Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na, bandau det dar viena nuotraukele smile.gif Man ji idomi ir zavi ta povyza ir mazulio zvilgsniu smile.gif Sakyciau ryskumo taip pat pakanka... Ka jus manot?
user posted image
Atsakyti
Avytesss, gerai, kad paaiskinai truputi, kaip tu supranti - brac, labai noreciau kazka sugalvot... Ziuresiu smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 31, 23:12)
noriu tik suzinot, ar per daug kontrasta uzkeliau, ar nieko g.gif

Man tiek kontrasto gerai. Jei vien apie kontrasta kalbet 4u.gif

Pupeliuk, man patinka ir juostiniai kadrai - ypac mamytes portretas 4u.gif Tikrai tikrai saunuole - puikus darbas (visa sesija galvoje turiu), nenuostabu, kad daugiau norinciu atsirado 4u.gif

QUOTE(inc @ 2008 02 01, 09:08)
dėkui. manau, reik paklausyt tavęs mirksiukas.gif

4u.gif

andriuska - 4u.gif

QUOTE(latoya @ 2008 02 01, 10:27)
aciu..objektyvas tas pats Sigma 70tukas...

neblogai smile.gif o vat smilga tai nezinau g.gif kazkaip man ne...

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 02 01, 10:29)
rodau kitokį vakar dienos savo nuotraukos variantą. Kadravau ne aš..smile.gif
man pačiai iš šių labiau patinka pirmoji.. 4u.gif

o man antroji g.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 10:36)
O apie Avytess foto atskira kalba.Ką ji bedarytų, esu veik šimtą procentų tikra, kad man patiks. Kas artima dūšiai, į tą ir žiūrim 4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(de Nada @ 2008 02 01, 11:07)
Idedu dar viena nuotrauka:
Is esmes, nelabai cia yra ka komentuoti, taciau turiu viena klausima del sios nuotraukos. Akivaizdziai isdeges vanduo, bet perfotografuot nenoriu. Fotografuojant vanduo spindejo nuo saules spinduliu ir butent todel tas momentas man taip patiko. Ar galima butu ka nors daryti kitaip?

o man nieko nesinori daryti del to atspindzio - grazu 4u.gif tik noreciau daugiau kelio is desnes matyt smile.gif

Zuzuskin, PS tikrai neispres visu problemu, bet daiktas reikalingas smile.gif Merginos jau pakomentavo tavo nuotraukas. Bendras mano pastebejimas - nenaudok blico, kol toks oras (ir metu laikas) fotografuok lauke, pasieskok pasiskaityt apie kompozicija (zinau zinau zinau, kad laiko nera tongue.gif ) ir lauksim daugiau nuotraukau 4u.gif

gus, susitiksim, parodysiu visus originalus smile.gif

de Nada, kiek zinau californiagirl elementus turi. Berods jie mazesni g.gif

californiagirl, puriena
- acius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Liova @ 2008 02 01, 17:19)
Na, bandau det dar viena  nuotraukele smile.gif  Man ji idomi ir zavi ta povyza ir mazulio zvilgsniu smile.gif  Sakyciau ryskumo taip pat pakanka... Ka jus manot?

Tvarkinga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 01, 15:44)
Jeigu bus įdomu, tai užmeskit akį į mano juodraštį. Psw.: puriena
http://s5.photobucke...?albumview=link

labai patiko wub.gif ech, darzeli primine, vaikyste... bigsmile.gif laukiu nesulaukiu svarascio 4u.gif
Atsakyti
arba šiaip WB pasirinkimas ant tungsten arba incandescent

pima foto ant incandescent, antra ant Auto WB...niekaip nesusitvarkau su tuo WB. Man taip neiseina namuose daryti nuotraukas. Kiekvienas kambarys skirtingom spalvom, ziema mazai sviesos, tai negi ant balto popieriuko fotografuosi kiekviena kart pamacius grazu momenta tarp berniuku.? Man dar reik daug ismokt, cia pasidare net blush2.gif rodytis. Sia tema daznai skaitau bet nerasau nieko kad nieko verto negaliu parodyt.
Va mano sio ryto blogos nuotraukos.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aveda, antroj spalvos zymiai geresnes.
As nuotrauku kuri laika tikrai nekelsiu, man vieta prie kelioniu reportazu, bet pakomentuosiu truputi blush2.gif Puriena, juodrastis labai super, tai svarrastis bedrai bus oi!...
dar vvvv hip hop portretas retro patiko...ech, toks modelis wink.gif cia kaip su Elinos "drauge'' tik fotografuot...
viskas, nesdinuos.
Atsakyti
4u.gif
Vvvvv turbut zinau i koki rajona ruosiesi mirksiukas.gif as gal ir prisijungciau, bet tikrai negarantuoju, nes labai prirista blush2.gif tau tik trukdyciau blush2.gif Bet patarima viena duosiu 4u.gif vaziuok geriau per iseigines, bus maziau masinu pristatyta, geriausia sekmadieni ryte. Kiaip nenufotografuosi visa "grozi" 4u.gif Gal ir susimatysim, nes as dar pamenu savo uzduoti mirksiukas.gif blush2.gif

