Wyshnia, mačiau tavąjį grožį Žaviuosi...
Desiree, "Saulės dukra" ilgam užstrigo mano mintyse. Iš tiesų - nevaikiškas vaiko pasaulis. Sūnelio nuotraukos jokiu būdu neišbrokuosiu. Išdegimai fone priduoda naminės nuotaikos ir man jie netrukdo.
Gaziulka, įdomi nuotrauka, nenuobodi. Gerai perteikei jausmus
Aveda, tavo nuotraukose man labai trūksta erdvės vaikučiui. Jūros kopūstų tai ir aš užsimaniau
Bite, labai šaunio gatvės nuotraukos Tokios saulėtos ir tokios tau netipinės Labiausiai patiko pirmoji.
Degute, tavoji nuotrauka būtų dar įdomesnė, jei matytųsi kažkoks objektas, kuris kelia tokį susikaupimą - molis, ar plastilinas - nežinau
Pupeliuk, aš tai sužavėta tavo juostiniais darbais Džiaugčiausi tokius turėdama
De Nada, kreivokas tavo peizažas. Tiesiogine prasme dėl to išdegimo.. nežinau.. lyg ir spigina akis nebelieka ežero paviršiaus toje vietoje..
Almante, kadras įdomus, tačiau labai nepatinka spalva ir formatas.
vvvvv, matai kai aš tave mačiusi kitose nuotraukose natūralesnę, tai šioji mane labai prajuokino nesupyk Retro stiliaus trisdešimtųjų metų filmuose tikrai moterų išraiškos būdavo tokios nusigandę, dramatiškos. Tai dėl retro nuotaikos aš sutinku. Bet va filtras tai nelabai man..
Jeigu bus įdomu, tai užmeskit akį į mano juodraštį. Psw.: puriena
http://s5.photobucke...?albumview=link
http://s5.photobucke...?albumview=link
Puriena, su malonumu peržiūrėjau Kadrai tikrai nuostabūs tik mano koemntaras būtų, kad nelabai patinka vertimas į j/b, kiek kontrasto norisi..
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 01, 15:51)
Puriena, su malonumu peržiūrėjau Kadrai tikrai nuostabūs tik mano koemntaras būtų, kad nelabai patinka vertimas į j/b, kiek kontrasto norisi..
Sakai kontrasto reikėtų Pasižiūrėsiu spausdinimo eigoje. Nes mano monitorius gali ir klysti. Ačiū
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 01, 14:44)
Jeigu bus įdomu, tai užmeskit akį į mano juodraštį.
aš taip pat su malonumu apžiūrėjau. Sutiksiu su Pupeliuku dėl jb ir dėl kontrasto. Bet juk rašei, kad čia juodraštis, tai gal visgi ne galutinis variantas. Šiaip momentai tikrai nuostabūs. O išsilydžiau pamačiusi tą dainorėlę, kur vadovė dar pianinu akomponuoja. Nu man ji dienos foto. Šaunuolė esi. Jau kažkada sakiau, nerodai nerodai foto, bet kai parodai..........
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 15:57)
aš taip pat su malonumu apžiūrėjau. Sutiksiu su Pupeliuku dėl jb ir dėl kontrasto. Bet juk rašei, kad čia juodraštis, tai gal visgi ne galutinis variantas. Šiaip momentai tikrai nuostabūs. O išsilydžiau pamačiusi tą dainorėlę, kur vadovė dar pianinu akomponuoja. Nu man ji dienos foto. Šaunuolė esi. Jau kažkada sakiau, nerodai nerodai foto, bet kai parodai..........
Taip, dar negalutinis variantas. Dirbsim prie kontrasto, reiškias Dar kokią savaitėlę ten pafotkinsiu, o tada jau išrinksiu įdomiausias.
QUOTE(de Nada @ 2008 02 01, 16:14)
Puriena, o ten visiem galima paziuret ar tik isrinktiesiems? sudomi Desiree komentaras, o ieiti negaliu...
Kokios man blogos nuotraukos siandien, daugiau nedesiu.
Aciu uz komentarus del to padegusio vandens (jura ten).
Kokios man blogos nuotraukos siandien, daugiau nedesiu.
Aciu uz komentarus del to padegusio vandens (jura ten).
Password : puriena
Puriena, atsiprasau uz durna galva... neatidziai ziurejau (cia apie passw.)
o apie nuotraukas... oho. reiks ramiai savaitgali paziuret ir pasimokyt.
Beje, turiu klausima del nuotrauku tvarkymo - dauguma, kaip suprantu dirbat su PS, gal galit kokia nemokama (o geriau ypac taupia vietos atzvilgiu) parekomenduot?
o apie nuotraukas... oho. reiks ramiai savaitgali paziuret ir pasimokyt.
Beje, turiu klausima del nuotrauku tvarkymo - dauguma, kaip suprantu dirbat su PS, gal galit kokia nemokama (o geriau ypac taupia vietos atzvilgiu) parekomenduot?
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 15:33)
Sayonara, lauksim grižtant su foto aišku labiau lauksim
nu va
kai kurių tikriausiai teks palaukti, nes dalį fotografuosiu į juostą, ryškinamą rankomis, tad procesas užtruks, nes pati gi neryškinu
Puriena, jėėzus, kokie pupuliai, gražios foto, ir aš noriu.... ačiū, kad parodei..
p.s. neištvėriau ir iš namų dar jungiuos, manika kokia tai
Sansara, dekui uz nuoroda, manau ismeginsiu daugiau visko panoraminio
Inc, pamegink butinai, visai smagu pasirodo va Mindoozas sujunge tuos pacius kadrus su CS3 (maniskis tik CS) versija ir dryziu ant dangaus nesigavo Gal kas turite kreka
Mergaites, del varymo pafotkinti nebezinau ar pavyks vasario menesi...ziauriai visi darbai ir pramogos susigrudo i viena menesi bet as uzfiksavusi, kad didziausios entuzes DI ir Bite
Inc, pamegink butinai, visai smagu pasirodo va Mindoozas sujunge tuos pacius kadrus su CS3 (maniskis tik CS) versija ir dryziu ant dangaus nesigavo Gal kas turite kreka
Mergaites, del varymo pafotkinti nebezinau ar pavyks vasario menesi...ziauriai visi darbai ir pramogos susigrudo i viena menesi bet as uzfiksavusi, kad didziausios entuzes DI ir Bite