Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 02 01, 22:10)
Aš irgi smile.gif Jau maršrutą dėliojuosi.
įdomu kokį maršrutą susidėliojai 4u.gif šiaip vyras mano italas, jei reik kokios info.

QUOTE(wyshnia @ 2008 02 01, 22:57)
... hm... dabar va apie ''tarptautini'' meeta pagalvojau... g.gif  biggrin.gif
aš tai už 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 02, 00:11)
įdomu kokį maršrutą susidėliojai  4u.gif  šiaip vyras mano italas, jei reik kokios info.

vasaros mano planai: savaitė Oxforde (foto) ir Italijos šiaurė, jūros pakrantė, ten pavažinėti. taip pat foto. Susitinkam? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 31, 13:04)
Tema GATVĖ plati.

Laaabai plati, internete pažiūrėjau ką norėčiau nufotografuoti, tai reiktų vasaros. Bet.. reikia rasti tą gražią gatvę, o man visai negražu verysad.gif

QUOTE(latoya @ 2008 01 31, 19:36)
siek tiek kitaip
user posted image

kaip gražiai sklando wub.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 31, 21:09)
Tiesa,fotografija daryta su Fuji muilinuke  ax.gif
http://fotokudra.lt/files/I57549.jpg

patiko, kažkokia ramybė wub.gif (vaikiška) smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 31, 22:57)

o trečioje nuotraukoje su ps moters veidą "nuėmei"? g.gif labai patiko, nes zebro linijos, užsienietiškas vyriškis, poza - visko, ko reikia gatvės nuotraukai 4u.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 01, 00:12)
noriu tik suzinot, ar per daug kontrasta uzkeliau, ar nieko g.gif
user posted image

patiko vaikučio pagauta akimirka. O kaip atrodo spalvota? mirksiukas.gif

QUOTE(de Nada @ 2008 02 01, 17:25)
Beje, turiu klausima del nuotrauku tvarkymo - dauguma, kaip suprantu dirbat su PS

su PS tik mazinu ir karpau, o daugiau nieko schmoll.gif spalvas koreguoju su canono programa, randu balta tikra spalva ir pagal ja susireguliuoja spalvos. su ps nebent reiktu kazko, bet nedirbu, katrybes ir supratimo daug nera schmoll.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 01, 22:49)
Šiandien pasijaučiau vos ne prostitutu.

is pradziu taip buna ir del atlyginimo man, kai galvojau, kaip ji gausiu, kaip cia man reikes imti (kai pirma darba turejau). Nesijausk taip, gi uzdirbai teisetai be jokiu apgauliu (nuodemiu) lotuliukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 01, 23:08)
užsimaniau į Toskaną  lotuliukas.gif
http://www.fotocommu...isplay/11134437

man ši foto asocijuojasi su vienu literaturiniu kuriniu, nudyre oda nugaros kazkokie zmones vyrui ir uzdejo jam ant galvos, kad tas neprisimintu praeities. sutikusi motina savo sunu ant kupranugario bande su sunumi kalbetis, o tas jos neprisimines nuzude ja blink.gif (kaskaip tais)

QUOTE(sillwio @ 2008 02 01, 23:18)
Aš apie tai dar tik svajoju smile.gif

svajones visada materializuojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 01, 23:17)
vasaros mano planai: savaitė Oxforde (foto) ir Italijos šiaurė, jūros pakrantė, ten pavažinėti. taip pat foto. Susitinkam? biggrin.gif biggrin.gif
biggrin.gif o gal dar į Dresdeną užsuktum, mielai susitikčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 01, 23:57)
Manau jei pabandytum, tai pavyktu mirksiukas.gif

Turėjau keletą fotosesijų, bet viską dariau už dyką. Nors aš nemanau, kad tai už dyką. Taip pat krūva nuotraukų pas daug ką kabo ant sienų. Irgi dovanotos. Tai investicija į save smile.gif

įdomu kokį maršrutą susidėliojai  4u.gif  šiaip vyras mano italas, jei reik kokios info.

