Na, bandau det dar viena nuotraukele Man ji idomi ir zavi ta povyza ir mazulio zvilgsniu Sakyciau ryskumo taip pat pakanka... Ka jus manot?
Avytesss, gerai, kad paaiskinai truputi, kaip tu supranti - brac, labai noreciau kazka sugalvot... Ziuresiu
Man tiek kontrasto gerai. Jei vien apie kontrasta kalbet
Pupeliuk, man patinka ir juostiniai kadrai - ypac mamytes portretas Tikrai tikrai saunuole - puikus darbas (visa sesija galvoje turiu), nenuostabu, kad daugiau norinciu atsirado
andriuska -
neblogai o vat smilga tai nezinau kazkaip man ne...
Papildyta:
o man antroji
o man nieko nesinori daryti del to atspindzio - grazu tik noreciau daugiau kelio is desnes matyt
Zuzuskin, PS tikrai neispres visu problemu, bet daiktas reikalingas Merginos jau pakomentavo tavo nuotraukas. Bendras mano pastebejimas - nenaudok blico, kol toks oras (ir metu laikas) fotografuok lauke, pasieskok pasiskaityt apie kompozicija (zinau zinau zinau, kad laiko nera ) ir lauksim daugiau nuotraukau
gus, susitiksim, parodysiu visus originalus
de Nada, kiek zinau californiagirl elementus turi. Berods jie mazesni
californiagirl, puriena - acius
Papildyta:
Tvarkinga
Papildyta:
labai patiko ech, darzeli primine, vaikyste... laukiu nesulaukiu svarascio
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 31, 23:12)
noriu tik suzinot, ar per daug kontrasta uzkeliau, ar nieko
Man tiek kontrasto gerai. Jei vien apie kontrasta kalbet
Pupeliuk, man patinka ir juostiniai kadrai - ypac mamytes portretas Tikrai tikrai saunuole - puikus darbas (visa sesija galvoje turiu), nenuostabu, kad daugiau norinciu atsirado
QUOTE(inc @ 2008 02 01, 09:08)
dėkui. manau, reik paklausyt tavęs
andriuska -
QUOTE(latoya @ 2008 02 01, 10:27)
aciu..objektyvas tas pats Sigma 70tukas...
neblogai o vat smilga tai nezinau kazkaip man ne...
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 02 01, 10:29)
rodau kitokį vakar dienos savo nuotraukos variantą. Kadravau ne aš..
man pačiai iš šių labiau patinka pirmoji..
o man antroji
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 10:36)
O apie Avytess foto atskira kalba.Ką ji bedarytų, esu veik šimtą procentų tikra, kad man patiks. Kas artima dūšiai, į tą ir žiūrim
QUOTE(de Nada @ 2008 02 01, 11:07)
Idedu dar viena nuotrauka:
Is esmes, nelabai cia yra ka komentuoti, taciau turiu viena klausima del sios nuotraukos. Akivaizdziai isdeges vanduo, bet perfotografuot nenoriu. Fotografuojant vanduo spindejo nuo saules spinduliu ir butent todel tas momentas man taip patiko. Ar galima butu ka nors daryti kitaip?
Is esmes, nelabai cia yra ka komentuoti, taciau turiu viena klausima del sios nuotraukos. Akivaizdziai isdeges vanduo, bet perfotografuot nenoriu. Fotografuojant vanduo spindejo nuo saules spinduliu ir butent todel tas momentas man taip patiko. Ar galima butu ka nors daryti kitaip?
o man nieko nesinori daryti del to atspindzio - grazu tik noreciau daugiau kelio is desnes matyt
Zuzuskin, PS tikrai neispres visu problemu, bet daiktas reikalingas Merginos jau pakomentavo tavo nuotraukas. Bendras mano pastebejimas - nenaudok blico, kol toks oras (ir metu laikas) fotografuok lauke, pasieskok pasiskaityt apie kompozicija (zinau zinau zinau, kad laiko nera ) ir lauksim daugiau nuotraukau
gus, susitiksim, parodysiu visus originalus
de Nada, kiek zinau californiagirl elementus turi. Berods jie mazesni
californiagirl, puriena - acius
Papildyta:
QUOTE(Liova @ 2008 02 01, 17:19)
Na, bandau det dar viena nuotraukele Man ji idomi ir zavi ta povyza ir mazulio zvilgsniu Sakyciau ryskumo taip pat pakanka... Ka jus manot?
Tvarkinga
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 01, 15:44)
Jeigu bus įdomu, tai užmeskit akį į mano juodraštį. Psw.: puriena
http://s5.photobucke...?albumview=link
http://s5.photobucke...?albumview=link
labai patiko ech, darzeli primine, vaikyste... laukiu nesulaukiu svarascio
arba šiaip WB pasirinkimas ant tungsten arba incandescent
pima foto ant incandescent, antra ant Auto WB...niekaip nesusitvarkau su tuo WB. Man taip neiseina namuose daryti nuotraukas. Kiekvienas kambarys skirtingom spalvom, ziema mazai sviesos, tai negi ant balto popieriuko fotografuosi kiekviena kart pamacius grazu momenta tarp berniuku.? Man dar reik daug ismokt, cia pasidare net rodytis. Sia tema daznai skaitau bet nerasau nieko kad nieko verto negaliu parodyt.
