Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 02 01, 23:08)
man labai patiko  thumbup.gif aš vakar trumpam buvau įlindus pažiūrėt. šiandien vėl sėdžiu ir  žiūriu  biggrin.gif labai tinkamas į gatvės temą.

Desiree, ko čia nori iš manęs? galėtum užmest akį?  blush2.gif norėjau toliau nuotraukas pažiūrėt, o čia toks išlindo  g.gif lyg ir registracijos nori?
http://www.fotocommu...nt/newaccount/1
užsimaniau į Toskaną  lotuliukas.gif
http://www.fotocommu...isplay/11134437

Atsakysiu uz Desiree smile.gif Ten yra nuotraku, kurios uzrakintos. Joms paziureti reikia tapti nariu, mokanciu menesini mokesti.

Puriena, nuostabu. Tik man liudesi sukelia. Palyginu su vaikais savo sunaus darzelyje.
Atsakyti
Aij dar purienos vaikučiai mieli 4u.gif sukelia man sentimentus nes kai dirbau darželiuose irgi fotografuodavau (esu kažkada keletą įkėlus) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 02 01, 21:28)
Atsakysiu uz Desiree smile.gif Ten yra nuotraku, kurios uzrakintos. Joms paziureti reikia tapti nariu, mokanciu menesini mokesti.
na po raktu ten tik Niu. Visos kitos prieinamos visiems. Šiaip geras puslapis. Daug visko, bet yra ir daug gėrio.

Bitute, o į Toskaną mes gegužės mėnesį dumsim. Gal kartu? smile.gif Buvom ten, gaila tik kad mažius dar tik mėnesiuko buvo, tai negalėjau skirti laiko fotografijai. Bet šiemet žadu atsiimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 01 vasario 2008 - 22:36
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 23:33)
na po raktu ten tik Niu. Visos kitos prieinamos visiems. Šiaip geras puslapis. Daug visko, bet yra ir daug gėrio.

Jo. Bent mano skoniui, uz kudra zymiai geresnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 01, 21:24)

Šiandien buvau topinis modelis, tik gaila niekas nefotografavo  doh.gif  nes būtų kūdros jei ne savaitės tai bent dienos geriausia  lotuliukas.gif  aš čia apie save kalbu, šian drėbiausi ant ledo kaip blynas  lotuliukas.gif  būtų faina ir tokią akimirką įamžint  lotuliukas.gif Po mano gražaus papozavimo pasėkmės liūdnos  verysad.gif  abu keliai sumušti taip kad vos paeinu ir deš petį taip skauda kad vos deš ranką judinu, taigis fotoaparato nenulaikysiu  verysad.gif  o jau ruošiausi keliaut fotografuot  unsure.gif  be trikojo dabar niekaip kol nepagysiu  unsure.gif  Liova varom naktinio Dublino fotkint  bigsmile.gif  4u.gif 

Neturiu biški nuotaikos komentuot nuotraukų, tai ik trumpai, įstrigo vvvv hip-hop'as  biggrin.gif  tie gražuoliai berniukai (sorris pamiršau kieno)  4u.gif  ir Liovos kokybiškas burbulas  4u.gif

... ir pabut tau uz trikoji? lotuliukas.gif
Soriuks del traumu, sveik user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 22:33)
Bitute, o į Toskaną mes gegužės mėnesį dumsim. Gal kartu?  smile.gif  Buvom ten, gaila tik kad mažius dar tik mėnesiuko buvo, tai negalėjau skirti laiko fotografijai. Bet šiemet žadu atsiimti.

oi, kaip tau smagu smile.gif o ten taip iš tikrųjų gražu kaip nuotraukose? biggrin.gif nes kiek esu mačiusi Toskanos peizažų, tai visi jie swoon.gif
Atsakyti
Užuolaida, Getter, ir jums po balioną 4u.gif ax.gif

Yra liūdesio - sutinku. Tokia lietuviškų darželių realybė verysad.gif . Bet gal atrinkdama parodėlei vistik stengsiuosi atmesti iūdnesnes nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Liova @ 2008 02 01, 22:41)
... ir pabut tau uz trikoji? lotuliukas.gif
Soriuks del traumu, sveik  user posted image

Taigis turiu aš trikojį, tu man už nešiką pabūtum liezuvis.gif hihihi.gif flirt.gif
Sveiksim a kū daryt biggrin.gif
Puriena ačiū už baliuona, man kuo daugiau 4u.gif tuo mažiau skauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 01, 21:44)
oi, kaip tau smagu  smile.gif o ten taip iš tikrųjų gražu kaip nuotraukose?  biggrin.gif nes kiek esu mačiusi Toskanos peizažų, tai visi jie swoon.gif
žinok ten taip pat nuostabu, kaip matai nuotraukose. Gal net nuostabiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 01, 00:07)
visu pirma prisiminiau is anos temos neatsakyta Bitut tavo klausima...

