Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

dar šiandien įveikiau savo baimę fotografuot nepažįstamus blush2.gif pykštelėjau bobutę su anūku. j/b dariau, nes spalvos išėjo buvo intensyvios. kažkaip nelabai gal žiūrėjosi. ką pasakysit? ax.gif

user posted image

Atsakyti
Sveiki. Labai noriu prisijungt prie jūsų, ir išmoks fotografuoti smile.gif dabar pirksiu šį fotoaparatą. tada galėsiu tobulintis, ir bandysiu mokytis. tikiuos, kad priimsit smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 02, 15:11)
dar šiandien įveikiau savo baimę fotografuot nepažįstamus  blush2.gif pykštelėjau bobutę su anūku. j/b dariau, nes spalvos išėjo buvo intensyvios. kažkaip nelabai gal žiūrėjosi. ką pasakysit?  ax.gif
balionas už drąsą smile.gif dabar, kad jau įsidrąsinai, lauksim dažniau tokių darbų smile.gif Pati foto man patinka. Moterytė matosi labai išsigando tavo pykštelėjimo fotoaparatu, gerai, kad nenudardėjo kalniuku žemyn. o vat berniukas veik slysta iš foto, nori pabėgti. Vos vos vos daugiau erdės apačioje jam norisi. Bet ką čia kabinėtis, gera reportažinė. bet žinok truputuką pavydžiu tokios drąsos. Aš dar kažkaip nedrįstu.
QUOTE(Gegytė @ 2008 02 02, 15:11)
Sveiki. Labai noriu prisijungt prie jūsų, ir išmoks fotografuoti smile.gif dabar pirksiu  tikiuos, kad priimsit smile.gif ax.gif
sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 02 vasario 2008 - 16:17
QUOTE(sillwio @ 2008 02 02, 09:17)
Labai ačiū. Būtinai kreipsiuos. Kol kas dėliojuosi tik kaip pasiekt Italiją ir kaip grįžt atgal, kad nevažiuot tuo pačiu keliu. Vėliau pradėsiu rinktis info apie pačią Italiją. Pakeliui norėčiau pasikarstyt Alpėmis. Desiree, būtinai kreipsiuos. Važiuosiu per atostogas, t.y. liepos gale/rugpjūčio pradžioj.
Až už tarptautinį meet'ą  4u.gif

mes kaip tik tuo metu tikriausiai būsim tose vietose (buvo idėja per Alpes keturiose valstybėse pervažiuot), planuojame ir Dresdeną porai arba kelioms dienoms biggrin.gif
žiūrėkit, ims ir įvyks kokis tai tarptautinis meet'as..biggrin.gif
gaila, bet bent jau mes šiais metais link UK nepatrauksim.. verysad.gif

bite_maja biggrin.gif biggrin.gif pasakysiu, kokia pirma asociacija pamačius foto: sėdi bitė savo nuolatinėj vietoj ant kalnoir fotkina Vilnių. girdi, kažkas šnara, musėt žmonės lipa.. atsuko fotiką, sulaukė žmonių ir jau kai kalė..biggrin.gif biggrin.gif
o pati foto - faina.. 4u.gif sudėtingas kampas kaip pagyvenusiai moteriai ir vaikui, išsigandus babcė, bet labai gerai viskas smile.gif

p.s. ai, aš grįžau iš kito miesto, prisifotkinau, tik nežinau, kas gavosi ir kada galėsiu prisėsti prie jų.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 02 vasario 2008 - 16:20
QUOTE(sayonara @ 2008 02 02, 15:17)
žiūrėkit, ims ir įvyks kokis tai tarptautinis meet'as..biggrin.gif
jūsų tai jau laukiam atvykstant. O ir namuose vietos yra. nakvynei smile.gif

O man liūdna. Gal pusantros savaitės negalėsiu spausdint inuotraukų. Popierius baigėsi. Ką aš veiksiu, kol gausiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 02 vasario 2008 - 16:21
QUOTE(Desiree @ 2008 02 02, 16:19)
1. jūsų tai jau laukiam atvykstant.  O ir namuose vietos yra. nakvynei  smile.gif

O man liūdna. Gal pusantros savaitės negalėsiu spausdint inuotraukų. Popierius baigėsi. Ką aš veiksiu, kol gausiu  verysad.gif

ačiū.. vyrą jau įtikinau, kad man labai reikia (ir jam labai labai reikia) į Dresdeną..biggrin.gif

2. nugis kaip gaila.. telieka fotografuoti..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 02, 17:06)
uff, neteko susidurti su picasa, tai nežinau ką galima su ja daryti. Bet gal vistiek yra koks vertimo į juodai baltą būdas..

O kokia programa siulytum? g.gif Bandyciau atsisiust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 02, 10:17)
Įkelsiu vieną portretą. Mano mylimas modeliukas.

Pabaltavimai man nekliūna, o vat šešėliai ant veido kažkaip nelabai. Gal būtų nieko, jei fonas butų tamsesnis.