Va mano sio ryto blogos nuotraukos.
Aveda, antroj spalvos zymiai geresnes.
As nuotrauku kuri laika tikrai nekelsiu, man vieta prie kelioniu reportazu, bet pakomentuosiu truputi Puriena, juodrastis labai super, tai svarrastis bedrai bus oi!...
dar vvvv hip hop portretas retro patiko...ech, toks modelis cia kaip su Elinos "drauge'' tik fotografuot...
viskas, nesdinuos.
As nuotrauku kuri laika tikrai nekelsiu, man vieta prie kelioniu reportazu, bet pakomentuosiu truputi Puriena, juodrastis labai super, tai svarrastis bedrai bus oi!...
dar vvvv hip hop portretas retro patiko...ech, toks modelis cia kaip su Elinos "drauge'' tik fotografuot...
viskas, nesdinuos.
Vvvvv turbut zinau i koki rajona ruosiesi as gal ir prisijungciau, bet tikrai negarantuoju, nes labai prirista tau tik trukdyciau Bet patarima viena duosiu vaziuok geriau per iseigines, bus maziau masinu pristatyta, geriausia sekmadieni ryte. Kiaip nenufotografuosi visa "grozi" Gal ir susimatysim, nes as dar pamenu savo uzduoti
O dabar dedu vel savo kojas noriu paklausti ar taip geriau dedu du variantus, nezinau turbut as tikrai pati nesugebu atrinkti savo nuotraukas, ir visos idejos tik man aiskios Sitos be ideju, norejau tiesiog panaudoti jusu patarimus ir va kas gavosi
Sita brokuota
Na. lendu su pora nuotraukų į akis Bandžiau fotografuoti juodame fone... Mano mintyse vaizdas buvo gražus, ekrane... na ne toks. Kažko man trųūksta, kažkas ne taip, bet kas pati nelabai suprantu. Rėžkit tiesiai šviesiai
Aaaaaaaaaaa, tiek citavau ir dingo Tai dabar jau taip išsamiai nebepavyks.
Liova kokybiška vaikučio foto.
Aveda abiejose norisi geresnės kompozicijos. Spalvos antros geresnės.
De Nada lauksiu ne tik tavo komentarų, bet ir foto
Anasko skitumas tarp tos nuotraukos su pėdkelnėm ir šių tikrai yra. Pabandyk ir tu pasisukioti aplink pėdutes, jos ir iš kitos pusės mielai atrodo.
Džiugu, kad prisimeni apie užduotį
RidaR pirmoji, jei ne tie atspindžiai būtų visai gerai, tik man pats objektas nelabai įdomus. Bet kaip bandymas tinka. Antroji nelabai.
Liova kokybiška vaikučio foto.
Aveda abiejose norisi geresnės kompozicijos. Spalvos antros geresnės.
De Nada lauksiu ne tik tavo komentarų, bet ir foto
Anasko skitumas tarp tos nuotraukos su pėdkelnėm ir šių tikrai yra. Pabandyk ir tu pasisukioti aplink pėdutes, jos ir iš kitos pusės mielai atrodo.
RidaR pirmoji, jei ne tie atspindžiai būtų visai gerai, tik man pats objektas nelabai įdomus. Bet kaip bandymas tinka. Antroji nelabai.
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 20:53)
Aciu Desire Be pagalbininku negaliu prieiti prie kitos puses labai judri bet tikrai pabandysiu
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 01, 16:30)
Tvarkinga
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 19:53)
Dekoju
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 16:22)
<...>o tu pabandyk lauke dienos šviesoje su 100 ir 400 fotografuoti. Ir pažiūrėk geriau ar blogiau gausis
aciukas pabandysiu
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 01, 16:24)
* kad nuotraukos nesigautų oranžinės yra toks dalykas kaip Custom WB (baltos balansas), arba šiaip WB pasirinkimas ant tungsten arba incandescent (ar kaip ten prašmatniai vadinas ) šioje temoje keliais puslapiais atgal Andriushka aiškino apie custom WB
aciukas, as kazkaip sita reikala vis palieku auto bandau kitus dalykus pirma perprast, bet matyt cia reik viska kartu mokytis...
