Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

de Nada, kol nepasakei, nepastebėjau, o dabar rodos iš toli švyti. Iš tiesų, toks mažytukas lopinėlis gal ir padegęs kiek, skruoste ir prie akutės.

Sayonara, tie medikai visko prikalba tongue.gif Čia mažiui tempą mušėm ir kai užmigo nufotografavau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2008 01 31, 19:58)
Silwio, kol kas vaiku kambary vyrauja margumynas spalvu, nes spalvotas kilimas ir kruva zaislu  doh.gif

išnaudok spalvų margumyną kaip pliusą. lauksim kitų tavo nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 sausio 2008 - 21:07
QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 21:06)
išnaudok spalvų margumyną kaip pliusą.  lauksim kitų tavo nuotraukų  4u.gif

Opa, pritariu Desiree. Vaiko nuotraukoje spalvų margumynas ir žaislai tikrai gali būti pliusas, o ne minusas. Pamėgink.
Atsakyti
o čia mano crosas:

user posted image

įdomu- lauke į žalumą nunešė, o namuose (sienos geltonos, fotografuota prie lango saulėta dieną, gale juoda disko pusė) - į geltonumą. matyt saulė+sienos.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 20:23)
buvau įkėlusi dvi, bet kažkaip pasirodė, kad pirmoji tiesiog, šeimos albumui. Antra tik įdomesnė. Tai ir išimu. Gal šitą ir ilgiau paliksiu nei parą.

user posted image

aš kažką praleidau unsure.gif bet matau tik vieną nuotrauką.
ech, jau tas spalvų grožis wub.gif aš gal klystu, bet fokusas į pagalvę g.gif

QUOTE(andriuska @ 2008 01 31, 21:11)
o čia mano crosas:

patinka ir tavo crosas biggrin.gif kairė pusė tokia link peršvietimo g.gif bet toks labai mielas ir nuoširdus kadras.
Atsakyti
o sakykit, tai cross yra nekontroliuojamas procesas. ta prasme į kurią pusę nuneš. nuneši juostą ir net nežinai ką gausi? g.gif pvz. kas lemia kad į žalumą, geltonumą nuneša g.gif toks šaudymas aklai? ar yra būdingų juostelių, kurios cross nuneša į žalumą, geltonumą, raudonumą. g.gif
Atsakyti
va jau ir nauja tema .. nieko nebepamenu iš anos .. kol perskaičiau, išgaravo unsure.gif .. pamenu tik lyg Opos dantukus smile.gif .. gaila, kad Desirees vieną bematau.. miela foto, spalvos kaip visuomet.. mažutis ligoniukas smile.gif ..ausyte raudona smile.gif

Andriuska, man įstrigo tavo modeliukas jau nuo jb foto.. patinka crossas smile.gif

po kursų esu.. kadangi ND buvo su šviesom ir lyg natiurmortas, tai einu papildysiu mūsų natiurmorto namų darbus smile.gif
Atsakyti
Bitute, ačiū už pastabumą. Į pagalvę fokusas, nuklydo begėdis.

Sansara, spalvos cross vistik sakyčiau nekontroliuojamos. Nors tarkim yra juostelių, kurios spaudžia žalią, kitos violetinę.... Bet šiaip ta pati juostele įvairiom aplinkybėm duos skirtingus rezultatus. Tarkim mano šios dienos labai skiriasi nuo ankstesnės serijos, ją buvau atsivežusi į Lt, o ir rodžiau tiek čia tiek kūdroje. O juostelė tai ta pati. Bet apšvietimas kitas, aplinkos spalvos įtakoja..

Andriushka, tavo modeliukas mielas. Labai šiltas, atviras, nuoširdus portretas. Paprastumu žaviuosi.

