Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(_ms_ @ 2008 02 01, 14:31)
permeciau puslapy - vos nuo kedes nenukritau smile.gif smile.gif
vvvvv, vaikeli, kas Tave taip isgasdino? smile.gif

ms............ blush2.gif
na va ir sugedinai.. gi trinamas lauk kadras, tik PS pasizaidimai blush2.gif
nieks negasdino matyt pati saves issigandau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 02 01, 10:08)
Opa, nea. nenusipirkau, bet gal šiandien dar spėsiu? mat apie pietus jau išdumiam link pajūrio. tu, Opa, nepyk, kad taviškių neakomentavau, bet aš net nežinau ką apie juos pasakyt. prisimint prisimenu, bet man jie abu sunkiai apibūdinami
  mirksiukas.gif

biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 01, 10:22)
Dar Opa nuotraukas užmiršau pakomentuot, man pirmoji, kad ir kiek agresyvoka biggrin.gif bet patinka! Šmikis smile.gif o antroji man nelabai... kiek trikdo tas peršviestas langas užimantis visą plotą.. 4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 11:11)
tai jūs kooperuokitės visi ir kartu užsakinėkit. Avytess gal norės prisijungti, o ji kiek žinau iš ebay jau yra pirkusi.

As gal irgi prisideciau (jei priimtumet ax.gif )- nedaug, bet kad jau pradejau bandyti, norisi ir toliau doh.gif
Ir del Bressono albumo gal susikooperuokim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 02 01, 14:33)
As gal irgi prisideciau (jei priimtumet  ax.gif )- nedaug, bet kad jau pradejau bandyti, norisi ir toliau 

Ir del Bressono albumo gal susikooperuokim  4u.gif

nepamiršim ir Tavęs. aš va šiandien tris juosteles nusipirkau, dvi rankom ryškinamas ir vieną portrą.. pažiūrėsiu, kas tiks ir patiks ir tada jau galėsim kutenti e-bay..smile.gif

o va dėl albumo aš mielai. būčiau dėkinga, jei sillwio primintų, kur anas guli.. 4u.gif

šį kartą taip niežti tie namų darbai, kad nežinau.. ar gausis labia gerai,. arba labai blogai..smile.gif visą naktį namų darbus sapnavau. atsibudusi suvokiau, kad dalis jų visiškai neįgyvendinama..biggrin.gif
Atsakyti
saunuole, kad eksperimentuoji wink.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 02 01, 16:32)
ms............  blush2.gif
na va ir sugedinai.. gi trinamas lauk kadras, tik PS pasizaidimai  blush2.gif
nieks negasdino matyt pati saves issigandau  lotuliukas.gif

Atsakyti
user posted image

user posted image

4u.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 01, 15:28)
*Zuzu, na man dvi paskutines prasosi, kad butu be blico... <...>
**<...>kad zvilgsnis butu prasmingas... jam netrukdytu langai, malkos, sienos... o tik priduotu nuotraukai nuotaikos...
***kad matytusi nukreipta ranka ir tikslas i ka ji nukreipta.. gal i skrendanti pauksti ar lektuva... <..>

labai aciu uz komentara 4u.gif
*del blico tai man jis irgi nepatinka, bet namie toks apsvietimas kad be jo nuotraukos gaunasi arba labai tamsios arba ryskiai oranzines doh.gif
**hmm... va cia tai galvosukis kaip palikt nuotaikai bet, kad netrukdytu.. (matyt, nelabai suprantu ka nori pasakyt blush2.gif )
***nu cia ne mano jegoms kad 'sukisciau' i viena foto ir vaika ir pauksti kazkur aukstai danguje... nebent fotkint atsigulus prie vaiko koju... g.gif bet tada vaiko matytusi tik smakras, rankos.... nu nzn nzn... biggrin.gif
Atsakyti
siaip turiu toki pasiulyma.. ne du pasiulymus... ax.gif

1. kai pasveiksiu turiu minti vaziuot i viena rajona pafotografuot kontrastu.. t.y. pristatytu nauju namu ir prie ju prilipusiu lushnu... bet vyras vienos neisleidzia...
gal kas noretu jungtis? tada isleistu ir mane blush2.gif bet cia butu ne anksciau kaip kita savaite...

