sillwio, būsiu nepopuliari, bet man pirm kažkuo patraukliausia, net ir be akcento.. tokia tikra žiema, rūkelis, nusvirę šakos, sunkus baltumas ir pan.
visos kitos tobulos techniškai, bet mažiau patrauklios. dėl smilgų - pritariu jau išsakytoms mintims, kad jos dalija nuotrauką į kelias. jei būtum žemiau fotografavęs, gal būtų susijungę į vieną viskas.
p.s. pavydžiu tokios gamtos, kitokių namų, kitokių vaizdų..
Desiree, man berniukas patiko. ir ypač tuo, kad ant veido šešėliai. nors aš mokausi ir lyg ir turėčiau daryti viską pagal taisykles (tą ir stengiuosi), bet kažkodėl žavi kontrastingos, laužančios siluetus, slepiančios veidus fotografijos. pati pasižaidžiu šioje srityje, deja, kol kas ne itin sėkmingai..
bet man - tai Fotografija iš didžiosios F.
QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 01:44)
Visais atvejais taip nemanau, bet manau, kad yra kertinės taisyklės kurių sulaužymas nėra tikslingas
Net jei paėmus kaip pvz Sillwio nuotraukas (sorri Sillwio nieko asmeniško), man buvo keista, kad trečioje buvo visiškas taisyklės (apie dangaus ir žemės santykį) nepaisymas, bet kažkam kaip ir pačiam Sillwio tai buvo priimtina nes tai buvo daryta specialiai ir kažkas dar tai sugebėjo pajusti. Bet visgi dauguma buvo tokių (ir aš tame tarpe) kurie pastebėjo, kad dangaus yra ten perdaug. Iš ko sekė mano pastebėjimas, kad visgi taisyklės yra sukurtos iš žmogaus pajautimo, tai koks tikslas jas laužyt ir ieškot naujo pajautimo
Ir visdėlto...aš sutinku, kad yra išimčių, (pvz tavo berniuko portretukas, man asmeniškai jis gražiai žiūrisi centre, bet kažkam nelabai (ir manau tai papraščiausias taisyklės pajautimas)) tačiau aš tos išimties nesugebėjau įžvelgt ir pajaust trečiojoje Sillwio nuotraukoje, turbūt todėl kad mano pajautimas rėmėsi taisykle
pvz., nuotrauka
http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page=
dangaus ar per daug? man - ne. nes toks užmanymas. ir jis mane veža.
paėmiau strigusį pavyzdį..
sillwio dangaus ir man vos per daug, bet trečdalio žemės taisyklės jo atveju irgi nenaudočiau. bet parodžiau pavyzdį, kai absoliutus, rodos, taisyklės nepaisymas yra visiškai pateisinamas ir net negaliu galvoti, kad gali būti kitaip
QUOTE(valanda @ 2008 02 03, 01:49)
Na, mano0 stadijos buvo:
1.Esu nuostabiai talentinga fotografe
2. Aha, jum reikia taisykliu,bet as netradicine ir jas lauzau, bo man taip grazu (beje, net nezinodama taisykliu
3.Oho,man laikas sleptis po lapais
4.Zinau, kad nieko nezinau.
5. infoinfoinfo......
6. Gal neverta net pradeti
7. bandyti, ieskoti, semtis, suzinoti, isiklausyti,priimti....zodziu,mokytis raides...
gerulės stadijos