Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Getter @ 2008 02 02, 23:43)
Pataisykit jei klystu pasakydama, kad taisyklės fotografijoje susiformavimo iš pajautimo, tai kam dar ieškoti kito pajautimo taisyklių laužyme? Ta prasme jei manęs nekabino nuotrauka nes ji nepagal taisykles, ar tai reiškia, kad aš neturiu pajautimo tam kitoniškumui kuris yra papraščiausias taisyklės sulaužymas, arba sulaužymas to ką sukurė žmogus iš pajautimo  lotuliukas.gif  uoj nulūšiu nuo savo išmąstymų pati  biggrin.gif  bet gal supratai ką turiu omeny? Jei dar konkrečiau, tai jei yra formulė pagal kuria gaunasi teisingas atsakymas, kam ieškoti kitos tik tam, kad atsakymas išeitų panašus?  g.gif
eikim geriau fotografuoti. pagal taisykles ar jas laužydami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 01:43)
Pataisykit jei klystu pasakydama, kad taisyklės fotografijoje susiformavimo iš pajautimo, tai kam dar ieškoti kito pajautimo taisyklių laužyme? Ta prasme jei manęs nekabino nuotrauka nes ji nepagal taisykles, ar tai reiškia, kad aš neturiu pajautimo tam kitoniškumui kuris yra papraščiausias taisyklės sulaužymas, arba sulaužymas to ką sukurė žmogus iš pajautimo  lotuliukas.gif  uoj nulūšiu nuo savo išmąstymų pati  biggrin.gif  bet gal supratai ką turiu omeny? Jei dar konkrečiau, tai jei yra formulė pagal kuria gaunasi teisingas atsakymas, kam ieškoti kitos tik tam, kad atsakymas išeitų panašus?  g.gif

Gal pasakyciau taip. Nemokedami raidziu,mes negalime suprasti parasytu zodziu. Kad ir kaip gerai jaustume.O ir parasytuose zodziuose ne viskas pasakoma.Pvz. padetas daugtaskis prakalba i mus labai daug kuo, bet to nesuprasim, jei neismoksim perskaityti iki daugtaskio parasytu zodziu;)

Manau, kad fotografijoje, mes visi- abeceles pazinime, ir kartais bandom delioti zodzius.Iki sakiniu ir nutylejimu mums dar labai labai toli.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 00:53)
eikim geriau fotografuoti. pagal taisykles ar jas laužydami  smile.gif

Ech...aš taip laukiau tavo pasakojimo, mačiau rašei rašei o čia vos sakinukas biggrin.gif

Niu papasakokit man ką nors, ar aš jau tokia visa beviltiška ir nesuprantu nieko? Niu brač aš ir prie meno ir prie dailės ir pan, nius bet kaip piešime yra savos taisyklės taip ir fotografijoj, net čiuožime nu nepadarysi nieko ne pagal taisykles (išbandyta - nepavyko) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2008 02 03, 01:00)
Gal pasakyciau taip. Nemokedami raidziu,mes negalime suprasti parasytu zodziu. Kad ir kaip gerai jaustume.O ir parasytuose zodziuose ne viskas pasakoma.Pvz. padetas daugtaskis prakalba i mus labai daug kuo, bet to nesuprasim, jei neismoksim perskaityti iki daugtaskio parasytu zodziu;)

Manau, kad fotografijoje, mes visi- abeceles pazinime, ir kartais bandom delioti zodzius.Iki sakiniu ir nutylejimu mums dar labai labai toli.

Niu aš tą suprantu, kad nežinodamas kaip, neįjungsi skalbimo mašinos, bet turėdamas rankose taisykles ir jomis vadovaudamasi ne tik įjungsi, bet ir reguliuosi temperatūrą, grežimo greitį, parinksi programas ir t.t. biggrin.gif
Ir dar pagal tavo pvz - tai jei nežinosi KAIP tuos žodžius sudėt net ir sudėjus teisingai žodžius nevisada gausi kažką pasakantį sakinį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 00:05)
Ech...aš taip laukiau tavo pasakojimo, mačiau rašei rašei o čia vos sakinukas biggrin.gif 
Niu papasakokit man ką nors, ar aš jau tokia visa beviltiška ir nesuprantu nieko? Niu brač aš ir prie meno ir prie dailės ir pan, nius bet kaip piešime yra savos taisyklės taip ir fotografijoj, net čiuožime nu nepadarysi nieko ne pagal taisykles (išbandyta - nepavyko)  biggrin.gif
Papildyta:
o man rodos visa diskusija tiesiog kabinėjimasis, nepyk. Senokai rodei savo kokį darbą. Įkelk kokį, vat tada ir padiskutuosim apie taisykles ar jų laužymą, o gal neteisingą jų panaudojimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 02:05)

Ir dar pagal tavo pvz - tai jei nežinosi KAIP tuos žodžius sudėt net ir sudėjus teisingai žodžius nevisada gausi kažką pasakantį sakinį  doh.gif

Na,as manau, kad sneki visiskai teisingai. Ir net mokantis rasyti zmogus nebutinai parasys sakini, kuris bus uz sirdies griebiantis. Va toje vietoje ir reikia jutimo, pajautos,gyslos lotuliukas.gif , vidines iskalbos. Bet. Jei tu zinosinors TIK raides, tu jau zinosi daugiau, nei zino kiti, nemokantys raidziu. Jiems jau gali pasirodyti kaip didis literatas lotuliukas.gif lotuliukas.gif . O tiems,kurie ne tik zino raides, bet gali parasyti sakinius ir net buti suprasti nutylejimuose- busi tiesiog zmogutis besimokantis rasyti...
tai apie ka mes cia?

Beje, zmonems, kurie nemoka skaityti daugtaskis gali atrodyti kaip juokingas menkniekis visame raidziu moksle. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 03, 01:08)
o man rodos visa diskusija tiesiog kabinėjimasis, nepyk. Senokai rodei savo kokį darbą. Įkelk kokį, vat tada ir padiskutuosim apie taisykles ar jų laužymą, o gal neteisingą jų panaudojimą  4u.gif

Nepykstu, nes taip ir galvojau kad taip pagalvosi, o aš pagalvojau, kad nebeturi atsakymų todėl lengviausia parašyti, kad aš kabinėjuosi tongue.gif Irgi nepyk 4u.gif
Kolkas esu ligonis nenulaikantis fotoaparato rankoje verysad.gif bet pagijus būtinai fotografuosiu, kelsiu ir rodysiu smile.gif

Klausimas dėl Retro (garbėz žodiz nesikabinėju) kažkas rašė, kad yra kaip ir dvi versijos - senovė ir tas tikrasis retro stilius. Bet jei aš tarkim noriu pavaizduoti aplinką iš to laikotarpio tai čia skaitysis kaip retro ar kaip senovė?
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 02:15)
Nepykstu, nes taip ir galvojau kad taip pagalvosi, o aš pagalvojau, kad nebeturi atsakymų todėl lengviausia parašyti, kad aš kabinėjuosi  tongue.gif  Irgi nepyk  4u.gif 
Kolkas esu ligonis nenulaikantis fotoaparato rankoje verysad.gif  bet pagijus būtinai fotografuosiu, kelsiu ir rodysiu smile.gif

Klausimas dėl Retro (garbėz žodiz nesikabinėju) kažkas rašė, kad yra kaip ir dvi versijos - senovė ir tas tikrasis retro stilius.  Bet jei aš tarkim noriu pavaizduoti aplinką iš to laikotarpio tai čia skaitysis kaip retro ar kaip senovė?