O dabar dedu vel savo kojas ax.gif noriu paklausti ar taip geriau g.gif dedu du variantus, nezinau turbut as tikrai pati nesugebu atrinkti savo nuotraukas, ir visos idejos tik man aiskios blush2.gif doh.gif Sitos be ideju, norejau tiesiog panaudoti jusu patarimus ir va kas gavosi ax.gif
Sita brokuotauser posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Na. lendu su pora nuotraukų į akis biggrin.gif Bandžiau fotografuoti juodame fone... Mano mintyse vaizdas buvo gražus, ekrane... na ne toks. Kažko man trųūksta, kažkas ne taip, bet kas pati nelabai suprantu. Rėžkit tiesiai šviesiai rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aaaaaaaaaaa, tiek citavau ir dingo verysad.gif Tai dabar jau taip išsamiai nebepavyks.

Liova
kokybiška vaikučio foto.

Aveda abiejose norisi geresnės kompozicijos. Spalvos antros geresnės.

De Nada lauksiu ne tik tavo komentarų, bet ir foto 4u.gif

Anasko skitumas tarp tos nuotraukos su pėdkelnėm ir šių tikrai yra. Pabandyk ir tu pasisukioti aplink pėdutes, jos ir iš kitos pusės mielai atrodo.
Džiugu, kad prisimeni apie užduotį 4u.gif

RidaR pirmoji, jei ne tie atspindžiai būtų visai gerai, tik man pats objektas nelabai įdomus. Bet kaip bandymas tinka. Antroji nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 20:53)
Anasko skitumas tarp tos nuotraukos su pėdkelnėm ir šių tikrai yra. Pabandyk ir tu pasisukioti aplink pėdutes, jos ir iš kitos pusės mielai atrodo.
Džiugu, kad prisimeni apie užduotį  4u.gif

Aciu Desire 4u.gif Be pagalbininku negaliu prieiti prie kitos puses biggrin.gif labai judri doh.gif bet tikrai pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 01, 16:30)

Tvarkinga smile.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 19:53)

Liova
kokybiška vaikučio foto.

Dekoju notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 16:22)
<...>o tu pabandyk lauke dienos šviesoje su 100 ir 400 fotografuoti. Ir pažiūrėk geriau ar blogiau gausis  smile.gif

aciukas pabandysiu
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 01, 16:24)
* kad nuotraukos nesigautų oranžinės yra toks dalykas kaip Custom WB (baltos balansas), arba šiaip WB pasirinkimas ant tungsten arba incandescent (ar kaip ten prašmatniai vadinas smile.gif ) šioje temoje keliais puslapiais atgal Andriushka aiškino apie custom WB

aciukas, as kazkaip sita reikala vis palieku auto bandau kitus dalykus pirma perprast, bet matyt cia reik viska kartu mokytis...
QUOTE(gus @ 2008 02 01, 16:37)
Zuzu,man irgi pirmas klausimas iskilo del ISO,po to blicas unsure.gif gaila kad neturi PS,jis tikrai reikalingas 4u.gif as jau daugiau nei men be jo,jau ir vyras man padeda broli prisiviliot biggrin.gif prizadejo sekmadieni sutvarkyt,laukiu ax.gif pas tave tokie grazus berniukai,tu priversta mokintis biggrin.gif

blush2.gif mokysiuos mokysiuos bile baigtu jie man sirgt ir laiko duotu blush2.gif blush2.gif
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 01, 18:30)
Zuzuskin, PS tikrai neispres visu problemu, bet daiktas reikalingas smile.gif Merginos jau pakomentavo tavo nuotraukas. Bendras mano pastebejimas - nenaudok blico, kol toks oras (ir metu laikas) fotografuok lauke, pasieskok pasiskaityt apie kompozicija (zinau zinau zinau, kad laiko nera tongue.gif ) ir lauksim daugiau nuotraukau 4u.gif

apie blica tai jau pries simta metu sakei doh.gif
labai aciu visiems uz komentarus 4u.gif
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 01, 19:53)

labai noreciau iskirpt mazaji... ax.gif kazkur skaiciau kad nuotraukose 'geriau ziurisi' nelyginis daiktu skaicius bet pati turiu 2vaikus tai pastoviai abu 'sulenda' i kadra
Anasko, man antra graziausia.. ax.gif
Atsakyti
de Nada, sayonara, wyshnia, ačiū mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Beje, Wyshnia, man labai fainas tavo avataras. Tu tokia Bondo mergina biggrin.gif

