Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 02 03, 20:13)
aš šiandien Lietuvos šiek tiek parodau  smile.gif .. saulės per savaitgalį mažai buvo.. tokia ta Lietuva šiomis dienomis ..

tokios tvarkingos visos.... žinai, čia labai cross'as tiktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif pagyvintų šiek tiek, nes dabar man spalvos blankokos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 20:19)
tokios tvarkingos visos.... žinai, čia labai cross'as tiktų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pagyvintų šiek tiek, nes dabar man spalvos blankokos  g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 03, 20:19)

juokis, juokis. tuoj pati cross'int viską pradėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 21:21)
juokis, juokis. tuoj pati cross'int viską pradėsi  lotuliukas.gif

jo jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Rimtai Westa, truputį nuobodokos spalvos, beje ne veltui koją į upelį kišai, ji man geriausia iš visos serijos wink.gif tik vos per melsva mano skoniu...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 20:19)
tokios tvarkingos visos.... žinai, čia labai cross'as tiktų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pagyvintų šiek tiek, nes dabar man spalvos blankokos  g.gif  biggrin.gif

tiesą sakant apsinuakę buvo.. tokios ir buvo spalvos smile.gif .. kam čia ką gražint, tokia diena buvo, tokia ir yra smile.gif

įdedu dar vieną smile.gif . va čia spalvų nesinorėjo...

,,išėjo..."

user posted image

user posted image

ar ir kitiems mėlyna mano upelyje ? g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 03 vasario 2008 - 20:56
siek tiek susipyko....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 20:21)
juokis, juokis. tuoj pati cross'int viską pradėsi  lotuliukas.gif

visiškai įmanomas variantas smile.gif

sorry, nekomentuosiu nuotraukų, nes labai galvą skauda.. esu liūdnas Keksas..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 02, 19:48)
Pas mus šiandien pagaliau pasnigo:

Kaip gražu bigsmile.gif
Pirmoje labai gražus snieguotų šakų raštas. Tik man kiek šviesesnės norėtusi.
Labiausiai man patiko trečia. Tos snaigės tokio sunkaus dangaus fone. Tik tuos grėsmingus debesis sušvelnina viršutinė dalis su properšom. Atrodo kaip iš kitos nuotraukos ir naikina tą sunkios grėsmingos žiemos nuotaiką. O gal kaip tik palengvina g.gif Bet labai gražu smile.gif
Ketvirta irgi smagi. Ypač tas medis ax.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 14:49)
susirgau cross'u  doh.gif  unsure.gif

Liuuuuks bigsmile.gif Labai labai gražu. Ypač pirma bigsmile.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 03, 20:13)
sveikutės  4u.gif

1... tokia ta Lietuva šiomis dienomis ..

2.čia tas nelemtas upeliukas  smile.gif 

3.ant Merkinės piliakalnio .. faktas - vasarą čia gražiau  smile.gif

1. Labiau patiko JB variantas. Tada tikrai tokia niūri lietuviška žiema-nežiema.
2. Šita smagi ir spalvota. Jau kažkiek į pavasarį traukia smile.gif
3. Gražios lygumos. Gal kiek melsvumo ir per daug ax.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 03, 20:25)

,,išėjo..."

Šitai lyg ryškumo trūksta... ar sukti kažkiek norisi... nžn

QUOTE(sayonara @ 2008 02 03, 21:08)

sorry, nekomentuosiu nuotraukų, nes labai galvą skauda.. esu liūdnas Keksas..sad.gif

console.gif
Atsakyti
sveiki,

tiek visko prisiskaičiau per visas temas, kad peršokau iš karto į antrą stadiją - aš nieko nemoku smile.gif

štai, mano bandymas, laukiu kritikos strėlių smile.gif

user posted image
Atsakyti
Prisijungiu ir aš ax.gif

user posted image
Atsakyti
marakeš ryškumo/fokuso trūksta, jis grybauja kažkur tarp rankytės ir kakliuko. Ryškiausios turėtų būti akytės, negi tau jos čia ryškios pačiai? Ir kaip jau įprasta klaust kas tau šioje nuotraukoje patinka? Apart to kad tai tavo vaikas? 4u.gif

Simulcika, kažkas nuotraukoje patinka, bet kažkas ir ne g.gif o kuom tau ji pačiai patinka?
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 22:51)
marakeš ryškumo/fokuso trūksta, jis grybauja kažkur tarp rankytės ir kakliuko. Ryškiausios turėtų būti akytės, negi tau jos čia ryškios pačiai? Ir kaip jau įprasta klaust kas tau šioje nuotraukoje patinka? Apart to kad tai tavo vaikas?  4u.gif

Simulcika, kažkas nuotraukoje patinka, bet kažkas ir ne  g.gif  o kuom tau ji pačiai patinka?

man patinka žvilgsnis. bet tai jau turbūt mano pačios problema smile.gif matau, kad neryški...reikės turbūt pradžiai pasirinkti mažau judantį objektą
Atsakyti