Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2008 02 02, 15:19)
As kartais pagalvoju, kad naujokai turbut stebisi - a nei fokusas i akis, grudas, nuotrauka neryski, zodziu vien technines ''klaidos'', o visi vistiek ta nuotrauka giria ir grozisi... Naujokai, ar stebites? g.gif

Tiesą sakant, kai tik pradėjau skaityti, tai tikrai stebino smile.gif Bet tuo pačiu, bandau nuotraukose įžvelgti tai, ką kiti mato gero, vertinti ir pan. ax.gif Nors pačiai komentuoti būtų sunku, nes man pačiai norisi ryškių, akį rėžančių spalvų blush2.gif

Aš šiandien pas draugę į svečius įsiprašiau, kad pabandyti vaikus pafotografuoti, o pakeliui ir gatvę ND bandžiau... Jaučiu teks man laukti pavasario, kol galima bus lauke fotografuoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 02 vasario 2008 - 18:20
QUOTE(sillwio @ 2008 02 02, 19:14)
Visada verta taisyt. Bent jau netrint iš karto. Ar blogai šešėliai, ar gerai, priklauso nuo nuotraukos. Šiuo atveju man labiau blogai, negu gerai smile.gif
Pagarba. Kažin ar yra atsakingesnis darbas.
Man per smarkus kontrastas. Pirmoje juoda visiškai palaidota - susilieja viskas į vieną didelį juodą plotą. Antrosios, tiesą sakant, visai nesuprantu. Nesuprantu kokią nuotaiką turėčiau pajausti. Mokykla man niekaip nesiriša su dominuojančia juoda. Na, gal kažkada, kai pats tryniau suolą smile.gif
ACIU SILLWIO UZ MINTIS;)
Na cia mazai ir meno ir kokybes.Tiesiog tvarkydama nuotraukas pamaniau, jog butent taip pasakysiu apie darba:)).
O is ten turiu visai smagiu nuotraukeliu, bet nezinau, ar butu gerai viesai rodyti vaikus, be ju tevu sutikimo. Butent todel viena uzkontrastinau, taip siek tiek nuasmenindama , o kita tiesiog is absoliuciai nekokybisko kadro traukiau, nes bendro vaizdzialio norejau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 02 vasario 2008 - 18:20
QUOTE(sillwio @ 2008 02 02, 18:14)
Visada verta taisyt. Bent jau netrint iš karto. Ar blogai šešėliai, ar gerai, priklauso nuo nuotraukos. Šiuo atveju man labiau blogai, negu gerai smile.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(valanda @ 2008 02 02, 18:19)
Tiesiog tvarkydama nuotraukas pamaniau, jog butent taip pasakysiu apie darba:)).
O is ten turiu visai smagiu nuotraukeliu, bet nezinau, ar butu gerai viesai rodyti vaikus, be ju tevu sutikimo. Butent todel viena uzkontrastinau, taip siek tiek nuasmenindama , o kita tiesiog is absoliuciai nekokybisko kadro traukiau, nes bendro vaizdzialio norejau...

valanda,pasirasau po Sillwio zodziais,pagarba tau 4u.gif tikrai atsakingas darbas,o nesupyksi jei paklausiu,koki dalyka destai? biggrin.gif nuotraukoj net neieskojau kokybes,kazkaip ir supratau,kad cia tik profesijos parodymas mirksiukas.gif ir visumoj man patiko tas tamsumas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 02 02, 19:33)
Aciu 4u.gif
valanda,pasirasau po Sillwio zodziais,pagarba tau 4u.gif tikrai atsakingas darbas,o nesupyksi jei paklausiu,koki dalyka destai? biggrin.gif nuotraukoj net neieskojau kokybes,kazkaip ir supratau,kad cia tik profesijos parodymas mirksiukas.gif ir visumoj man patiko tas tamsumas rolleyes.gif

Aciu. Daznai zmoniu reakcijos nebuna tokios , kaip jusu.Man malonu sulaukt jusisku:))
Pradziokai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 02 vasario 2008 - 18:46
dėkui visiems už komentarus 4u.gif

