Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

čia apie panoramas daug kalbėjom paskutiniu metu, tai yra komercinis puslapis Lietuva panoramose. yra ir pavyzdžių daug, truputį nurodyti ir techniniai būdai, kuriais naudotasi. tiesiog, paganyt akis galima į profesionalias panoramas. tik ten quick playerio reikia peržiūrai g.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

Pasistengsiu susiaurinti "retro" temą 4u.gif
Aš irgi kaip sayonara pavarčiau žodynus ir radau ten, kad retro turi dvi reikšmes: viena jų - senamadiškas, kažkas seno, o kita reikšmė - tai būtent retro stilius, mada.
Na kaip aš suprantu "Vintage" yra visa, kas diktuojama nuo 1920 iki 1960 m., o klasikiniu retro stiliaus supratimu tai 1920ieji metai ax.gif
Nors wikipedia rašo, kad retro drabužių mada vystėsi 1950ais, 60ais, 70ais ir netgi 80aisiais:D

Tai išvada būtų tokia, kad darydami temą, žiūrime labiau į mados, stiliaus pusę, o kas labai norės painterpretuoti, kodėl gi ne? 4u.gif

p.s. ar nelabai supainiojau? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avytess: 01 vasario 2008 - 13:09
QUOTE(avytess @ 2008 02 01, 13:08)
Sveiki visi,

Pasistengsiu susiaurinti "retro" temą 4u.gif
Aš irgi kaip sayonara pavarčiau žodynus ir radau ten, kad retro turi dvi reikšmes: viena jų - senamadiškas, kažkas seno, o kita reikšmė - tai būtent retro stilius, mada.
Na kaip aš suprantu "Vintage" yra visa, kas diktuojama nuo 1920 iki 1960 m., o klasikiniu retro stiliaus supratimu tai 1920ieji metai ax.gif
Nors wikipedia rašo, kad retro drabužių mada vystėsi 1950ais, 60ais, 70ais ir netgi 80aisiais:D
Tai išvada būtų tokia, kad darydami temą, žiūrime labiau į mados, stiliaus pusę, o kas labai norės painterpretuoti, kodėl gi ne?  4u.gif

p.s. ar nelabai supainiojau? blush2.gif

puiku, kad patikslinai.. 4u.gif

aš tai jeigu ryšiuos dalyvauti, tai tikrai interpretuosiu tada nevisai į temą, nes su mada ir stilium mano prasti reikalai biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif tiek to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 01 vasario 2008 - 13:41
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 13:38)
smile.gif  tiek to.

Susirgai kažkokia liga Desiree g.gif lotuliukas.gif

Aš jei išdrįsiu sudalyvaut retro ND tai interpretuosiu kaip mano protas ir vaizduotė išneša blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 01, 12:44)
Susirgai kažkokia liga Desiree  g.gif  lotuliukas.gif

gali būti.
Atsakyti
Sveiki,
ir vel lendu i aki blush2.gif
toliau mokausi fotografuot bet nzn turbut ir vel man grazu o kitiems....
labai prasau pakomentuoti kas kaip kodel...
pora kadru is lauko (iso800, 5.6, wb=auto):
user posted image
user posted image
ir pora 'namudiniu'(iso1600, 4.0, wb=auto;+blicas):
user posted image
user posted image
tik jauciu bijodama gaut velniu uz per dideles foto per daug jas sumazinau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 01 vasario 2008 - 13:50
Siuksles istryniau.
Desiree, kas darosi?
Atsakyti
nu zinokit siandien puse dienos zaidziu PS lotuliukas.gif
vyras suzinotu, kad temperatura nekrenta, o as nuo kompo siandien nenueinu ax.gif akys tuoj bus violetines, o ne raudonos doh.gif atimtu visai ji is manes lotuliukas.gif
bet zinokit issitraukiau senesnius kadrus, nekokybiskus, isplaukusius, na zodziu visokius trinamus lauk.. ir mokiausi PS istraukt kazka, uzmaskuot kazka, pakirpt kazka, su layeriais pasimokyt ir siaip pasizaist..
nu vienas variantas gavosi toks, kad juokiaus uz pilvo susiemus, net pavadinima nuotraukai parasiau tiesiai ant jos lotuliukas.gif
labai nepeikit, tiesiog norejau su jumis pasidalint savo shposais tongue.gif

user posted image

Atsakyti
Vvvv, kuom ne retro wink.gif patinka! net ir žinant mano natūralumo pomėgį biggrin.gif o tokiais žaidimas ir man smagu užsiimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 01, 14:15)
Vvvv, kuom ne retro wink.gif patinka! net ir žinant mano natūralumo pomėgį biggrin.gif o tokiais žaidimas ir man smagu užsiimt smile.gif

gerai pastebejai del retro thumbup.gif modernusis retro beveik lotuliukas.gif pagal hip hop muzikos stiliu... lotuliukas.gif

tikrai smagu zaisti, atrandi kartais eksperimentuodamas idomiu dalyku..
tik blogiausia kai pamirsti ka spaudei biggrin.gif
si karta tiesiog patiko apkirpimas... kartais pakirpus skrybele kitu kampu gauni kita kepure... ir kita nuotaika... biggrin.gif
Papildyta:

deNada, o kam trini? juk mokaisi.. ir kiti mokosi...
nors dabar rasydama prisimenu savo fraze.. " nenoriu, kad mano blogos nuotraukos butu pavyzdys kaip nereikia fotografuoti"
bet as cia taikiau tik sau, o ne kitiems.. tad syupykstu kai kiti istrina

Zuzu, na man dvi paskutines prasosi, kad butu be blico... jau priprantu po truputi be jo fotografuot, tad pradeda man jis aki rezti siek tiek... jau Andriushka gera pamoka pravede apie ji... blicas tiesiai i veida padaro zmogu plokscia... o norisi gyvumo, erdvumo ir naturalumo..
na o pirmosios.. turiu tokiu labai daug.. ir noriu kazko daugiau...
kad zvilgsnis butu prasmingas... jam netrukdytu langai, malkos, sienos... o tik priduotu nuotraukai nuotaikos...
kad matytusi nukreipta ranka ir tikslas i ka ji nukreipta.. gal i skrendanti pauksti ar lektuva...
na as nemoku komentuot technines puses... sorry galiu ka ir ne taip pasakyti...
tad geriau patylesiu blush2.gif
Atsakyti
permeciau puslapi - vos nuo kedes nenukritau smile.gif smile.gif
vvvvv, vaikeli, kas Tave taip isgasdino? smile.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 02 01, 16:12)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 01 vasario 2008 - 14:32