eilinį kartą žaviuosi tavo įžvalga wub.gif pataikei visu 100 % biggrin.gif

Pupeliuk, tavo j/b super. labai labai patiko pirmos dvi. tokios labai šiltos, mielos. apturėjai labai labai vykusią fotosesiją thumbup.gif

sayonara, man ir pirmas kadras labiau patinka. labai maloniai žiūrisi thumbup.gif

De Nada, galėjai šiek tiek daugiau kelio paimt. tada akis labai maloniai nuslystų į tolį. bent jau aš taip įsivaizduoju biggrin.gif

almante, aš daugiau apkarpyčiau. man erdvės per daug.

vvvvv, visai patinka pats rezultatas, bet pati tikrai atrodai išsigandusi biggrin.gif . tiesa, tu panaši į S. Jessica Parker biggrin.gif

kooala, Desiree labai išsamiai atsakė. nebeturiu, ko daugiau pridurt ax.gif

puriena, mane šita užkabino
http://s5.photobucke...=DSC_0126bw.jpg
nors šiaip visos patiko thumbup.gif . labai labai labai šauniai tu čia tuos vaikus pagavai.

Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 22:55)
žinok ten taip pat nuostabu, kaip matai nuotraukose. Gal net nuostabiau  smile.gif

na va, kaip netikėtai įsitaisiau svajonę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 01, 23:03)
na va, kaip netikėtai įsitaisiau svajonę  lotuliukas.gif

Aš irgi smile.gif Jau maršrutą dėliojuosi.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 01, 18:53)
pima foto ant incandescent, antra ant Auto WB...niekaip nesusitvarkau su tuo WB. Man taip neiseina namuose daryti nuotraukas. Kiekvienas kambarys skirtingom spalvom, ziema mazai sviesos, tai negi ant balto popieriuko fotografuosi kiekviena kart pamacius grazu momenta tarp berniuku.?
Va mano sio ryto blogos nuotraukos.

Antroji nuotrauka, kur su Auto daryta tai man visai normaliai. As pati taip pat daznai su WB nesusitvarkau, tai fotografuoju RAW formatu todel visada - daug lengviau po to patvarkyt. 4u.gif

QUOTE(de Nada @ 2008 02 01, 19:21)
viskas, nesdinuos.

tu cia nejuokauk smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 02 01, 19:24)
O dabar dedu vel savo kojas ax.gif  noriu paklausti ar taip geriau g.gif dedu du variantus, nezinau turbut as tikrai pati nesugebu atrinkti savo nuotraukas, ir visos idejos tik man aiskios blush2.gif  doh.gif Sitos be ideju, norejau tiesiog panaudoti jusu patarimus ir va kas gavosi ax.gif

geriau, teisinga linkme eini 4u.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 01, 21:22)
Beje, Wyshnia, man labai fainas tavo avataras. Tu tokia Bondo mergina biggrin.gif
Aš dar pridursiu, kad kursuose sužinojau, kad kompoziciškai nuotraukose gerai žiūrisi trejybė : trys spalvos, trys objektai, trys žmonės, bet vienas iš jų kitoks, pvz. dvi moterys ir vienas vyras; du žmonės ir vienas gyvūnas ir taip daug daug interpretacijų smile.gif

Tokio dar nesu girdejus biggrin.gif 4u.gif ax.gif
Ir del trejybes nieko nezinojau - aciu, kad pasidalinai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2008 02 01, 22:04)
Gal kas galit paaiskinti kuo skiriasi pilno kadro ir nepilno kadro fotoaparatai? Ka suteikia ta pilna matrica? t.y. kokie privalumai?

Ziuriu musu vyrai jau atsake smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 02 01, 22:18)
Sveikinu tave, kuo rimčiausiai, uždirbus iš fotografijos. Aš apie tai dar tik svajoju smile.gif

Manau jei pabandytum, tai pavyktu mirksiukas.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 22:33)
Šiaip geras puslapis. Daug visko, bet yra ir daug gėrio.

tai jau tikrai, acius dar karteli 4u.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 02 01, 23:10)
Aš irgi smile.gif Jau maršrutą dėliojuosi.

... hm... dabar va apie ''tarptautini'' meeta pagalvojau... g.gif biggrin.gif
Atsakyti