Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

mano ieškojimai namų darbams. Kažkodėl neišdrįsau kelti į albumą.
Naiviai viliuosi, kad pavyks paruošti kitą foto.Nors.....
Vyras šaukia, kad per šviesju jam čia viskas, o aš prisivarčiau įvairių tų laikų foto ir vaizdas būtent toks užsifiksavo.
Lauksiu įvairių nuomonių. Šiaip pati nesuprantu patinka man ar ne. Senokai savo nuotraukas su kompiuteriu tvarkiau, tai kažkaip keista į jas tokias žiūrėti. Visai galimas daiktas ir nusitvarkiau. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 vasario 2008 - 19:32
Desiree, pritariu tavo vyrui - man ir per šviesu ax.gif bet šiaip visai įdomiai atrodo. kažkoks visai kitoks darbas. nepanašu į tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 18:39)
Desiree, pritariu tavo vyrui - man ir per šviesu  ax.gif bet šiaip visai įdomiai atrodo. kažkoks visai kitoks darbas. nepanašu į tave  biggrin.gif
na kai jau du sako, kad per šviesu tai tikriausiai ir per šviesu. Taip norėtųsi dabar kokį senolių albumą pasivartyti.
O kad į mane nepanašu tai visai sutinku.
Avytess dar kartelį norėjau padėkoti už nuostabią temą, nes dar nei vienam nd tiek info neieškojau internete kaip šiems. O ir naujo daug sužinojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 vasario 2008 - 19:45
Desiree ir man kiek per šviesu 4u.gif bet tai gražuuuu! 4u.gif

Bite! super aguonos! gavau aš action, viskas veikia... o gaila verysad.gif lotuliukas.gif praleidinėju dabar nuotraukas pro tą action.. blogis, ne kitaip lotuliukas.gif atvirai šnekant nerealus rezultatas thumbup.gif bet tikiuosi, jį gauti su skaidrėm natūraliai, kaip tik vieną įsidėjau į aparatą..
Atsakyti
Desiree, man per sviesu, nors ko gero, kai tokia tema prie to sviesumo nesikabineciau. as irgi be aiskios nuomones - man irgi atrodo, kad siai temai visai tinka kompiuterinis apdirbimas, bet irgi - tai pati nuotrauka per siuolaikiska atrodo, tai pernelyg dirbtinai koks efektas atrodo unsure.gif
Atsakyti
Desiree, o man ne per šviesu, nes ir aš tų laikų portretais domėjausi, jie dažnu atveju būtent taip ir atrodo - laiko išblukinti o gal ir tokie nuo pradžių buvę. tik mano akims rėmelis, vinjetė ar kaip tą daiktą pavadinti pernelyg šiuolaikinis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 03, 19:03)
Desiree, o man ne per šviesu, nes ir aš tų laikų portretais domėjausi, jie dažnu atveju būtent taip ir atrodo - laiko išblukinti o gal ir tokie nuo pradžių buvę. tik mano akims rėmelis, vinjetė ar kaip tą daiktą pavadinti pernelyg šiuolaikinis smile.gif 4u.gif
dėl rėmelių sutinku. ir dar pritiurlinau aš ten, du skirtingi atspalviai. Nemoku su ps dirbti, tai geriau pirštukų ir nereiktų kišti lotuliukas.gif
Įdomu kad tau taip pat ne per šviesu. Gal reiktų tuomet kokio viduriuko ieškoti.
O jei tarkim šviesumas būtų toks, koks turi būti, rėmelis taip pat. Pati nuotrauka bent jau į temą ar nelabai? Aš juk linkusi į temą nepataikyti, tai įdomu kaip šįkart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 20:06)
dėl rėmelių sutinku. ir dar pritiurlinau aš ten, du skirtingi atspalviai. Nemoku su ps dirbti, tai geriau pirštukų ir nereiktų kišti  lotuliukas.gif
Įdomu kad tau taip pat ne per šviesu. Gal reiktų tuomet kokio viduriuko ieškoti.
O jei tarkim šviesumas būtų toks, koks turi būti, rėmelis taip pat. Pati nuotrauka bent jau į temą ar nelabai? Aš juk linkusi į temą nepataikyti, tai įdomu kaip šįkart  ax.gif

man asmeniškai labai į temą.. ne pats tas retro, apie kurį, manau, avytess kalbėjo, šiek tiek ankstesnis stilius, bet tuo metu, jei gerai pamenu, būtent rytietiški motyvai buvo baisiai populiarūs - skraistės, skaros, galvos įvairūs aksesuarai. vis ta kolonialistinės politikos įtaka išlikus.. 4u.gif dėl rėmelių man kažko su "kvarbatkom" norėtųsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 03, 19:56)
gavau aš action, viskas veikia... o gaila verysad.gif  lotuliukas.gif praleidinėju dabar nuotraukas pro tą action.. blogis, ne kitaip lotuliukas.gif atvirai šnekant nerealus rezultatas thumbup.gif bet tikiuosi, jį gauti su skaidrėm natūraliai, kaip tik vieną įsidėjau į aparatą..

tai va kad blogis lotuliukas.gif nebenoriu jokių natūralių spalvų lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

buvau trumpam išvykus, pasiilgau skyrelio smile.gif .. parsivežiau kelias foto.. oras deja nelabai dėkingas buvo fotografavimui.. o ir sugebėjau vieną koją į upelį įkišt gero kadro beieškodama smile.gif

greit permečiau akimis temą.. pakomentuosiu vėliau.. užfiksavau sillwio Švediją smile.gif .. aš šiandien Lietuvos šiek tiek parodau smile.gif .. saulės per savaitgalį mažai buvo.. tokia ta Lietuva šiomis dienomis ..

user posted image

čia tas nelemtas upeliukas smile.gif

user posted image

ant Merkinės piliakalnio .. faktas - vasarą čia gražiau smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 03 vasario 2008 - 20:14
QUOTE(sayonara @ 2008 02 03, 19:09)
man asmeniškai labai į temą.. ne pats tas retro, apie kurį, manau, avytess kalbėjo, šiek tiek ankstesnis stilius, bet tuo metu, jei gerai pamenu, būtent rytietiški motyvai buvo baisiai populiarūs - skraistės, skaros, galvos įvairūs aksesuarai. vis ta kolonialistinės politikos įtaka išlikus.. 4u.gif
aš į tą ankstesnį periodą ir taikiau smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 19:10)
tai va kad blogis  lotuliukas.gif nebenoriu jokių natūralių spalvų  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif o aš tik užbaigiau skaidrių juostelę cross procesui ir kitą kurią dėsiu bus normali spalvota.
noriu normalių, tikrų spalvų smile.gif
Reiktų man trečio užpakaliuko hasseliui. nes cross ne visur tinka, kai kur norisi tiesiog paprastų spalvų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 vasario 2008 - 20:15
man tas skaitmeninis cross tai blogis nerealus biggrin.gif nu nesąmonė, kai vienu paspaudimu padarai cross procesą, nu va pasižaidžiau, škias, užteks dabar lotuliukas.gif ramu, reikia eit fotografuot. Į juostą biggrin.gif
Atsakyti