QUOTE(AVEDA @ 2008 02 01, 18:53)
pima foto ant incandescent, antra ant Auto WB...niekaip nesusitvarkau su tuo WB. Man taip neiseina namuose daryti nuotraukas. Kiekvienas kambarys skirtingom spalvom, ziema mazai sviesos, tai negi ant balto popieriuko fotografuosi kiekviena kart pamacius grazu momenta tarp berniuku.?
Va mano sio ryto blogos nuotraukos.
Antroji nuotrauka, kur su Auto daryta tai man visai normaliai. As pati taip pat daznai su WB nesusitvarkau, tai fotografuoju RAW formatu todel visada - daug lengviau po to patvarkyt.
QUOTE(de Nada @ 2008 02 01, 19:21)
tu cia nejuokauk
QUOTE(Anasko @ 2008 02 01, 19:24)
O dabar dedu vel savo kojas
noriu paklausti ar taip geriau
dedu du variantus, nezinau turbut as tikrai pati nesugebu atrinkti savo nuotraukas, ir visos idejos tik man aiskios
Sitos be ideju, norejau tiesiog panaudoti jusu patarimus ir va kas gavosi
geriau, teisinga linkme eini
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 01, 21:22)
Beje, Wyshnia, man labai fainas tavo avataras. Tu tokia Bondo mergina
Aš dar pridursiu, kad kursuose sužinojau, kad kompoziciškai nuotraukose gerai žiūrisi trejybė : trys spalvos, trys objektai, trys žmonės, bet vienas iš jų kitoks, pvz. dvi moterys ir vienas vyras; du žmonės ir vienas gyvūnas ir taip daug daug interpretacijų
Tokio dar nesu girdejus
Ir del trejybes nieko nezinojau - aciu, kad pasidalinai
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2008 02 01, 22:04)
Gal kas galit paaiskinti kuo skiriasi pilno kadro ir nepilno kadro fotoaparatai? Ka suteikia ta pilna matrica? t.y. kokie privalumai?
Ziuriu musu vyrai jau atsake
QUOTE(sillwio @ 2008 02 01, 22:18)
Sveikinu tave, kuo rimčiausiai, uždirbus iš fotografijos. Aš apie tai dar tik svajoju
Manau jei pabandytum, tai pavyktu
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 22:33)
Šiaip geras puslapis. Daug visko, bet yra ir daug gėrio.
tai jau tikrai, acius dar karteli
QUOTE(sillwio @ 2008 02 01, 23:10)
Aš irgi
Jau maršrutą dėliojuosi.
... hm... dabar va apie ''tarptautini'' meeta pagalvojau...