2. turiu knyga "the art of outdoor photography" (techniques for the advanced amateur and professional) -- Boyd Norton
si knyga apie gamtos fotografija, daug techniniu dalyku, pavyzdziu.. toks ala mokomasis albumas..
na ziurejau as ji ziurejau.... na netraukia manes ta gamta... man grazu pasigrozet, bet fotografuot vis gi ja.. ne man...
ar noretu kas apsikeisti i koki kita jusu turima albuma.... ne gamtos.. gal zmoniu, gal miesto, gal dar kazko.... blush2.gif blush2.gif gal jau esat perskaite, issianalizave ir butu idomus sis pasiulymas blush2.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Gyvas skyrelis thumbup.gif Nuotraukų daug bigsmile.gif Nesuspėju prisėst ir normaliai pasižiūrėt, pasidžiaugt. Dabar užsiiminėju širdžiai mielu darbeliu - darželyje fotografuoju vaikus. Tiesiog jų kasdienybę wub.gif Dukrytės auklėtoja žadėjo vietinės reikšmės parodėlę surengti biggrin.gif Bet jau kaip smagu juos fotografuoti, kokie nuoširdūs, kokie pozuotojai...
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2008 02 01, 14:43)

antra ne.
pirma, jei būtų ryškesnė, kontrastingesnė, galimai būtų išgelbėta.. bent jau aš pabandyčiau, bet tik tada, jei būtų geresnė kokybė. 4u.gif

QUOTE(Žūžū @ 2008 02 01, 14:46)
labai aciu uz komentara  4u.gif
*del blico tai man jis irgi nepatinka, bet namie toks apsvietimas kad be jo nuotraukos gaunasi arba labai tamsios arba ryskiai oranzines  doh.gif
**hmm... va cia tai galvosukis kaip palikt nuotaikai bet, kad netrukdytu.. (matyt, nelabai suprantu ka nori pasakyt  blush2.gif )
***nu cia ne mano jegoms kad 'sukisciau' i viena foto ir vaika ir pauksti kazkur aukstai danguje... nebent fotkint atsigulus prie vaiko koju...  g.gif bet tada vaiko matytusi tik smakras, rankos.... nu nzn nzn...  biggrin.gif

vengdama blico panaudojimo nefotografuok vakare . fotografuok namie, bet dienos šviesoje.. ieškok šešėlių

o būtinai foto turi būti vaikas ir paukštis? negali būti paukštis be vaiko? smile.gif beje, jeigu fotkintum visada atsigulus ant žemės, manau, kad labai greitai bent jau kadrų įdomumu apdėtum daugelį čia besilankančių..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 02 01, 14:46)
labai aciu uz komentara  4u.gif
*del blico tai man jis irgi nepatinka, bet namie toks apsvietimas kad be jo nuotraukos gaunasi arba labai tamsios arba ryskiai oranzines  doh.gif
**hmm... va cia tai galvosukis kaip palikt nuotaikai bet, kad netrukdytu.. (matyt, nelabai suprantu ka nori pasakyt  blush2.gif )
***nu cia ne mano jegoms kad 'sukisciau' i viena foto ir vaika ir pauksti kazkur aukstai danguje... nebent fotkint atsigulus prie vaiko koju...  g.gif bet tada vaiko matytusi tik smakras, rankos.... nu nzn nzn...  biggrin.gif

