mano ieškojimai namų darbams. Kažkodėl neišdrįsau kelti į albumą.
Naiviai viliuosi, kad pavyks paruošti kitą foto.Nors.....
Vyras šaukia, kad per šviesju jam čia viskas, o aš prisivarčiau įvairių tų laikų foto ir vaizdas būtent toks užsifiksavo.
Lauksiu įvairių nuomonių. Šiaip pati nesuprantu patinka man ar ne. Senokai savo nuotraukas su kompiuteriu tvarkiau, tai kažkaip keista į jas tokias žiūrėti. Visai galimas daiktas ir nusitvarkiau.
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 18:39)
Desiree, pritariu tavo vyrui - man ir per šviesu bet šiaip visai įdomiai atrodo. kažkoks visai kitoks darbas. nepanašu į tave
na kai jau du sako, kad per šviesu tai tikriausiai ir per šviesu. Taip norėtųsi dabar kokį senolių albumą pasivartyti.O kad į mane nepanašu tai visai sutinku.
Avytess dar kartelį norėjau padėkoti už nuostabią temą, nes dar nei vienam nd tiek info neieškojau internete kaip šiems. O ir naujo daug sužinojau.
Desiree ir man kiek per šviesu bet tai gražuuuu!
Bite! super aguonos! gavau aš action, viskas veikia... o gaila praleidinėju dabar nuotraukas pro tą action.. blogis, ne kitaip atvirai šnekant nerealus rezultatas bet tikiuosi, jį gauti su skaidrėm natūraliai, kaip tik vieną įsidėjau į aparatą..
Bite! super aguonos! gavau aš action, viskas veikia... o gaila praleidinėju dabar nuotraukas pro tą action.. blogis, ne kitaip atvirai šnekant nerealus rezultatas bet tikiuosi, jį gauti su skaidrėm natūraliai, kaip tik vieną įsidėjau į aparatą..
QUOTE(sayonara @ 2008 02 03, 19:03)
Desiree, o man ne per šviesu, nes ir aš tų laikų portretais domėjausi, jie dažnu atveju būtent taip ir atrodo - laiko išblukinti o gal ir tokie nuo pradžių buvę. tik mano akims rėmelis, vinjetė ar kaip tą daiktą pavadinti pernelyg šiuolaikinis
dėl rėmelių sutinku. ir dar pritiurlinau aš ten, du skirtingi atspalviai. Nemoku su ps dirbti, tai geriau pirštukų ir nereiktų kišti Įdomu kad tau taip pat ne per šviesu. Gal reiktų tuomet kokio viduriuko ieškoti.
O jei tarkim šviesumas būtų toks, koks turi būti, rėmelis taip pat. Pati nuotrauka bent jau į temą ar nelabai? Aš juk linkusi į temą nepataikyti, tai įdomu kaip šįkart
QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 20:06)
dėl rėmelių sutinku. ir dar pritiurlinau aš ten, du skirtingi atspalviai. Nemoku su ps dirbti, tai geriau pirštukų ir nereiktų kišti
Įdomu kad tau taip pat ne per šviesu. Gal reiktų tuomet kokio viduriuko ieškoti.
O jei tarkim šviesumas būtų toks, koks turi būti, rėmelis taip pat. Pati nuotrauka bent jau į temą ar nelabai? Aš juk linkusi į temą nepataikyti, tai įdomu kaip šįkart
Įdomu kad tau taip pat ne per šviesu. Gal reiktų tuomet kokio viduriuko ieškoti.
man asmeniškai labai į temą.. ne pats tas retro, apie kurį, manau, avytess kalbėjo, šiek tiek ankstesnis stilius, bet tuo metu, jei gerai pamenu, būtent rytietiški motyvai buvo baisiai populiarūs - skraistės, skaros, galvos įvairūs aksesuarai. vis ta kolonialistinės politikos įtaka išlikus.. dėl rėmelių man kažko su "kvarbatkom" norėtųsi
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 03, 19:56)
gavau aš action, viskas veikia... o gaila praleidinėju dabar nuotraukas pro tą action.. blogis, ne kitaip atvirai šnekant nerealus rezultatas bet tikiuosi, jį gauti su skaidrėm natūraliai, kaip tik vieną įsidėjau į aparatą..
tai va kad blogis nebenoriu jokių natūralių spalvų
sveikutės
buvau trumpam išvykus, pasiilgau skyrelio .. parsivežiau kelias foto.. oras deja nelabai dėkingas buvo fotografavimui.. o ir sugebėjau vieną koją į upelį įkišt gero kadro beieškodama
greit permečiau akimis temą.. pakomentuosiu vėliau.. užfiksavau sillwio Švediją .. aš šiandien Lietuvos šiek tiek parodau .. saulės per savaitgalį mažai buvo.. tokia ta Lietuva šiomis dienomis ..
čia tas nelemtas upeliukas
ant Merkinės piliakalnio .. faktas - vasarą čia gražiau
buvau trumpam išvykus, pasiilgau skyrelio .. parsivežiau kelias foto.. oras deja nelabai dėkingas buvo fotografavimui.. o ir sugebėjau vieną koją į upelį įkišt gero kadro beieškodama
greit permečiau akimis temą.. pakomentuosiu vėliau.. užfiksavau sillwio Švediją .. aš šiandien Lietuvos šiek tiek parodau .. saulės per savaitgalį mažai buvo.. tokia ta Lietuva šiomis dienomis ..
čia tas nelemtas upeliukas
ant Merkinės piliakalnio .. faktas - vasarą čia gražiau
QUOTE(sayonara @ 2008 02 03, 19:09)
man asmeniškai labai į temą.. ne pats tas retro, apie kurį, manau, avytess kalbėjo, šiek tiek ankstesnis stilius, bet tuo metu, jei gerai pamenu, būtent rytietiški motyvai buvo baisiai populiarūs - skraistės, skaros, galvos įvairūs aksesuarai. vis ta kolonialistinės politikos įtaka išlikus..
aš į tą ankstesnį periodą ir taikiau QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 19:10)
tai va kad blogis nebenoriu jokių natūralių spalvų
o aš tik užbaigiau skaidrių juostelę cross procesui ir kitą kurią dėsiu bus normali spalvota.noriu normalių, tikrų spalvų
Reiktų man trečio užpakaliuko hasseliui. nes cross ne visur tinka, kai kur norisi tiesiog paprastų spalvų.
man tas skaitmeninis cross tai blogis nerealus nu nesąmonė, kai vienu paspaudimu padarai cross procesą, nu va pasižaidžiau, škias, užteks dabar ramu, reikia eit fotografuot. Į juostą