Sveiki visi,
Pasistengsiu susiaurinti "retro" temą
Aš irgi kaip sayonara pavarčiau žodynus ir radau ten, kad retro turi dvi reikšmes: viena jų - senamadiškas, kažkas seno, o kita reikšmė - tai būtent retro stilius, mada.
Na kaip aš suprantu "Vintage" yra visa, kas diktuojama nuo 1920 iki 1960 m., o klasikiniu retro stiliaus supratimu tai 1920ieji metai
Nors wikipedia rašo, kad retro drabužių mada vystėsi 1950ais, 60ais, 70ais ir netgi 80aisiais:D
Tai išvada būtų tokia, kad darydami temą, žiūrime labiau į mados, stiliaus pusę, o kas labai norės painterpretuoti, kodėl gi ne?
p.s. ar nelabai supainiojau?
Aš irgi kaip sayonara pavarčiau žodynus ir radau ten, kad retro turi dvi reikšmes: viena jų - senamadiškas, kažkas seno, o kita reikšmė - tai būtent retro stilius, mada.
Na kaip aš suprantu "Vintage" yra visa, kas diktuojama nuo 1920 iki 1960 m., o klasikiniu retro stiliaus supratimu tai 1920ieji metai
Nors wikipedia rašo, kad retro drabužių mada vystėsi 1950ais, 60ais, 70ais ir netgi 80aisiais:D
Tai išvada būtų tokia, kad darydami temą, žiūrime labiau į mados, stiliaus pusę, o kas labai norės painterpretuoti, kodėl gi ne?
QUOTE(avytess @ 2008 02 01, 13:08)
Sveiki visi,
puiku, kad patikslinai..
aš tai jeigu ryšiuos dalyvauti, tai tikrai interpretuosiu tada nevisai į temą, nes su mada ir stilium mano prasti reikalai
QUOTE(Desiree @ 2008 02 01, 13:38)
tiek to.
Susirgai kažkokia liga Desiree
Aš jei išdrįsiu sudalyvaut retro ND tai interpretuosiu kaip mano protas ir vaizduotė išneša
Sveiki,
ir vel lendu i aki
toliau mokausi fotografuot bet nzn turbut ir vel man grazu o kitiems....
labai prasau pakomentuoti kas kaip kodel...
pora kadru is lauko (iso800, 5.6, wb=auto):
ir pora 'namudiniu'(iso1600, 4.0, wb=auto;+blicas):
tik jauciu bijodama gaut velniu uz per dideles foto per daug jas sumazinau
ir vel lendu i aki
toliau mokausi fotografuot bet nzn turbut ir vel man grazu o kitiems....
labai prasau pakomentuoti kas kaip kodel...
pora kadru is lauko (iso800, 5.6, wb=auto):
ir pora 'namudiniu'(iso1600, 4.0, wb=auto;+blicas):
tik jauciu bijodama gaut velniu uz per dideles foto per daug jas sumazinau
nu zinokit siandien puse dienos zaidziu PS
vyras suzinotu, kad temperatura nekrenta, o as nuo kompo siandien nenueinu akys tuoj bus violetines, o ne raudonos atimtu visai ji is manes
bet zinokit issitraukiau senesnius kadrus, nekokybiskus, isplaukusius, na zodziu visokius trinamus lauk.. ir mokiausi PS istraukt kazka, uzmaskuot kazka, pakirpt kazka, su layeriais pasimokyt ir siaip pasizaist..
nu vienas variantas gavosi toks, kad juokiaus uz pilvo susiemus, net pavadinima nuotraukai parasiau tiesiai ant jos
labai nepeikit, tiesiog norejau su jumis pasidalint savo shposais
vyras suzinotu, kad temperatura nekrenta, o as nuo kompo siandien nenueinu akys tuoj bus violetines, o ne raudonos atimtu visai ji is manes
bet zinokit issitraukiau senesnius kadrus, nekokybiskus, isplaukusius, na zodziu visokius trinamus lauk.. ir mokiausi PS istraukt kazka, uzmaskuot kazka, pakirpt kazka, su layeriais pasimokyt ir siaip pasizaist..
nu vienas variantas gavosi toks, kad juokiaus uz pilvo susiemus, net pavadinima nuotraukai parasiau tiesiai ant jos
labai nepeikit, tiesiog norejau su jumis pasidalint savo shposais
Vvvv, kuom ne retro patinka! net ir žinant mano natūralumo pomėgį o tokiais žaidimas ir man smagu užsiimt
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 01, 14:15)
Vvvv, kuom ne retro patinka! net ir žinant mano natūralumo pomėgį o tokiais žaidimas ir man smagu užsiimt
gerai pastebejai del retro modernusis retro beveik pagal hip hop muzikos stiliu...
tikrai smagu zaisti, atrandi kartais eksperimentuodamas idomiu dalyku..
tik blogiausia kai pamirsti ka spaudei
si karta tiesiog patiko apkirpimas... kartais pakirpus skrybele kitu kampu gauni kita kepure... ir kita nuotaika...
Papildyta:
deNada, o kam trini? juk mokaisi.. ir kiti mokosi...
nors dabar rasydama prisimenu savo fraze.. " nenoriu, kad mano blogos nuotraukos butu pavyzdys kaip nereikia fotografuoti"
bet as cia taikiau tik sau, o ne kitiems.. tad syupykstu kai kiti istrina
Zuzu, na man dvi paskutines prasosi, kad butu be blico... jau priprantu po truputi be jo fotografuot, tad pradeda man jis aki rezti siek tiek... jau Andriushka gera pamoka pravede apie ji... blicas tiesiai i veida padaro zmogu plokscia... o norisi gyvumo, erdvumo ir naturalumo..
na o pirmosios.. turiu tokiu labai daug.. ir noriu kazko daugiau...
kad zvilgsnis butu prasmingas... jam netrukdytu langai, malkos, sienos... o tik priduotu nuotraukai nuotaikos...
kad matytusi nukreipta ranka ir tikslas i ka ji nukreipta.. gal i skrendanti pauksti ar lektuva...
na as nemoku komentuot technines puses... sorry galiu ka ir ne taip pasakyti...
tad geriau patylesiu
permeciau puslapi - vos nuo kedes nenukritau
vvvvv, vaikeli, kas Tave taip isgasdino?
vvvvv, vaikeli, kas Tave taip isgasdino?
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 01, 16:12)