Desiree, nežinau, ar dar bus tokių nuotraukų. velniškai nejauku buvo biggrin.gif . greit nupyškinau aš juos ir nulėkiau kuo toliau doh.gif
kaip tu taip neapsirūpinai popierium? nono.gif tai dvi savaites mums nieko nerodysi? verysad.gif

Sayonara, prajuokinai lotuliukas.gif šį kartą naują kalną išbandžiau tongue.gif

Sillwio, linkusi pritart tavo pastaboms dėl tos bobulės 4u.gif ypač dėl ryškumo zonos.
o kituose miestuose man taip neišeina g.gif bandžiau Kaune fotografuot. nieko gero schmoll.gif

gus, hmmm.... adresą vis dar turiu tongue.gif

valanda, man pirma nuotrauka patinka. net ir tas per didelis kontrastas man visai nieko ax.gif

Rida R, kam tau laukt pavasario? šiandien kaip tik oras buvo visai smagus... bent jau Vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 02, 18:47)
Rida R, kam tau laukt pavasario? šiandien kaip tik oras buvo visai smagus... bent jau Vilniuje  ax.gif

Gražus ir Kaune, bet vaikų dėl manęs niekas į lauką nevedė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 01, 21:49)
ta nuoroda žmogaus, kuris man nuolat duoda patarimų apie panoramas, nors paskutiniu metu patarimų nelabai prireikia.
Peppi, dryžiai dryžiuoti, zebrai zebruoti, ne tik su PS galima jungti nuotraukas.

Nori pasakyti ne su PS jungei? Isduok tada prasau su kuo ax.gif

QUOTE(MyWay @ 2008 02 02, 00:33)
svajones visada materializuojasi mirksiukas.gif

Visada materializuojasi tik materialines svajones mirksiukas.gif bet ju svajonemis nevadinciau... ax.gif

QUOTE(valanda @ 2008 02 02, 17:57)
Anose temose snekejom,kas kur dirba.Tai stai mano darboviete:)))

jega biggrin.gif
o mokinukams specialiai liepei nusisukti ar jie cia visi taip nemegsta fotografuotis biggrin.gif ?

Turbut visiems pasitaiko tokiu atveju "oi! tik jau manes prasau nefotografuoti!!!!"
nenori...nereikia cool.gif
Atsakyti
ieskantiems ideju retro temai - http://www.vintageworks.net/
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 02 02, 20:11)

jega biggrin.gif
o mokinukams specialiai liepei nusisukti ar jie cia visi taip nemegsta fotografuotis biggrin.gif ?

Turbut visiems pasitaiko tokiu atveju "oi! tik jau manes prasau nefotografuoti!!!!"
nenori...nereikia cool.gif

Ne, jie labai megsta fotkintis.Jau ipratinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Namo kruvas CD nesasi. O toje, prasiau nusisukt, bo norejos fotkes be veidu:)). Tai taip dirbtinokai isejo, be to labai jau tvarkingai, netgi kareiviskai.
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 02 02, 19:18)
Ne, jie labai megsta fotkintis.Jau ipratinau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Namo kruvas CD nesasi. O toje, prasiau nusisukt, bo norejos fotkes be veidu:)). Tai taip dirbtinokai isejo, be to labai jau tvarkingai, netgi kareiviskai.

pasiseke tavo mokinukams mirksiukas.gif kai prisimenu tas mokyklines fotosesijas, kur veliau darydavo ale albuma atsiminimui...na taip, atsiminimas tai liko bet... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 02 02, 20:38)
pasiseke tavo mokinukams mirksiukas.gif kai prisimenu tas mokyklines fotosesijas, kur veliau darydavo ale albuma atsiminimui...na taip, atsiminimas tai liko bet... ax.gif

Na, del pasisekimo vaikisciam- sunku pasakyt. O man taip- pasiseke:))

Mokykloje ir dabar dar fotkina . Malonu, kad ateina zmones,kurie tai daro tikrai gerai. Va, kai vaiki darzelyje nufotkino, tai is nemalonumo net "kanala perjungti" norejosi. Ir is kur pas zmones tiek drasos ir pasitikejimo - neisivaizduoju. Nors...jei yra paklausa (butent to ka jie daro) yra ir pasiula.
Atsakyti
Pas mus šiandien pagaliau pasnigo:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti