Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sillwio gal būsiu nepopuliari, bet pasakysiu kad manęs pirma, antra ir trečia visiškai nekabina. Pirmoje kažkaip nėra nieko kas patrauktų akį, vien tik apsnigti medžiai ir proskyna, antroje - visko perdaug, akys laksto nuo viršaus kur žolytės aukštyn prie namo, tada medžiai ir pilkas dangus, trečia - tragiškai daug dangaus ir labai mažai žemės, ir mano akimis perdaug sharpo g.gif nors snaigutės ir gražiai matosi ax.gif O vat ketvirta - WOW blink.gif Norėčiau tokios ant sienos, nerealiai graži kompozicija, dangaus spalvos nerealios, medis nerealus, žodžiu parduodi ar kaip tariamės biggrin.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sillwio, pirmoji ... koooooks žiemos grožis!!!!!!! swoon.gif ir trečioji su savo krentančiu sniegu labai sužavėjo.... na, ir kitos gražios, bet tos dvi tai nerealios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 02, 20:48)
Pas mus šiandien pagaliau pasnigo:

Sillwio, kaip visada - meistriskai

Pirmoji atrodo, kaip negatyvas. Todel savim kazkokia neiprasta, bet ypac svelni, ziemiska, paslaptinga, pukuota (kas tavo fotografijai nera budinga)

Antroji vienintele, kuri man neatrodo patraukli. Matau dvi nuotraukas, du planus. Tamsoka ir neiprastai sukomponuota. Nendres nuostabiai detalios, norisi jas apziurineti, bet tolimieji pasizvalgymai daugiau atitraukia demesi ir nieko idomaus neparodo,visiskai nepadeda nuotraukai.

Trecia man patinka. Aukstas dangus, erdve, norisi giliai ikvept. Bet dar norisi pastumti namiuksti kairen, bo dabar tas kupstas medziu, nedekingai padeda jam atrodyti icentruotu.

ketvirta... Nuostabi. Medis atrodo kaip susukuotas, dangus groja vienu smuiku su nameliu, sillwiskai detalu. Saltoka, bet jaukiai malonu akims ir sielai!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 02 vasario 2008 - 20:12
Ačiū visiems už išsamius komentarus 4u.gif

Pašarpinau pagal savo CRT monitorių, vėliau patikrinau ant vaikio LCD ir perdariau - šarpo sumažinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 02, 20:18)
Ačiū visiems už išsamius komentarus  4u.gif

Pašarpinau pagal savo CRT monitorių, vėliau patikrinau ant vaikio LCD ir perdariau - šarpo sumažinau  doh.gif

Aš gal pertiesmukiškai, ale man dar toli iki meniškos kalbos, kaip akys mato taip ir komentuoju biggrin.gif 4u.gif

Tai kaip ten dėl to mano pasiūlymo g.gif flirt.gif
Atsakyti

saunuole. progresuoji:))
Man patiko kamuolys (pakoreguotas.) Tik rezciau dali (nemenka ) kaires. Kad kamuolys isoktu i auksini taska;)
va Desiree irgi labai gera var. pasiule;)

Valanda ačiū bigsmile.gif stengiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 02, 20:22)
Aš gal pertiesmukiškai, ale man dar toli iki meniškos kalbos, kaip akys mato taip ir komentuoju  biggrin.gif  4u.gif 

Tai kaip ten dėl to mano pasiūlymo  g.gif  flirt.gif

Ne tiesmukiškai. Gerai. Taip ir reikia. Man visada drąsiai sakyk ką matai.

Laisvai smile.gif Rašyk e-mail'ą. Gali į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 02, 19:48)

nu bliamba, jei nežinočiau, kad tu šiuo metu švedijoje, tai iš paskutinės nuotraukos, pamatęs spalvas pastatų iškart suprasčiau, kad esi švedas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 02 02, 19:11)
Nori pasakyti ne su PS jungei? Isduok tada prasau su kuo ax.gif

Panorama Factory
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 02, 21:54)
nu bliamba, jei nežinočiau, kad tu šiuo metu švedijoje, tai iš paskutinės nuotraukos, pamatęs spalvas pastatų iškart suprasčiau, kad esi švedas biggrin.gif
arba norvegas...
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2008 02 02, 15:37)
O kokia programa siulytum? g.gif  Bandyciau atsisiust ax.gif
Photoshop

