Sveiki. Esu viena iš tų "tyliųjų" skaitytojų. Žaviuosi jūsų darbais, o tyliu, nes pati neturiu technikos su kuo dirbti (na senučiukas canon powershot A510 nesiskaito
, kad ir kiek gerų kadrų su juo padariusi esu seniau).
Taigi, pradėjau rinktis rimtesnį fotoaparatą ir neabejotinai prisijungsiu prie jūsų besimokančių, kai tik jį įsigysiu
Pagal studentišką kišenę ir tai, kad prie bodžiuko standartinis objektyvas ne toks ir blogas, galvoju rinktis pentax K100d. Ar "palaiminsit" tokį mano sprendimą?
Ar vis tik ieškoti kito varianto. Nes prisiskaičiau tikrai daug gerų atsiliepimų, kaina įkandama, norui esant, užteks ir objektyvų pasiūlos. Ką manot?
Patirties su veidrodiniais neturiu visiškai, net rankose neturėjau. Tik su muilinėmis iki šiol fotografavau ir vaikystėje su tėčio kažkokiu senu juostiniu. Noro mokytis daug, šismodelis, kiek skaičiau, tikrai tinka pradžiai. Gal susidorosiu
Ir dar vienas klausimas. Radau šitą modelį naudotą (rašo, kad 6000 kadrų, yra programa kažkokia, žinau, kad matyt, kiek iš tiesų), ar pirkti naują iš parduotuvės ar gerai ir dėvėtas
Garantija lietuviška. Žmogus nusipirko geresnį, tai šį parduoda
Man tai baisu, kad kokių defektų nebūtų
Ar kritimo (nors kitą vertus, jei kritęs, tai ir šiaip matysis
).
Kaip baisu pirmą kartą rimtą fotoaparatą perkant