Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Bite,nuostabiu nuostabiausiai. na taip grazu,kad EX.....Ypac III
Papildyta:
QUOTE(Lil'Princess @ 2008 02 03, 15:44)
Na, bandau dėti savo suvoktą 'retro' temos nuotrauką.

Objektai tikrai retro. Spalvos parinktos "teisingos", bet neisieskotas kampas. Tiesmukas. Trukdo laidas, norisi svaros. Kadras apkrautas, sunkus, i apacia nestbilus.

Dar reikia padirbet. gerai,kad turim laiko...wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 03 vasario 2008 - 14:59
Bitele,o jau grozis koks wub.gif ypac spalvos thumbup.gif megstu aguonas biggrin.gif
Ciburaska sveikute 4u.gif jau rasiau,bet velgi noriu tau padekoti uz mainu foto ir grazu sveikinima wub.gif esu be galo tau dekinga,lb patiko 4u.gif
neprisimenu naujokes niko blush2.gif labai ilgas tongue.gif naktine foto,as karpyciau,virsaus ir desnes puses,o del lempos,sutinku su valanda drinks_cheers.gif mirksiukas.gif sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 03 vasario 2008 - 15:13
QUOTE(andriuska @ 2008 01 31, 21:11)
o čia mano crosas:

user posted image

Labai naturalus portretukas thumbup.gif Tik wb meluoja.

QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 02:06)

Su malonumu paklaidziojau po sia nuorodele wub.gif

QUOTE(almante @ 2008 02 01, 11:44)
aciu visiems uz kritika  4u.gif

pabandysiu dar viena foto idet  ax.gif
user posted image

Man labai patiko si foto. Gal noretusi kitokio kadravimo... gal kazkokio tokio...
user posted image
Siaip ziuriu, ziuriu... Fotografuojant noretusi pasilenkti siek tiek zemiau, kad tos sienos daugiau tilptu i kadra... tada tokia kaimo aplinka sukuriama - sena siena, tvora, karutis...

QUOTE(vvvvv @ 2008 02 01, 14:12)

vvvvv, tyliai zaviuosi tavo darbeliais. Sis irgi fainas, gyvas. wub.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 01, 15:44)
Jeigu bus įdomu, tai užmeskit akį į mano juodraštį. Psw.: puriena
http://s5.photobucke...?albumview=link

Patiko. Gyvi kadrai. Del kontrasto nesikartosiu.
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 02 03, 15:12)
neprisimenu naujokes niko blush2.gif labai ilgas tongue.gif naktine foto,as karpyciau,virsaus ir desnes puses,o del lempos,sutinku su valanda drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif sveika prisijungus 4u.gif

Dėkui už pastebėjimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau fotografijos kursus, pateikta labiai įdomiai, su pamokom, kelionėm ir t.t. Gal galit kasnors trumpai peržvelgti ir patarti ar verta tokius palankyti? Kursai

Būsiu labai labai dėkinga už bet kokius patarimus 4u.gif

Bitute, nuotraukos nepakartojamos ir užgniaužiančios kvapą wub.gif ypač pirmos dvi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 13:49)
susirgau cross'u  doh.gif  unsure.gif
user posted image
norėjau jau anksčiau pradėti kolekcionuoti patikusius darbus. Bet gal galėčiau pradėti šiandien? Rimtų rimčiausiai norėčiau paklausti ar parduotum 50x50 šią pirmąją fotografiją? Net nežinau ką daugiau galiu pasakyti. Tiesiog žaviuosi žaviuosi žaviuosi. Ir nepaliauji stebinusi.
Atsakyti
Noreciau grizti prie nepakomentutu nuotrauku smile.gif

Labai idomiai valanda ''papasakojo'' ka dirba smile.gif Turbut vienas atsakingiausiau darbu 4u.gif Kiekvienas musu tikiu pamenam savo Pirmaja Mokytoja... 4u.gif Kazkiek netiketa ir labai malonu smile.gif

Sillwio, pavydziu sniego, ech... Visos keturios nuotraukos tokios skirtingos, nenuostabu, kad visu nuomones issiskyre. Man labiausiai patiko pirmoji ir trecioji - abi ''nesillwiskos''. Pirmojoj ziema, pavakare, misko takas... Antrojoj patiko, kad tiek erdves daug, jauciu net ziemos kvapa 4u.gif

Bitele, Bitele... Atvirutinis Vilnius wub.gif Kaip jau Kudroj rasiau - patiko atrimas senas miestas ir tokie tolimi naujieji aukstieji pastatai... O aguonos bigsmile.gif Neissirinkciau labiausiai patikusios, nes visos puikios smile.gif reiktu tau jau vidutinio formato fotoaparata pirkt - susidraugavai su kvadratuku biggrin.gif ir klausimas - kaip tu cia crossini? kazkokia spec. programa? norec ir as isbandyt g.gif

Lil'Princess, objektas tiktu temai, reiketu tik paieskoti kitokio pateikimo manau smile.gif Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 03 vasario 2008 - 15:57
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 03, 15:56)
Lil'Princess, objektas tiktu temai, reiketu tik paieskoti kitokio pateikimo manau  smile.gif Sveika prisijungus 4u.gif