Labai ačiū. Būtinai kreipsiuos. Kol kas dėliojuosi tik kaip pasiekt Italiją ir kaip grįžt atgal, kad nevažiuot tuo pačiu keliu. Vėliau pradėsiu rinktis info apie pačią Italiją. Pakeliui norėčiau pasikarstyt Alpėmis. Desiree, būtinai kreipsiuos. Važiuosiu per atostogas, t.y. liepos gale/rugpjūčio pradžioj.

Až už tarptautinį meet'ą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 01, 14:49)
siaip turiu toki pasiulyma.. ne du pasiulymus...  ax.gif

1. kai pasveiksiu turiu minti vaziuot i viena rajona pafotografuot kontrastu.. t.y. pristatytu nauju namu ir prie ju prilipusiu lushnu... bet vyras vienos neisleidzia...
gal kas noretu jungtis? tada isleistu ir mane  blush2.gif bet cia butu ne anksciau kaip kita savaite...

tu čia ne apie Šnipiškes šneki kartais? unsure.gif hmmm.... net ir keliese ten eit bijau biggrin.gif šiaip tai, aišku, kad noriu...
mergos, jūs sugalvokit kur ir kada. ir davai varom, kai tik oras šiek tiek pasitaisys. aš galiu po darbo ir savaitgaliais. visada pasiruošus pioneer.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 02 01, 23:10)
Aš irgi smile.gif Jau maršrutą dėliojuosi.

prisišnekėjot, gerbiamieji, kai nuspręsiu materializuot savo svajonę, tai neatsiginsit nuo mano klausimų blush2.gif
Atsakyti
Įkelsiu vieną portretą. Mano mylimas modeliukas.
Matosi balti kaip ir pabangavimai aplink vaikį, realiai jų nėra. Nepavyko gerai nuskanuoti, nes nuotrauka vakar tik atspausdinau ir skanuojant gerai neprisispaudžia, nes reiktų palaikyti prispausta tarp knygų kelias dienas. Taigi, jei užklius tie balti lopinėliai, įsivaizduokit, kad jų nėra.
Fotografuota namuose, pasišviečiau studijinėmis lempomis, kaip ir keliose ankstesnėse foto. Berniukas atrodo išsigandęs, tai galiu pasakyti, kad jis ir realiai buvo išsigandęs, nes nusivedžiau į atskirą kambarį, įjungiau stiprias lempas ir uždariau visas duris, kad dar du mažiai nesumanytų patrukdyti. Taigi, buvome jis ir aš, viename dideliame tuščiame kambaryje.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 02 vasario 2008 - 10:21
QUOTE(Desiree @ 2008 02 02, 00:36)
biggrin.gif  o gal dar į Dresdeną užsuktum, mielai susitikčiau  biggrin.gif

uj, kažkaip nepakeliui man. tai nenorėsiu įveikti dar papildomai kelis šimtus kilometrų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 02 vasario 2008 - 10:26
Och, Desiree, pas tave grazu kaip visad...
Gera vaikio poza, nuotaika, seseliai. ir kad blogai nuskanuota - man visai netrukdo, gal taip net geriau.
Mindoozai, sveikinu su pirmu uzdarbiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 02 02, 11:15)
Mindoozai, sveikinu su pirmu uzdarbiu  4u.gif

šiandien pasiimsiu atspaustas ant popieriaus, žiūrėsim kaip atrodo. Dabar belieka sienas namuose pasididinti, nes tuoj nebebus kur kabinti darbų.
Atsakyti
Desiree,matosi tie balti pabangavimai,bet man jie irgi nemaiso,o berniukas koks grazus,man tokie ilgaplaukiai kaip patinka wub.gif
Puriena6,perziurejau vakar tavo darzelio fsesija thumbup.gif saunuole 4u.gif issivaizduoju kaip jos gerai atrodys kai tu jas sutvarkysi rolleyes.gif lb noresiu pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Ech, desiree..labai! 4u.gif
Tiesa, tie balti pabangavimai ar dėmytės šiai nuotraukai man priduoda savotiško žavesio..Kaip visad - žaviuosi! biggrin.gif
Atsakyti