QUOTE(kooala @ 2008 02 02, 15:07)
Šiandien vaikčiojau su šuniu lauke ir kai ką nfotografavau  ax.gif

Šaunuolė. Sėkmingos paieškos. Praeis kiek laiko ir pradėsi jausti kompoziciją (pradėsi greičiau, jei vartysi svetimus darbus). Apdirbtas kamuolys man visai žiūrisi. Su nuotaika.

QUOTE(bite maja @ 2008 02 02, 15:46)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif man ir patiko ta nuotrauka.
šiandien po ilgo laiko buvau mieste. kaip gera vėl buvo laikyt fotiką rankose.

Ech, bite maja, atradai tu kažkokį magišką receptą smile.gif Gerai. Kada į kitus Lietuvos miestus trauksi?

QUOTE(bite maja @ 2008 02 02, 16:11)
dar šiandien įveikiau savo baimę fotografuot nepažįstamus  blush2.gif pykštelėjau bobutę su anūku. j/b dariau, nes spalvos išėjo buvo intensyvios. kažkaip nelabai gal žiūrėjosi. ką pasakysit?  ax.gif

Užsinorėjo mažesnės ryškumo zonos. Fonas truputį blaško, nes norisi panagrinėt smulkmenas. Todėl žvilgsnis kiek pabėga nuo objekto. Šiaip neblogai.

QUOTE(Gegytė @ 2008 02 02, 16:11)
Sveiki. Labai noriu prisijungt prie jūsų, ir išmoks fotografuoti smile.gif

Junkis drąsiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 02, 11:17)

Nuostabiai perteikta nuotaika. Kunas, centras, mimika, spalvos(pilkokos) ikausto, net pats apsidairai, ar nieks neuzdare i kambari su nepazistamu:))

Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 02 02, 16:46)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif man ir patiko ta nuotrauka.
šiandien po ilgo laiko buvau mieste. kaip gera vėl buvo laikyt fotiką rankose.

jau kudroj sakiau. Velkuosi nuo tavo miesto.kazkokiais budais ji fotkindama sugebi buti nenuobodi . atrodo taas pats miestas, tos pacios vietoves....o ziuri, stebeiyjiesi ir akiu atplest negali. SUPER!
Papildyta:
QUOTE(kooala @ 2008 02 02, 16:07)

Čia tas pats kamuolys šiek tiek kitai ir foto jau pakoreguota blush2.gif

user posted image

saunuole. progresuoji:))
Man patiko kamuolys (pakoreguotas.) Tik rezciau dali (nemenka ) kaires. Kad kamuolys isoktu i auksini taska;)
va Desiree irgi labai gera var. pasiule;)

Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 02 02, 17:11)

Atrodo, kad mociute isgasdinai:)))
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 02, 16:17)

unsure.gif man irgi gaila,mes visiem nepakeliui unsure.gif bet kas sugalvosit atvaziuot,duokit zinot,butinai susitiksim 4u.gif
laukiu tavo foto,greiciau ruosk ziurejimui biggrin.gif
QUOTE(sillwio @ 2008 02 02, 16:46)
Pabaltavimai man nekliūna, o vat šešėliai ant veido kažkaip nelabai. Gal būtų nieko, jei fonas butų tamsesnis.

Sillwio,o tie seseliai ant vienos puses lb blogai?man taip gaunasi kai kambary fotografuoju,viena puse apsviesta gerai,kita seseli,nors matosi,nera taip kad viena balta kita juoda puse,ir as tas nuotraukas nurasau,ar jas verta dar taisyt? g.gif
Bitele bigsmile.gif suzavejai mane thumbup.gif man abi Vilniaus foto superines,kaip tik man i komplekta tiktu biggrin.gif tuoj galesi Vilniaus albuma sukurt mirksiukas.gif o paskutine,tai is karto pirma mintis,o Desiree nauja nuotrauka idejo biggrin.gif o ten tavo,keista matyt kvadrata ir j/b is tavo puses,o man moterele pasirode kad supyko rolleyes.gif ir berniukas man neslysta g.gif kaip tik atrodo sunku jam ten lipt pries ta kalna.
Atsakyti
Anose temose snekejom,kas kur dirba.Tai stai mano darboviete:)))

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 02 02, 17:40)
Sillwio,o tie seseliai ant vienos puses lb blogai?man taip gaunasi kai kambary fotografuoju,viena puse apsviesta gerai,kita seseli,nors matosi,nera taip kad viena balta kita juoda puse,ir as tas nuotraukas nurasau,ar jas verta dar taisyt? g.gif

Visada verta taisyt. Bent jau netrint iš karto. Ar blogai šešėliai, ar gerai, priklauso nuo nuotraukos. Šiuo atveju man labiau blogai, negu gerai smile.gif

QUOTE(valanda @ 2008 02 02, 17:57)
Anose temose snekejom,kas kur dirba.Tai stai mano darboviete:)))

Pagarba. Kažin ar yra atsakingesnis darbas.
Man per smarkus kontrastas. Pirmoje juoda visiškai palaidota - susilieja viskas į vieną didelį juodą plotą. Antrosios, tiesą sakant, visai nesuprantu. Nesuprantu kokią nuotaiką turėčiau pajausti. Mokykla man niekaip nesiriša su dominuojančia juoda. Na, gal kažkada, kai pats tryniau suolą smile.gif
Atsakyti