QUOTE(sillwio @ 2008 02 02, 15:46)
Pabaltavimai man nekliūna, o vat šešėliai ant veido kažkaip nelabai. Gal būtų nieko, jei fonas butų tamsesnis.
pasišviesdama lempomis žinojau apie šešėlius, tai ir buvo mano tikslas. Sutinku, gali patikti gali ne. Man patinka.
Bet labai ačiū už nuomonę. Rašei, kad vaikų foto nekomentuoji. Nepamenu, kad būčiau sakiusi, jog jautriai nereaguosiu į komentarus vaikų nuotraukoms. Tai jei komentavai, gal vis tik nėra taip blogai? Ar komentavai todėl, kad čia ne mano vaikas? smile.gif

QUOTE(valanda @ 2008 02 02, 16:57)
Anose temose snekejom,kas kur dirba.Tai stai mano darboviete:)))
kažkada teko ir man padirbėti mokykloje. Daugiau nebenorėčiau. Apie nuotraukas net nežinau ką pasakyti. Toje kur vaikai nusisukę, kažkodėl nekaip jaučiuosi žiūrėdama, rodos jie nuo manęs ėmė ir nusisuko. Kaip koks protestas, nors veidai ir gana linksmi. Žvakė vienai mergaitei iš galvos dygsta smile.gif
O antroji manau patiktų, jei nebūtų šio efekto. Bet jei nėra tėvų sutikimo publikuoti nuotraukas tai suprantu kodėl taip darei.

QUOTE(bite maja @ 2008 02 02, 17:47)
kaip tu taip neapsirūpinai popierium? nono.gif tai dvi savaites mums nieko nerodysi?  verysad.gif
tai kad spausdinu visų nuotraukų dvi kopijas, vieną dovanoju tiems, ką fotografavau, o kitą palieku sau. Minėjau, kad ruošiu nuotraukas albumui, tai spausdinu gana daug. Taip ir išnaudojau.
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 02 02, 18:48)
pavydžiu sniego.
Pirma nuotrauka man visai patiktų, bet taip kaip yra stinga bent jau man kažkokio akcento. Žmogaus silueto gal, gal tiesiog nubėgančio šuns, ar tiesiog kokių pėdų...
Viskas rodos taip tvarkinga, nuotaika, vaizdas... o vat kažko vistiek stinga.
Antroji. Prisiminiau, kaip Puriena rašė, kad kursuose sužinojo, kad geriausios kompozicijos kai dominuoja skaičius trys. Taip ir šioje nuotraukoje trys planai. Tvarkingas darbas, bet ne tas, prie kurio aikčioju.
Trečioji tokia minimalistinė, patinka, kad daug dangaus, bet vat visumoje nekabina.
Ketvirta mano favoritė.Tiesiog grožiuosi. Ir kol kas neturiu žodžių, kuriais galėčiau parašyti kaip ji man patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 02 vasario 2008 - 21:11
QUOTE(valanda @ 2008 02 02, 20:55)
arba norvegas...

na, šioje šalyje neteko viešėti, tai nežinau kaip ten yra, kokie ūkiai, ir, ar juos taip galima atpažinti.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 02, 21:07)
pasišviesdama lempomis žinojau apie šešėlius, tai ir buvo mano tikslas. Sutinku, gali patikti gali ne. Man patinka.
Bet labai ačiū už nuomonę. Rašei, kad vaikų foto nekomentuoji. Nepamenu, kad būčiau sakiusi, jog jautriai nereaguosiu į komentarus vaikų nuotraukoms. Tai jei komentavai, gal vis tik nėra taip blogai? Ar komentavai todėl, kad čia ne mano vaikas?  smile.gif

Ačiū už išsamius komentarus 4u.gif Labai svarbu žinoti, kaip skirtingi žmonės vertina tas pačias nuotraukas

Desiree, aš komentuoju visas nuotraukas be išimties (stengiuosi). Ši nuotrauka nebloga, neskaitant smulkmenos - šešėlio.
Taip, tu teisi smile.gif jeigu būtų tavo vaikas, matyt nekomentuočiau 4u.gif
Atsakyti