Westa, apžiūrėjau nuotrauką. beveik centruota, tai aš būčiau visiškai centravusi. O šiaip atlikimas visai nieko. Daugiau nelabai ką galiu pasakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 sausio 2008 - 21:37
QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 21:32)

Westa, apžiūrėjau nuotrauką. beveik centruota, tai aš būčiau visiškai centravusi. O šiaip atlikimas visai nieko. Daugiau nelabai ką galiu pasakyti.

ačiū... tikslas buvo apšvietimas labiau.. kankinaus šiandien visą dieną. ačiū, kad pažiūrėjai, o tai jau galvojau, kad ignoruoji mane .. kita vertus nieko gero ir nebeparodau. bet tikiuos įkvepimas grįš
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 31, 20:41)
ačiū... tikslas buvo apšvietimas labiau.. kankinaus šiandien visą dieną. ačiū, kad pažiūrėjai, o tai jau galvojau, kad ignoruoji mane .. kita vertus nieko gero ir nebeparodau. bet tikiuos įkvepimas grįš

neignoruoju, bet sutinku, kad tavo dvi nuotraukas pamir6au pakomentuoti. Nors sunku jas komentuoti. Su vyru fotografavimo kampas nelabai. o abiejose sharpo daugoka. Bet nenoriu čiulbėti tos pačios dainelės, nes pati vos išlipau iš tos sharpo ligos. Norisi vis ryškiau, ryškiau.. O po kurio laiko grįžtu pažiūrėti archyvu ir baisu nuo savo palapsniui kintančių ligų darosi... Sirgau blur, diffuse glow, tada sharp liga. Nors gal ir gerai, kad persergam, galutiniame rezultate vis tiek ateinam į teisingą kelią.

O jei grįžtant prie to darbo, kur prie natiurmorto įkėlei. Gal tuomet būčiau tikrai centravusi, mažiau erdvės viršuje ir sutalpinusi visą atspinduką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 sausio 2008 - 21:54
Matau mane i "senai matytu" sarasa itrauket. As nedingus, tik pastaruoju laiku ruosiausi konkursui (scrapbooking), tai itin tobuliu nuotrauku nebuvo o vien tik tokios kaip sios seimyniniam albumui. Bet visvien idomu gaut kritikos.
O gal kas patartumet del WB? Fotkinant prie geltonu sienu gaunasi nuotraukos per daug geltonos. Pakeiciau WB ant lemputes ikono (atima lempu geltonuma), tai tada gaunasi per saltos ir melynos tiesiog. Galima nustatyt "custom WB", bet nzn net nuo ko pradet.

--Sunelis, mano sushio partneris...cia kerta juros salotas.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 31 sausio 2008 - 22:02
į gatvės temą biggrin.gif
kadrai nėra labai kokybiški, bet man jie kažkodėl visai patinka ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 21:50)
neignoruoju, bet sutinku, kad tavo dvi nuotraukas pamir6au pakomentuoti. Nors sunku jas komentuoti. Su vyru fotografavimo kampas nelabai. o abiejose sharpo daugoka.  Bet nenoriu čiulbėti tos pačios dainelės, nes pati vos išlipau iš tos sharpo ligos. Norisi vis ryškiau, ryškiau.. O po kurio laiko grįžtu pažiūrėti archyvu ir baisu nuo savo palapsniui kintančių ligų darosi... Sirgau blur, diffuse glow, tada sharp liga. Nors gal ir gerai, kad persergam, galutiniame rezultate vis tiek ateinam į teisingą kelią.

ačiū smile.gif .. tikiuos išgyti nuo sharpo. juolab, kad nevisada man foto ryškumas yra pirmoje vietoje. gal tai ir negeras požiūris, bet man neklūva ryškumo trūkumas, jei foto emociškai veikia.. bet vis tiek nevalingai spaudi tą sharp mygtuką.
o moralas visgi yra gerai . o tai kol gauni jo, tol lyg taisais, bet kai jo nebegauni, pradeda atrodyt, kad esi beveik tobulas arba mirei ..

bitute, pirma man patinka .. trečioj kažkas nepatinka g.gif .. gal... šarpo per daug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 31 sausio 2008 - 22:01