QUOTE(gus @ 2008 02 01, 16:37)
Zuzu,man irgi pirmas klausimas iskilo del ISO,po to blicas gaila kad neturi PS,jis tikrai reikalingas as jau daugiau nei men be jo,jau ir vyras man padeda broli prisiviliot prizadejo sekmadieni sutvarkyt,laukiu pas tave tokie grazus berniukai,tu priversta mokintis
mokysiuos mokysiuos bile baigtu jie man sirgt ir laiko duotu
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 01, 18:30)
apie blica tai jau pries simta metu sakei
labai aciu visiems uz komentarus
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 01, 19:53)
labai noreciau iskirpt mazaji... kazkur skaiciau kad nuotraukose 'geriau ziurisi' nelyginis daiktu skaicius bet pati turiu 2vaikus tai pastoviai abu 'sulenda' i kadra
Anasko, man antra graziausia..
de Nada, sayonara, wyshnia, ačiū mergaitės
Beje, Wyshnia, man labai fainas tavo avataras. Tu tokia Bondo mergina
Aš dar pridursiu, kad kursuose sužinojau, kad kompoziciškai nuotraukose gerai žiūrisi trejybė : trys spalvos, trys objektai, trys žmonės, bet vienas iš jų kitoks, pvz. dvi moterys ir vienas vyras; du žmonės ir vienas gyvūnas ir taip daug daug interpretacijų
Beje, Wyshnia, man labai fainas tavo avataras. Tu tokia Bondo mergina
QUOTE(Žūžū @ 2008 02 01, 21:11)
labai noreciau iskirpt mazaji... kazkur skaiciau kad nuotraukose 'geriau ziurisi' nelyginis daiktu skaicius
Aš dar pridursiu, kad kursuose sužinojau, kad kompoziciškai nuotraukose gerai žiūrisi trejybė : trys spalvos, trys objektai, trys žmonės, bet vienas iš jų kitoks, pvz. dvi moterys ir vienas vyras; du žmonės ir vienas gyvūnas ir taip daug daug interpretacijų
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 01, 08:19)
Dar keliu porą j/b kadrų iš tos pačios dienos
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 01, 11:34)
dar pora
Jau pradedu kartotis Labai gerai
QUOTE(sayonara @ 2008 02 01, 10:29)
rodau kitokį vakar dienos savo nuotraukos variantą. Kadravau ne aš..
o šiaip.. man pačiai tai mielas kadras.. gal kad pažįstu šią balerinutę
o šiaip.. man pačiai tai mielas kadras.. gal kad pažįstu šią balerinutę
Pirma. Akys ten kur reikia. Liko žvilgsnis, kuris prikausto dėmesį.
QUOTE(de Nada @ 2008 02 01, 11:07)
Idedu dar viena nuotrauka:
Labai gaila, kad maža, ir kad kreiva, o išdegimas netrukdo. Kompozicija gera - kelias tvarkingai įkomponuotas.
QUOTE(latoya @ 2008 02 01, 11:25)
dar viena idesiu, apie veja
Trūksta ryškumo man, t.y. ryškumo zona per siaura ir labai blaško atspindžiai nuo vandens. Norėtūsi švelnaus brizo
QUOTE(de Nada @ 2008 02 01, 11:39)
Pramogai imetu toki retro varianta
Pramogai, tai reiškia ne komentarams ?
QUOTE(almante @ 2008 02 01, 11:44)
Toks drastiškas tonavimas čia netinka. Sepija tai pavadinti sunkoka. Kompoziciškai dešinė per sunki Pamėgink susitvarkyti pradžioj su spalvom, o tada jau imkis jų kaitaliojimo
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 01, 14:12)
labai nepeikit, tiesiog norejau su jumis pasidalint savo shposais
Man visai patinka. Gal kiek per aštrus grūdas ir mažoka erdvės, bet modelis gelbsti nuotrauką
QUOTE(kooala @ 2008 02 01, 14:43)
Būtų gera, kad parašytum trumpai, ką matai savo nuotraukose. Kodėl norėjai mums jas parodyti? O gal norėjai komentarų?
QUOTE(sayonara @ 2008 02 01, 15:29)
važiuoju, mergaitės ir berniukai, į kitą miestą. gal grįšiu su kokiais portretais arba ne portretais.. žiūrėsim.. gero savaitgalio..
Be nuotraukų negrįžk
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 01, 15:44)
Jeigu bus įdomu, tai užmeskit akį į mano juodraštį.
Liuks. Labai gerai. Iš pradžių pasidarė gaila spalvų, bet vėliau supratau, kad taip ir reikia. Nukėlė mane tavo nuotraukos į mano vaikystę, mano vaikų darželį. Labai gerai.
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 01, 20:12)
Na. lendu su pora nuotraukų į akis Bandžiau fotografuoti juodame fone... Mano mintyse vaizdas buvo gražus, ekrane... na ne toks. Kažko man trųūksta, kažkas ne taip, bet kas pati nelabai suprantu. Rėžkit tiesiai šviesiai
Bandymai neblogi, bet plokštoka. Reikėjo pasibandyt šviesą ir pažaist su kompozicija. Gal kiek iš aukščiau fotografuot.