* daug kam tokios gaunasi, tamsios, oranzines, bet tam yra PS mirksiukas.gif
** cia ir yra fotografijos menas mirksiukas.gif su laiku manau imanoma ismokt... nors as dar neismokau tongue.gif daiktai negali trukdyt, jie gali papildyt nuotrauka, o tai labai sunku isgaut.. tavo atveju man trukdo.. o zinau fotografus, kurie padarytu, kad netrukdytu..
*** ne taip gal supratai, ne taip gal issireiskiau.. nebutina tiesiogiai sutalpint viska, bet nuotrauka galetu pasakot apie tai... na zodziu... sakiau geriau patylesiu, nes sunkiai man gaunas issakyt mintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 01, 14:49)
siaip turiu toki pasiulyma.. ne du pasiulymus...  ax.gif

1. kai pasveiksiu turiu minti vaziuot i viena rajona pafotografuot kontrastu.. t.y. pristatytu nauju namu ir prie ju prilipusiu lushnu... bet vyras vienos neisleidzia...
gal kas noretu jungtis? tada isleistu ir mane  blush2.gif bet cia butu ne anksciau kaip kita savaite...

2. turiu knyga "the art of outdoor photography" (techniques for the advanced amateur and professional) -- Boyd Norton
si knyga apie gamtos fotografija, daug techniniu dalyku, pavyzdziu.. toks ala mokomasis albumas..
na ziurejau as ji ziurejau.... na netraukia manes ta gamta... man grazu pasigrozet, bet fotografuot vis gi ja.. ne man...
ar noretu kas apsikeisti i koki kita jusu turima albuma.... ne gamtos.. gal zmoniu, gal miesto, gal dar kazko....  blush2.gif  blush2.gif gal jau esat perskaite, issianalizave ir butu idomus sis pasiulymas  blush2.gif

dėl albumo - paimt paimčiau, o pasiūlyt neturiu ką, todėl gaila..biggrin.gif

dėl kooperavimosi.. tai būtų diena ar vakaras? dieną dirbu schmoll.gif vakare mielai, bet tik dar kitą, o ne artimiausią savaitę.. 4u.gif bet tikrai, manau, peppi, bitė susidomėtų..smile.gif
velnias, nu blogiausiu atveju valandai ir dieną pabėgčiau biggrin.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 01, 14:50)
Dabar užsiiminėju širdžiai mielu darbeliu - darželyje fotografuoju vaikus. Tiesiog jų kasdienybę Dukrytės auklėtoja žadėjo vietinės reikšmės parodėlę surengti biggrin.gif  Bet jau kaip smagu juos fotografuoti, kokie nuoširdūs, kokie pozuotojai...

šaunu... gal parodysi kada, jei galima?.. nujaučiu, kad labai labai būtų į ką pažiūrėti..smile.gif
Atsakyti

kooala, pirma su mintim.. dvilype... matau ragana.. bet matau ir katina.. galima butu izvelgt pasakos motyvus...
bet kokybe viska atima...
antra reikalauja pakartojimo... kokybisko pakartojimo smile.gif

na jei ir toliau tokiais tempais visi rasysit ir desit nuotraukas.. pasiteisinu is anksto nebespesiu visu pakomentuot.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 02 01, 14:59)
dėl albumo - paimt paimčiau, o pasiūlyt neturiu ką, todėl gaila..biggrin.gif

dėl kooperavimosi.. tai būtų diena ar vakaras? dieną dirbu schmoll.gif vakare mielai, bet tik dar kitą, o ne artimiausią savaitę.. 4u.gif bet tikrai, manau, peppi, bitė susidomėtų..smile.gif
velnias, nu blogiausiu atveju valandai ir dieną pabėgčiau biggrin.gif
šaunu... gal parodysi kada, jei galima?.. nujaučiu, kad labai labai būtų į ką pažiūrėti..smile.gif

na jei neatsiras kas nores apsikeist, gal ir padovanosiu.....
bet vis dar tikiuosi, kad bus norinciu blush2.gif

o del susitikimo tai noreciau diena... visgi apsvietimas yra apsvietimas.. ypac tokiu metu laiku...
naktine foto man dar neikandama.. laukiu kada ND su naktim... nes pats laikas butu pasimokyt...
Atsakyti