Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2008 02 03, 16:45)
Ar cia tas, kur tik CS3? tada pas mane neveiks unsure.gif o jei ne, tai laukciau - a.karalius@yahoo.co.uk 4u.gif

tikrink paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 15:22)
Gal galit kasnors trumpai peržvelgti ir patarti ar verta tokius palankyti? 
Būsiu labai labai dėkinga už bet kokius patarimus  4u.gif

jei kazkas is cia besilankanciu nera buvos tuose kursuose, tai nieko ir nepasakys. Apsilankyti verta, jei destytojai tikrai ismano tai, ka desto.
O siuo aveju tavo prasymas panasus i tai: ar man tiks toks plauku sampunas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2008 02 03, 16:50)
Ir dar vienas klausimas. Radau šitą modelį naudotą (rašo, kad 6000 kadrų, yra programa kažkokia, žinau, kad matyt, kiek iš tiesų), ar pirkti naują iš parduotuvės ar gerai ir dėvėtas 

jei yra garantija, tada rizikuociau ir pirkciau naudota. Juo labiau, kad pentaxo kit'as yra vienas geresniu, bent jau jei galima lyginti tokius objektyvus.
Jei turi galimybe, susirask koki siek tiek nusimananti apie foto zmogeliuka, pasiimk i kompanija ir eikit pirkti/apziureti ta eksponata, jei viskas liuks, tuomet pirkite. Garantija yra, tad nelabai ka ir pralosite.
Skaiciu galima suzinoti, yra programos.
Atsakyti
sveiki, gal kas nors galetumet atsiusti plugina J/B nuotraukoms daryt?
almante.k@gmail.com
aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Tęsiu 'retro' temą mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 02 03, 18:23)
sveiki, gal kas nors galetumet atsiusti plugina J/B nuotraukoms daryt?
almante.k@gmail.com
aciu smile.gif 4u.gif

Ir man. Seniau nepraejo. Dabar, atrodo, kompa patvarke,tai turiu vilciu....
kristina@unique.lt
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 03, 17:15)
jei yra garantija, tada rizikuociau ir pirkciau naudota. Juo labiau, kad pentaxo kit'as yra vienas geresniu, bent jau jei galima lyginti tokius objektyvus.
Jei turi galimybe, susirask koki siek tiek nusimananti apie foto zmogeliuka, pasiimk i kompanija ir eikit pirkti/apziureti ta eksponata, jei viskas liuks, tuomet pirkite. Garantija yra, tad nelabai ka ir pralosite.
Skaiciu galima suzinoti, yra programos.

Ačiū už atsakymą. Gaila, kad žmogeliuko tokio Kaune kaip ir nėra, tai bandysiu pati šnekėtis.
Be to, noriu paklausti, ar tas padarytų nuotraukų skaičius labai reikšmingas? Ta prasme, žinoma, technika dėvisi, bet ar įmanoma "nudrožt" fotoaparatą normaliai fotografuojant?
Atsakyti
QUOTE(Liova @ 2008 02 01, 17:19)

Labai grazu. wub.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 02 01, 19:24)

Kudikystes svelnumas. Gera. wub.gif
Man labai miela spalvota.

QUOTE(kooala @ 2008 02 02, 15:07)
Čia tas pats kamuolys šiek tiek kitai ir foto jau pakoreguota blush2.gif

user posted image

Del kadravimo jau rase. O sis koreaguotas variantas man labai labai. bigsmile.gif
Atsakyti
O štai temai 'gatvė' galiu priskirti neseniai padarytą nuotrauką:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 02 03, 17:33)
Be to, noriu paklausti, ar tas padarytų nuotraukų skaičius labai reikšmingas? Ta prasme, žinoma, technika dėvisi, bet ar įmanoma "nudrožt" fotoaparatą normaliai fotografuojant?

Teoriskai nelebai, praktiskai kazkiek. Nors manasis atsaude jau ~20 000 kartu, taciau dar gyvas. Siaip tokios klases aparatams yra ~ 50 000 kadru skaicius, bet buna, kad sulaukia ir 75 000 ir mirsta uzraktas po 30 000 paspaudimu.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 03, 17:15)
jei kazkas is cia besilankanciu nera buvos tuose kursuose, tai nieko ir nepasakys. Apsilankyti verta, jei destytojai tikrai ismano tai, ka desto.
O siuo aveju tavo prasymas panasus i tai: ar man tiks toks plauku sampunas smile.gif

Ačiū ir už tokį komentarą, bet klausiu ar 'to šampūno sudėtis' gera? T.y. ar daug informacijos apima tie kursai? Mano manymu ten ir praktinių užsiėmimų nėra mažai ir pamokos su PS yra g.gif Bet norisi arba patvirtinimo - taip paketas neblogas, arba ne- galima rasti geriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lil'Princess @ 2008 02 03, 17:58)
O štai temai 'gatvė' galiu priskirti neseniai padarytą nuotrauką:

tiesink horizonta, nes viskas griuva.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 02, 19:48)
Pas mus šiandien pagaliau pasnigo:

user posted image
user posted image

Sios dvi is serijos labiausiai patiko wub.gif Kur tokia ziema radai? blink.gif
Atsakyti