QUOTE(de Nada @ 2008 02 01, 10:07)
Idedu dar viena nuotrauka. Is esmes, nelabai cia yra ka komentuoti, taciau turiu viena klausima del sios nuotraukos. Akivaizdziai isdeges vanduo, bet perfotografuot nenoriu. Fotografuojant vanduo spindejo nuo saules spinduliu ir butent todel tas momentas man taip patiko. Ar galima butu ka nors daryti kitaip?
man tiesiog pats vaizdas nėra labai įdomus.
QUOTE(latoya @ 2008 02 01, 10:25)
dar viena idesiu, apie veja
kažkas užkabina, kažkas ne šioje nuotraukoje. Bet kol kas nesuprantu kas.
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 01, 10:34)
dar pora
su šia, tai buvo daryti keli kadrai ir visi panašūs, truputį išdegė viršugalvis, fotografuojant žinojau kad taip bus, bet man ta šviesa, apšviečianti galvyte visai patiko, tačiau jau pamačiusi nuotraukas atsirado kita problema - neryškumas, išdegimas netrukdo, bet va veiduko neryškumas, toks jausmas, kad grynai dėl grūdo, nes fokusas atrodo teisingas, kiek galima įžiūrėti matinio spausdinimo nuotraukoje, bet va tas neryškumas man truputį užkliuvo.. bet šios gražuolės mamytei ši nuotrauka labai patiko
ir dar viena, lempų apskritimai toks jausmas griauna kompozicijos balansą, ir natūraliai be PS nuotrauka dar ir kreiva (siaubas kaip tiesumo neatitkau..)
bet man asmeniškai ši viena iš gražiausių kadrų..
viršugalvio išdeginimas man nemaišo. Užtat maišo kažkas, kas mėtosi ten kairėje ant grindų
Dėl ryškumo, aš dažnai apie savo nuotraukas sakydavau, kad atspausdintos jos žiūrisi kitaip. Kartais jokiais būdais nepavyksta perteikti to ryškumo skanuojant, nors ryškumas yra. Todėl puikiausiai suprantu ką sakai. Vėlgi, čia tikriausiai viena tų nuotraukų, kurią reikia žiūrėti atspausdintą. pageidautina dideliu fotmatu.
Antroji su mama taip pat labai miela foto. Šilta. Kas patinka, kad visgi Ji, mama, tavimi, kaip fotografe pasitiki. Labai tas jaučiasi. Tos lempos, gal kiek ir traukia dėmesį, bet jas nukirpus foto būtų paprastesnė, nei yra dabar.
Tavo juostelinės fotografijos mane tikrai žavi. Pastebėjau, kad pradedu laukti kada ką nors naujo įkelsi
QUOTE(de Nada @ 2008 02 01, 10:39)
Aciu, Sansara ir Latoya, pasirodo isdegimas visgi nera totalus blogis
Masinos retro? gal tam tikroj aplinkoj senas ziguli taip ir atrodys, bet as abejoju...
Pramogai imetu toki retro varianta
ir dar viena is serijos "atgal i praeiti"
Man sios nuotraukos ne su retro siejasi, o su praeitim. Nemanau, kad galiu sudalyvaut "retro" ND, nes tikrai neturiu jokios idejos.
nei viena iš trijų manęs nesudomino.Pirmoji gal dar būtų išsigelbėjusi, jei juodai balta. Antroji tiesiog neįdomi, nesidomiu automobiliais, ir tiesiog šitaip paprastai nufotografuotas manęs nelabai žavi. o trečioji, tai kompozicinis bardakėlis. Daug visko, bet neaišku į ką reiktų žiūrėti.
QUOTE(almante @ 2008 02 01, 10:44)
aciu visiems uz kritika
pabandysiu dar viena foto idet
tikriausiai skonio reikalas, bet toks tonavimas man nepatinka. Aš arba už spalvas, arba lengvą sepiją arba juodai baltą. Truputį pakarpyčiau. Ir galėtų būti visai nieko foto.
QUOTE(avytess @ 2008 02 01, 12:08)
Tai išvada būtų tokia, kad darydami temą, žiūrime labiau į mados, stiliaus pusę, o kas labai norės painterpretuoti, kodėl gi ne?
stengsimės. Tema tikrai labai graži, nesvarbu ar orientuojantis į mados stilių, ar linkstant link interpretacijų.
QUOTE(Žūžū @ 2008 02 01, 12:49)
Sveiki,
ir vel lendu i aki
toliau mokausi fotografuot bet nzn turbut ir vel man grazu o kitiems....
labai prasau pakomentuoti kas kaip kodel...
pora kadru is lauko (iso800, 5.6, wb=auto):
tik jauciu bijodama gaut velniu uz per dideles foto per daug jas sumazinau
pirmas klausimas tai kodėl tokį ISO lauke pasirinkai? Dienos metu turėtų 100-400 pakakti. Pirmose dviejose spalvos geros. Antra trečia su blykste, taip tiesiai tiesiai... Nelabai man tokios foto. Ketvirtąją galima versti į juodai baltą, nusiimtų spalvos, ir dryžiukai gerai žiūrėtųsi su tokiu mielu vaiko žvilgsniu.
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 01, 13:12)
bet zinokit issitraukiau senesnius kadrus, nekokybiskus, isplaukusius, na zodziu visokius trinamus lauk.. ir mokiausi PS istraukt kazka, uzmaskuot kazka, pakirpt kazka, su layeriais pasimokyt ir siaip pasizaist..
nu vienas variantas gavosi toks, kad juokiaus uz pilvo susiemus, net pavadinima nuotraukai parasiau tiesiai ant jos
labai nepeikit, tiesiog norejau su jumis pasidalint savo shposais
visai nieko. gaila tik kad mažutė. kairys skruostas išdegęs. Jei ne tai... Kažkaip nustebinai šiuo darbu. Nenuspėjama. Maniau guli lovoje ir gydaisi, o ji mat... Pirštukai niežti. Ai, ką čia besakyti, kuo ilgiau žiūriu, tuo labiau patinka. Nors taip pat keista, šiaip esu už natūralumą
QUOTE(sayonara @ 2008 02 01, 13:35)
šį kartą taip niežti tie namų darbai, kad nežinau.. ar gausis labia gerai,. arba labai blogai..
visą naktį namų darbus sapnavau. atsibudusi suvokiau, kad dalis jų visiškai neįgyvendinama..
oi kaip aš tave suprantu. Temai svetimas vis nerasdavau idėjos, kuri nebūtų perdaug negatyvi. Kai gimė toji apie laumes, visą naktį nemiegojau ir mąsčiau kaip įgvendinti
Bet labai faina, kad šitaip įsijaučiama ir ruošiamasi namų darbams
lauksiu tavojo.