QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 14:35)
Grįžtu prie Žuveliuko pasiūlymo duoti Myway ir deNada slaptažodį. Aš tai irgi sutinku. Gal siunčiam? O gal jau turit?
dar neturiu, nežinau, ar verta dar esu
(mažai fotografuoju, o Kaune reikia tiesiog ieškoti akimirkų, nes ne viskas gražu - ypač lauke. Šiandien buvau meiste, parsinešiau namo foto, bet įkelsiu vėliau (tikiuosi, kad šiandien dar)
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 15:49)
laaabai gražu
prisiminiau kelionę pro Lenkiją, kai mačiau panašius vaizdelius, o fotiko neturėjau, širdis verkė, kaip norėjosi irgi tai užfiksuoti. Dabar džiaugiuosi, kad pramokusi kažkiek iki vasaros nebūsiu visai žalia ir kai bus gražu, fotografuosiu daug geriau
Gal gali ir man atsiųsti pluginą ar nuorodą, kaip ką naudojai, tiesiog patiko toks pateikimas labai QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 16:22)
Gal galit kas nors trumpai peržvelgti ir patarti ar verta tokius palankyti?
jei kelionės, tai kodėl gi ne - bus nusimanančių apie meną, pailsėsi, pamatysi kitų darbus ir pabendrausi su profesionalais
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 17:38)
tik neprisimenu iš kur jį gavau, ar čia iš Avytess nuorodos (http://www.atncentral.com/download.htm#Crops) ar aš jį anksčiau turėjau. jei norit, galiu atsiųst.
man kažkas užstrigo ar negavau, tai norėčiau gauti į skypą:
ledinekauniete arba i el. pasta:
kaitrisaule@gmail.comQUOTE(Lil'Princess @ 2008 02 03, 18:33)
Tęsiu 'retro' temą
nepatinka laidas, siena apacioje. kirpciau. o ant tos lempos uzdeciau koki kartono gabaleli, tada virsuje netrukdytu sviesa krentanti. jau antras variantas tikrai daug geresnis. namie daug daugiau gali padirbeti, nei mieste, kai norisi tik nufotografuoti ir toliau keliauti
dar sonu gali atsistoti, salia sienos, gal bus idomiau