Gerai, bandysiu su panašiu objektu ir kitokiu kampu. Laukit! gathering.gif
Atsakyti
ir klausimas - kaip tu cia crossini? kazkokia spec. programa? norec ir as isbandyt g.gif

prisidedu prie klausimo. nes turiu viena foto, kurioje irgi spalvu kzk kitokiu noriu, tai vakar irgi ir programu ieskojau, ir siaip spalvas stumdyt bandziau, bet kol kas nelabai. dar galvojau - crossas tikriausiai tiktu prie retro temos, cia kaip ir tipiska tam laikotarpiui, ar klystu, nesu tikra kada tas crossas ispopuliarejo (tikriausiai ne vien siu dienu mada) g.gif
Atsakyti
dėkui visoms už komentarus 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 15:33)
norėjau jau anksčiau pradėti kolekcionuoti patikusius darbus. Bet gal galėčiau pradėti šiandien? Rimtų rimčiausiai norėčiau paklausti ar parduotum 50x50 šią pirmąją fotografiją? Net nežinau ką daugiau galiu pasakyti. Tiesiog žaviuosi žaviuosi žaviuosi. Ir nepaliauji stebinusi.

va tai ir nustebinai ax.gif oi, kaip malonu. iš manęs jau antrą kartą nori pirkt nuotrauką blush2.gif geriau aš tau ją padovanosiu wub.gif meilu tau ją atsiųst? ar man atspausdint? bet bijau, kad nesusiglamžytų g.gif

Bitele, Bitele... Atvirutinis Vilnius wub.gif Kaip jau Kudroj rasiau - patiko atrimas senas miestas ir tokie tolimi naujieji aukstieji pastatai... O aguonos bigsmile.gif Neissirinkciau labiausiai patikusios, nes visos puikios smile.gif reiktu tau jau vidutinio formato fotoaparata pirkt - susidraugavai su kvadratuku biggrin.gif ir klausimas - kaip tu cia crossini? kazkokia spec. programa? norec ir as isbandyt g.gif

čia Desiree reikia kaltint dėl kvadrato tongue.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 03, 16:09)
prisidedu prie klausimo. nes turiu viena foto, kurioje irgi spalvu kzk kitokiu noriu, tai vakar irgi ir programu ieskojau, ir siaip spalvas stumdyt bandziau, bet kol kas nelabai. dar galvojau - crossas tikriausiai tiktu prie retro temos, cia kaip ir tipiska tam laikotarpiui, ar klystu, nesu tikra kada tas crossas ispopuliarejo (tikriausiai ne vien siu dienu mada) g.gif

turiu tokį action'ą Lomo Cross processing. tik neprisimenu iš kur jį gavau, ar čia iš Avytess nuorodos (http://www.atncentral.com/download.htm#Crops) ar aš jį anksčiau turėjau. jei norit, galiu atsiųst.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 03 vasario 2008 - 16:38
QUOTE(bite maja @ 2008 02 03, 16:38)
turiu tokį action'ą Lomo Cross processing. tik neprisimenu iš kur jį gavau, ar čia iš Avytess nuorodos (http://www.atncentral.com/download.htm#Crops) ar aš jį anksčiau turėjau. jei norit, galiu atsiųst.

Ar cia tas, kur tik CS3? tada pas mane neveiks unsure.gif o jei ne, tai laukciau - a.karalius@yahoo.co.uk 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Esu viena iš tų "tyliųjų" skaitytojų. Žaviuosi jūsų darbais, o tyliu, nes pati neturiu technikos su kuo dirbti (na senučiukas canon powershot A510 nesiskaito hihihi.gif , kad ir kiek gerų kadrų su juo padariusi esu seniau).
Taigi, pradėjau rinktis rimtesnį fotoaparatą ir neabejotinai prisijungsiu prie jūsų besimokančių, kai tik jį įsigysiu smile.gif
Pagal studentišką kišenę ir tai, kad prie bodžiuko standartinis objektyvas ne toks ir blogas, galvoju rinktis pentax K100d. Ar "palaiminsit" tokį mano sprendimą? laugh.gif Ar vis tik ieškoti kito varianto. Nes prisiskaičiau tikrai daug gerų atsiliepimų, kaina įkandama, norui esant, užteks ir objektyvų pasiūlos. Ką manot? smile.gif
Patirties su veidrodiniais neturiu visiškai, net rankose neturėjau. Tik su muilinėmis iki šiol fotografavau ir vaikystėje su tėčio kažkokiu senu juostiniu. Noro mokytis daug, šismodelis, kiek skaičiau, tikrai tinka pradžiai. Gal susidorosiu hihihi.gif

Ir dar vienas klausimas. Radau šitą modelį naudotą (rašo, kad 6000 kadrų, yra programa kažkokia, žinau, kad matyt, kiek iš tiesų), ar pirkti naują iš parduotuvės ar gerai ir dėvėtas g.gif Garantija lietuviška. Žmogus nusipirko geresnį, tai šį parduoda unsure.gif Man tai baisu, kad kokių defektų nebūtų unsure.gif Ar kritimo (nors kitą vertus, jei kritęs, tai ir šiaip matysis mastau.gif ).
Kaip baisu pirmą kartą rimtą fotoaparatą perkant doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 03 vasario 2008 - 16:54