Skaitysis
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 02 03, 01:12)
Na,as manau, kad sneki visiskai teisingai. Ir net mokantis rasyti zmogus nebutinai parasys sakini, kuris bus uz sirdies griebiantis. Va toje vietoje ir reikia jutimo, pajautos,gyslos lotuliukas.gif , vidines iskalbos. Bet. Jei tu zinosinors TIK raides, tu jau zinosi daugiau, nei zino kiti, nemokantys raidziu. Jiems jau gali pasirodyti kaip didis literatas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . O tiems,kurie ne tik zino raides, bet  gali parasyti sakinius ir net buti suprasti nutylejimuose- busi tiesiog zmogutis besimokantis rasyti...
tai apie ka mes cia?

Beje, zmonems, kurie nemoka skaityti daugtaskis gali atrodyti kaip juokingas menkniekis visame raidziu moksle.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mmm ačiū 4u.gif už kantrybę irgi mirksiukas.gif ką supratau tai kad mokytis niekada nevėlu ir perdaug mokslų nebūna biggrin.gif

Aš labai mylėjau daugtaškius, sako kad juos rašo išsiblaškiusios asmenybės g.gif Bet kuri laiką pastebėjau, kad jų nebededu arba labai retai, gal tai pasako kad atradau kažkokį balansą? g.gif Čia aš tik šiaip garsiai mąstau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2008 02 03, 01:16)

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 02:19)

Aš labai mylėjau daugtaškius, sako kad juos rašo išsiblaškiusios asmenybės  g.gif  Bet kuri laiką pastebėjau, kad jų nebededu arba labai retai, gal tai pasako kad atradau kažkokį balansą?  g.gif  Čia aš tik šiaip garsiai mąstau  4u.gif

Na, net nezinau ar daugtaskiai cia tinkamiausias pavyzdys. Gal greiciau- pagrindine mintis, ideja, stilius, maniera, turejimas ka pasakyt, itaiga... ir t.t. kazkas, neisreiskiama zenklu, bet be zenklu valdymo nepadaroma;)).
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 02 03, 01:24)
Na, net nezinau ar daugtaskiai cia tinkamiausias pavyzdys. Gal greiciau- pagrindine mintis, ideja, stilius, maniera, turejimas ka pasakyt, itaiga... ir t.t. kazkas, neisreiskiama zenklu, bet be zenklu valdymo nepadaroma;)).

hihihi.gif Nepagalvok aš nesišaipau, tiesiog man taip liūdna kad sėdžiu ir negaliu pajudėt, negaliu fotografuot verysad.gif va tada reikia protui duot darbo...iš to ir prasideda visi pamąstymai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 00:15)
Nepykstu, nes taip ir galvojau kad taip pagalvosi, o aš pagalvojau, kad nebeturi atsakymų todėl lengviausia parašyti, kad aš kabinėjuosi  tongue.gif  Irgi nepyk  4u.gif 
matai, nesu žmogus, einantis lengviausiu keliu. Tau pasirodė, kad neturiu atsakymo, o man pasirodė, kad atsakymas jau buvo anksčiau pateiktas.
grįžtant prie klausimo...Tam egzistuoja fotografiniai stiliai. iščiustinti, išpuoselėti iki pedantizmo kadrai arba fotografijos su daugybe įbrėžimų ir t.t. žiūrim ir atsirenkam kas mums patinka.
Manai, kad fotografija teisinga tik jei buvo fotografuota remiantis visom fotografinėm taisyklėm? Puiku. Komentuok nuotraukas, kurios neatitinka taisyklių ir išsakyk savo nuomonę, argumentuok kas tau ir kodėl nepatiko ir kodėl tavo nuomone tai yra blogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 vasario 2008 - 01:31
QUOTE(Getter @ 2008 02 03, 02:27)
sėdžiu ir negaliu pajudėt, negaliu fotografuot  verysad.gif  va tada reikia protui duot darbo...iš to ir prasideda visi pamąstymai  g.gif

manau, dauguma is musu tai praejom:))
Atsakyti