QUOTE(Žūžū @ 2008 02 01, 21:11)
labai noreciau iskirpt mazaji...  ax.gif kazkur skaiciau kad nuotraukose 'geriau ziurisi' nelyginis daiktu skaicius

Aš dar pridursiu, kad kursuose sužinojau, kad kompoziciškai nuotraukose gerai žiūrisi trejybė : trys spalvos, trys objektai, trys žmonės, bet vienas iš jų kitoks, pvz. dvi moterys ir vienas vyras; du žmonės ir vienas gyvūnas ir taip daug daug interpretacijų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 01 vasario 2008 - 21:28
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 01, 08:19)
Dar keliu porą j/b kadrų iš tos pačios dienos

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 01, 11:34)

Jau pradedu kartotis smile.gif Labai gerai 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 01, 10:29)
rodau kitokį vakar dienos savo nuotraukos variantą. Kadravau ne aš..
man pačiai iš šių labiau patinka pirmoji.. 
o šiaip.. man pačiai tai mielas kadras.. gal kad pažįstu šią balerinutę

Pirma. Akys ten kur reikia. Liko žvilgsnis, kuris prikausto dėmesį.

QUOTE(de Nada @ 2008 02 01, 11:07)
Idedu dar viena nuotrauka:

Labai gaila, kad maža, ir kad kreiva, o išdegimas netrukdo. Kompozicija gera - kelias tvarkingai įkomponuotas.

QUOTE(latoya @ 2008 02 01, 11:25)
dar viena idesiu, apie veja

Trūksta ryškumo man, t.y. ryškumo zona per siaura ir labai blaško atspindžiai nuo vandens. Norėtūsi švelnaus brizo smile.gif

QUOTE(de Nada @ 2008 02 01, 11:39)
Pramogai imetu toki retro varianta smile.gif

Pramogai, tai reiškia ne komentarams ? g.gif

QUOTE(almante @ 2008 02 01, 11:44)
aciu visiems uz kritika  4u.gif

pabandysiu dar viena foto idet  ax.gif

Toks drastiškas tonavimas čia netinka. Sepija tai pavadinti sunkoka. Kompoziciškai dešinė per sunki smile.gif Pamėgink susitvarkyti pradžioj su spalvom, o tada jau imkis jų kaitaliojimo mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 01, 14:12)
labai nepeikit, tiesiog norejau su jumis pasidalint savo shposais  tongue.gif

Man visai patinka. Gal kiek per aštrus grūdas ir mažoka erdvės, bet modelis gelbsti nuotrauką smile.gif

QUOTE(kooala @ 2008 02 01, 14:43)

Būtų gera, kad parašytum trumpai, ką matai savo nuotraukose. Kodėl norėjai mums jas parodyti? O gal norėjai komentarų?

QUOTE(sayonara @ 2008 02 01, 15:29)
važiuoju, mergaitės ir berniukai, į kitą miestą. gal grįšiu su kokiais portretais arba ne portretais.. žiūrėsim..smile.gif gero savaitgalio.. 4u.gif

Be nuotraukų negrįžk smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 01, 15:44)
Jeigu bus įdomu, tai užmeskit akį į mano juodraštį.

Liuks. Labai gerai. Iš pradžių pasidarė gaila spalvų, bet vėliau supratau, kad taip ir reikia. Nukėlė mane tavo nuotraukos į mano vaikystę, mano vaikų darželį. Labai gerai.

QUOTE(Rida_R @ 2008 02 01, 20:12)
Na. lendu su pora nuotraukų į akis  biggrin.gif Bandžiau fotografuoti juodame fone... Mano mintyse vaizdas buvo gražus, ekrane... na ne toks. Kažko man trųūksta, kažkas ne taip, bet kas pati nelabai suprantu. Rėžkit tiesiai šviesiai  rolleyes.gif

Bandymai neblogi, bet plokštoka. Reikėjo pasibandyt šviesą ir pažaist su kompozicija. Gal kiek iš aukščiau fotografuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 01 vasario 2008 - 21:28