Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(almantė_k @ 2008 02 03, 17:23)
sveiki, gal kas nors galetumet atsiusti plugina J/B nuotraukoms daryt?
almante.k@gmail.com
aciu smile.gif 4u.gif

Kelioms į gmail'ą nenusiusiuntė, tai jei neateis tai rašyk kitą meilą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 18:04)
Ačiū ir už tokį komentarą, bet klausiu ar 'to šampūno sudėtis' gera?

kiek perbegau akimis, tikrai geros info.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 14:35)

Grįžtu prie Žuveliuko pasiūlymo duoti Myway ir deNada slaptažodį. Aš tai irgi sutinku. Gal siunčiam? O gal jau turit?

dar neturiu, nežinau, ar verta dar esu doh.gif (mažai fotografuoju, o Kaune reikia tiesiog ieškoti akimirkų, nes ne viskas gražu - ypač lauke. Šiandien buvau meiste, parsinešiau namo foto, bet įkelsiu vėliau (tikiuosi, kad šiandien dar) wub.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 15:49)
susirgau cross'u  doh.gif  unsure.gif
user posted image
user posted image
user posted image

laaabai gražu wub.gif prisiminiau kelionę pro Lenkiją, kai mačiau panašius vaizdelius, o fotiko neturėjau, širdis verkė, kaip norėjosi irgi tai užfiksuoti. Dabar džiaugiuosi, kad pramokusi kažkiek iki vasaros nebūsiu visai žalia ir kai bus gražu, fotografuosiu daug geriau thumbup.gif Gal gali ir man atsiųsti pluginą ar nuorodą, kaip ką naudojai, tiesiog patiko toks pateikimas labai blush2.gif

QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 16:22)
Gal galit kas nors trumpai peržvelgti ir patarti ar verta tokius palankyti?

jei kelionės, tai kodėl gi ne - bus nusimanančių apie meną, pailsėsi, pamatysi kitų darbus ir pabendrausi su profesionalais mirksiukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 17:38)
tik neprisimenu iš kur jį gavau, ar čia iš Avytess nuorodos (http://www.atncentral.com/download.htm#Crops) ar aš jį anksčiau turėjau. jei norit, galiu atsiųst.

man kažkas užstrigo ar negavau, tai norėčiau gauti į skypą: ledinekauniete arba i el. pasta: kaitrisaule@gmail.com

QUOTE(Lil'Princess @ 2008 02 03, 18:33)
Tęsiu 'retro' temą  mirksiukas.gif
user posted image

nepatinka laidas, siena apacioje. kirpciau. o ant tos lempos uzdeciau koki kartono gabaleli, tada virsuje netrukdytu sviesa krentanti. jau antras variantas tikrai daug geresnis. namie daug daugiau gali padirbeti, nei mieste, kai norisi tik nufotografuoti ir toliau keliauti biggrin.gif dar sonu gali atsistoti, salia sienos, gal bus idomiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MyWay: 03 vasario 2008 - 18:20
radau apie cross video tutorial'ą
http://www.photoshop...post_id=300189#
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 03, 18:03)
Teoriskai nelebai, praktiskai kazkiek. Nors manasis atsaude jau ~20 000 kartu, taciau dar gyvas. Siaip tokios klases aparatams yra ~ 50  000 kadru skaicius, bet buna, kad sulaukia ir 75 000 ir mirsta uzraktas po 30 000 paspaudimu.

Labai dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 17:01)
tikrink paštą  mirksiukas.gif

acius, gavau, veikia biggrin.gif ... jau spejau puse laptopoe esanciu nuotrauku ''praactiont'' biggrin.gif

Lil'Princess, sviestuvas kokybiskai nufotografuotas, bet as necentruociau, cietos daugiau palikciau ir dar su PS nuotaikos pabandyciau pridet 4u.gif Naktine nuotrauka griuna mirksiukas.gif o taip pat, zinoma kiekvienas gali interpretuoti savaip, bet man cia nedaug tos gatves, gal greiciau naktis g.gif

Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 18:20)
radau apie cross video tutorial'ą
http://www.photoshop...post_id=300189#

biggrin.gif jauciu ir as tuoj virusa pasigausiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bitut, nuostabios aguonos!!! as irgi noriu!
Nelabai turiu laiko visko perziuret, gal ryt kokiu minciu ar komentaru bus. Beje, jei dar ka domina - Kunciaus fotografiju albumas tikrai buvo Baltu lanku knygyne Vilniaus ir Kauno Akropoliuos, dar maciau Pilies gatvej prancuzisko knygyno lange, bet tai buvo apie Kaledas - gal dar yra...
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2008 02 03, 13:03)
Sveikuciai smile.gif
Ziuriu i prapuolusiu sarasa jau iraset tongue.gif . Ech... su mokslais, darbais, namu rupestukais buvau uzsikasusi... doh.gif
sveika sugrįžusi

QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 14:22)
Radau fotografijos kursus, pateikta labiai įdomiai, su pamokom, kelionėm ir t.t. Gal galit kasnors trumpai peržvelgti ir patarti ar verta tokius palankyti? 
aš į tokius kursus neičiau

QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 15:38)
va tai ir nustebinai ax.gif oi, kaip malonu. iš manęs jau antrą kartą nori pirkt nuotrauką  blush2.gif  geriau aš tau ją padovanosiu wub.gif meilu tau ją atsiųst? ar man atspausdint? bet bijau, kad nesusiglamžytų  g.gif
gal tuomet mainomės? Aš norėčiau tavosios mailu buuuchepaula@yahoo.com, o jei kuri iš mano tau patiko, galiu atspausdinti ir atsiųsti. Jei ne, tuomet liksiu skolinga vieną, iki to laiko, kai pamatysi tą, kurios norėtum 4u.gif

QUOTE(Cinside @ 2008 02 03, 15:50)
Sveiki. Esu viena iš tų "tyliųjų" skaitytojų.
sveika prisijungusi

QUOTE(Lil'Princess @ 2008 02 03, 16:33)
Tęsiu 'retro' temą  mirksiukas.gif
na kokybė yra, objektas irgi geras, bet na tiesiog nekabina ši nuotrauka. Aš iš tų, kuriems norisi interpretacijų, nepakanka man vieno objekto foto.

QUOTE(Lil'Princess @ 2008 02 03, 16:58)
O štai temai 'gatvė' galiu priskirti neseniai padarytą nuotrauką:
kokybės stinga. o ir šiaip, nelabai įdomiai žiūrisi.

Siunčiu slaptažodį de Nadai ir Myway 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 vasario 2008 - 18:58
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 17:38)
turiu tokį action'ą Lomo Cross processing. tik neprisimenu iš kur jį gavau, ar čia iš Avytess nuorodos (http://www.atncentral.com/download.htm#Crops) ar aš jį anksčiau turėjau. jei norit, galiu atsiųst.

Aš irgi noriu blush2.gif Kol neturiu fotiko, nors su senom nuotraukom pasižaisiu unsure.gif
astajas@yahoo.com

p.s. beje, būtų labai įdomu pamatyti bent vieną nuostabiųjų aguonų originalą ax.gif
Atsakyti
Nu patinka man šis berniukas. Akių į mane nepakėlė, atvirai emocijų nerodė, bet jis toks mielas. Ką manote?

user posted image

user posted image

Sesutė buvo dar nedrąsesnė, todėl tik mieganti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 18:55)
aš į tokius kursus neičiau

Na pagal tavo lygį tau jų ir nereikia 4u.gif O kuom tau jie pasirodė netinkami?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 18:55)
gal tuomet mainomės? Aš norėčiau tavosios mailu buuuchepaula@yahoo.com, o jei kuri iš mano tau patiko, galiu atspausdinti ir atsiųsti. Jei ne, tuomet liksiu skolinga vieną, iki to laiko, kai pamatysi tą, kurios norėtum  4u.gif

toks variantas netgi labai tinkamas thumbup.gif tik duok man laiko, kol aš išsirinksiu ax.gif o tau tuoj išsiųsiu.

QUOTE(ajas @ 2008 02 03, 19:13)
Aš irgi noriu  blush2.gif  Kol neturiu fotiko, nors su senom nuotraukom pasižaisiu  unsure.gif
astajas@yahoo.com

p.s. beje, būtų labai įdomu pamatyti bent vieną nuostabiųjų aguonų originalą  ax.gif

išsiunčiau mirksiukas.gif
o čia originalas. na, ne visai originalas. buvo fotografuota į RAW, tai su Nikon NX šiek tiek nagus buvau prikišusi - šarpas ir patampyti leveliai. aišku, dar ir kadruota.
user posted image
Atsakyti