QUOTE(kooala @ 2008 02 02, 14:07)
Šiandien vaikčiojau su šuniu lauke ir kai ką nfotografavau
džiaugiuosi, kad atkreipei dėmesį į pastabėles ir parašei, kas tau pačiai patinka nuotraukose, kas patraukė dėmesį.
Taip pat džiaugiuosi, kad vėlgi bandei ieškoti kažko naujo, bandei žiūrėti kitaip. Ieškojimai su atspindžiais bei kamuoliu man pasirodė visai įdomūs. Atlikimas galėjo būti geresnis, pateikimas įdomesnis, bet tai ką radai, tikrai patraukia dėmesį. Norėjau pasiūlyti štai tokį tavo pirmosios foto variantą. Vėlgi kitaip. Tiesa, koreguodama kamuolio nuotrauka praradai atspindžio smulkias detales. O ir pats tonavimas, bei tokia kompozicija man nelabai patinka.
Trečioji nuotrauka, su atsispindinčiu skelbimu man nelabai. Pats skelbimas toks, liūdnokas, dramatiškas... o dramatišką nuotaiką suteikti galima tamsinant kiek nuotrauka, kontrastą keliant, ir aišku juodai balta, būtų spalvos geresnės, tada galima būtų tamsinti ir saturuoti kiek. Nors pats kadras man nelabai, bet siūlau štai tokį variantą, kaip galima pateikti darbą. Na tiesiog, kad atrodytų tvarkingas, išbaigtas. Tiesa, variantus siūlau tokius, kokie man patiktų. Turi pati pajusti kokie patinka tau
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 02, 14:19)
Desiree - kam vaikus gasdini?
Man patinka poza, emocija... Patinka darbas
Kokios lempos pas tave?
turiu multiblitz, minilite 200 skėtukus. Bet nenaudoju jų kaip skėtukų, tiesiog stipriai visu pajėgumu į veidą pašviečiu
taip negailestingai...
O vaikučių nesinori gąsdinti. Šis berniukas mano geras draugas
Draugės sūnus. Bet visada toks rimtas, liūdnas. Labai labai retai šypsosi, o ir kai šypsosi atrodo tokia liūdna šypsena. Vienas mano mylimų modeliukų.
Ačiū už komentarus tam portretui.