti, nes vaikis žaidė tokioje mažoje erdvėje: iš vienos pusės sofa, iš kitos lovytė, o prie kojų apsikrovė pliušinukais, tad visa tai norėjosi nukirpti  ax.gif
nereikia iš karto imti ir karpyti nuotraukų. Pabandyk pažaisti su diafragma. Ir tai, kas dabar trukdo taps pliusu.
Atsakyti
gal čia kiek geriau? atsiprašau, tikrai nenorėčiau nuolaidų vien dėl to, kad fotografuoju savo vaiką, tiesiog ji dažniausiai būna "po ranka" smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Truputuką pakirpau ir kontrastą patvarkiau ir tai čia su Picasa. Ir iš kar supratau kas man nepatiko - buvo per tamsu smile.gif

P.S. nuorauką galiu ir išimt jei nenori kad čia kabėtų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2008 02 03, 22:21)
gal čia kiek geriau? atsiprašau, tikrai nenorėčiau nuolaidų vien dėl to, kad fotografuoju savo vaiką, tiesiog ji dažniausiai būna "po ranka" smile.gif

user posted image

čia nuolaidų dėl vaikų tikrai niekas nedalina hihihi.gif
Niu man ir šita nelabai fokuse...norisi dar aštriau ir dar ryškiau kad būtų, bet čia tik man, gal kitiems kitaip pasirodys g.gif
Papildyta:
Desiree aš vis dar labai laukiu tavo atsakymo dėl kursų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
nusicross'inau ir as siandien tongue.gif tas veido orange tai kelia abejoniu, bet siaip patinka
user posted image

Atsakyti
Marakeš, oi nuolaidų tada jaučiu mum visom reiktų lotuliukas.gif nes tikrai didžioji dalis čia savo vaikus fotografuoja lotuliukas.gif nuolaidų tikrai nesulauksi tongue.gif pirmoji visiškai su nuplaukusiu fokusu, antroji irgi nepakankamai ryški, plius norisi truputį pažaisti su šviesumu/tamsumu, nes viskas daugiau mažiau viename šviesumo lygyje, norisi šešėlių. Čia tiesiog plekštelėjai aparatu nedaug galvodama, nepasirinkai įdomesnio kampo wink.gif suprantu, kad tik pradėjusį gulėti ant pilviuko vaiką sunkoka fotografuoti įdomesniu kampu, bet įmanoma, va Wyshnia parodė stulbinamas nuotraukas visiškai naujagimio (spėju kokio mėn amžiaus) wub.gif

Simulcika, nelabai kabina.. Getter koreguotas variantas man kiek geriau..
Atsakyti